Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – két új külsős kontroller karácsonyra

A Sony Interactive Entertainment bejelentett két hivatalosan engedélyezett [b]PlayStation 4 Pro[/b] kontrollert. A Razor és a Nacon, kihasználva esport tapasztalatait, hozta létre a galériában látható kontrollereket. A két kontroller könnyedén működik minden PS4 modellel, és mindkettő eltérő gombelosztással rendelkezik.A [b]Razer Raiju[/b] idén érkezik, és bővebben [a http://www.razerzone.com/razer-raiju]ITT[/a] olvashatsz róla, a [b]Nacon Revolution[/b] pedig szintén idén érkezik, és róla pedig [a http://nacongaming.com/revolution-pro-controller/]ITT[/a] olvashatsz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ps kontroller felépitése sokkal jobb mint egy Xboxnak (szerintem) viszont az is tény hogy a DS4 sokkal rosszabb minőségű mint a régiek. Nagyon kényelmes de hamar elromlik rajta valami, pl lejön a gumi az L3-R3 ról, vagy ami nekem már 2szer történt az hogy az R2 belül eltrört igy gombot kellett cserélnem. Többi DSnél egyszer sem volt ilyen gondomRazer nekem itt jobban tetszik de baromi nagynak tűnik

 2. Egy Razer tuti be fog figyelni nekem :)Eltudom képzelni hogy simán 30felett legyen az ára, főleg ha azt vesszük figyelembe ami a jobb egerük árait tükrözi. A minőséget meg ügye meg kell fizetni!

 3. nekem a nacon bejön, az ára mennyi lesz? 😀

 4. Ilyen sem kell.

 5. nekem egyik se jön be. Meg nem értem, h miért kell a Xbox-ot koppintani.

 6. Ebben nekem nincs meg a Sony érzés. De nem zárom ki, hogy pár online bubusnak ne jönne jól a plusz az újragondolt elrendezés és pár új gomb (ha jól láttam).A 20th anniversary joystickról lecsúsztam, sehol nem kapható, így asszem terepmintást veszek. Az nagyon patent!

  • Nincs meg a szoni érzés? Azaz a fapados gagyi? 🙂

   • Ezt fejtsd már ki, mitől is fapados gagyi a PS4 vagy akár bármelyik korábbi PS kontrollere?Szerintem ezen a kerek bolygón sorra a PS irányítóit tartják a legkényelmesebbnek és nekem eddig a minőségükkel sem volt gondom.

    • Ezek szerint más bolygón élünk :)Ds1-ds2-ds3 fapados kontroller, ha nem fanboy szemmel nézed.Nem véletlenül változtattak a ds4-en (ravasz és a forma pl).

     • Ja, értem már az xboksz kontroller meg a nindedo contik a fullosak? Főleg az xbotos, ami kifacsarja a kezemet?

     • Hogy jön ide a nintendo kontroller?

     • A régebbieknek tényleg kicsi volt a tenyérbe fekvő része, de nekem ez az új DS4 nagyon bejön. Kicsit nagyobb lett a tenyérbe fekvő rèsz és egyenesebb. Ekem volt xbox-om, 360-om is, azokat is bírtam.

    • Az első szériàs PS4 kontrollerjei tipikus kínai gagyi utàngyàrtott minőségűek. A gombok beragadnak meg kiakadnak, az analóg borítàsa szétfoszlik, nekem még nyikorgott is fél év utàn. 🙂 Szóval ez minden csak nem Sony minőség.

     • Én erről hallani sem hallottam és szerencsére tapasztalni sem tapasztaltam.Nekem tökéletes a mostani.Lassan jön ki a mini nintendo. Majd foghatjuk a kis retro nes joy-t, aztán majd átértékelitek, hogy most milyen fasza kis controllerekkel játszunk 🙂

 7. Gusztustalan mindkettő

 8. Amúgy razer egyértelműen, másik nagyon gagyi így ránézésre .

 9. Nagyon durva dolgokat adnak ki ps pro-ra. És jól néznek ki :-). kiváncsi vagyok hogy mit tudnak majd?

 10. A Nacon jó…. kicsit Xbox-os nekem az jobban kézre áll.

 11. Csak profi játékosoknak.