Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – jön a DUALSHOCK®4 USB

[I][B]Az új DUALSHOCK®4 USB vezeték nélküli adapterrel Bluetooth®-on keresztül is irányíthatod alkalmazásaidat[/B] Windows-ra és Mac-re is érkezik a vezeték nélküli játék A Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) bejelentette, hogy a DUALSHOCK®4 USB vezeték nélküli adapter 2016. szeptember 15-én jelenik meg 7990Ft-os javasolt fogyasztói áron. Az új adapterrel csatlakoztathatod DUALSHOCK®4 vezeték nélküli kontrolleredet PC-hez vagy Mac-hez és így használhatod például a PlayStation®4 (PS4™) Remote Play alkalmazást. Az adapterrel kábelek nélkül élvezheted a Remote Play élményét és a DUALSHOCK®4 vezeték nélküli kontroller minden funkcióját. Egyszerűen és gyorsan működik, a felhasználóknak csak installálniuk kell a PS4™ Remote Play-t, (egy ingyenesen letölthető alkalmazás a www.playstation.com oldalról, ami Windows és Mac operációs rendszerrel is kompatibilis). Ezzel az alkalmazással a felhasználók távolról is elérhetik PS4™ konzoljukat, és az új vezeték nélküli adapter segítségével csatlakoztathatják DUALSHOCK®4 kontrollerjüket, USB porton vagy Bluetooth®-on keresztül. A DUALSHOCK®4 vezeték nélküli adapter kialakítása letisztult és könnyen használható. Csatlakoztatás után azonnal élvezheted a DUALSHOCK®4 kontroller minden funkcióját: GombokAnalóg karokÉrintőpanelFénysávMozgás érzékelőkVibrációSztereó headset jack csatlakozó További információkért látogass el a https://www.playstation.com/en-gb/explore/accessories/dualshock-4-usb-wireless-adaptor/ oldalra.(sajtóközlemény)[/I][70398]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PS3 kontrollert egy 400Ft-os blutooth vevővel használom pc-vel. Ez is olyan lesz, csak a Sony logo miatt 20x áron? Szerintem meg lehet ezt oldani pénztárcabarátabb módon is.

 2. Pont a születésnapomon,jééé.Ja várjunk csak pcn miért jelenik meg ps-es dolog?Gratulálok sony lassan feleslegessé vállik a konzol pedig a pct utálom!

  • Miért válik feleslegessé? Kapsz egy olyan funkciót PC/Mac-re, ami az X360-al kontrollerrel évek óta működik. Magyarul a konzolos kontrollered PC-n is használni fogod tudni. Megfordult jó pár kontroller a kezemben és azt kell, hogy mondjam, a Logitech Dual Action család után a DualShock 4 a legjobb(a DS3-nak túl merev a triggere).

   • Mert már ps3 játékokkal is lehet játszani pcn,aztán majd 4-esel is és elérkezünk oda,hogy elég erős pct venni,nem kell külön konzol.

   • ez pc-n max akkor lesz jó alternatíva, ha a játékok natívan támogatják, mint a MS kontrollereket. Tehát a hozzá lesznek igazítva a kiosztások és azok megjelenítése is.

 3. Ezek őrültek már miért kéne ezért pénzt adnunk?! Van rá amúgy is megoldás xD

 4. Már ez is lehúzás?

 5. Azért kommenteltem mert kellet 1 pont.

 6. Ez a playstation remote-hoz tökéletes!De! Sima windowsos/maces játékkal is tudok ezzel játszani? Tehát nem a ps-t irányítva?

 7. Akkor ha van a gépen BT akkor nem is kell az USB?

  • de kell, xone joy esetében legalábbis így van.

   • Köszi, akkor ez gáz. Totál feleslegesen megvetetnek egy USB-t csak a profitért.

    • Nem teljesen. Vannak játékok, amik nem kezelik a DS4-et még Input Mapperrel sem. Amik nálam nem mennek vagy nem teljesen kompatibilisek: Rocket league(nem megy), PSO2(kamera nyűg: vagy jó vagy nem, attól függ milyen kedve van), Dragon Age Inquisition(nem megy), Final Fantasy XIV. A Final 14 ugyan kapott a játékon belüli hivatalos támogatást, de az belepiszkál az IM-be és azóta nem tudom állítani a kamera sebességét, illetve a tapipad sem megy.

    • Nem kell. Ha van BT rádió a gépedben DS4Windows nevű progival simán megy vezeték nélkül akár PS now-val, akár bármilyen PC játékkal a DS4.