Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – húsz exkluzív játék 2016-ra

Az európai PlayStation Blog egy remek trailerrel csinál kedvet a PlayStation 4 játékosoknak a 2016-os évhez. Ebben 20 platform-exkluzív játékot fűztek egybe.Készülj a játékra![YOUTUBE]gL2kX3EZKSA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Díszdobozos kiadványban jó lenne a TLG, a letöltősben nagyon csalódnék, ha csak az lenne…. 🙁

 2. NO MAN’S SKY, és UNCHARTED váróóós 😀

 3. Nagyon ütős lista.

 4. azért van pár várós…..

 5. Nem annyira ütős.. borzasztó éneklős zene:DNa jó, két játékot várok azért.

 6. Ja és nincs még PS4-em ha lesz is akkor kell majd egy erősebb TV is úgy hogy az egy komolyabb projekt lesz. Meg az az igazság most pár játék van PS4-en amit játszanék ( Killzone SF, Life is Strange, Dying Light, ). Azért a húsz közül ami majd érdekel: Horizon Zero DawnUncharted 4The Last Guardian (bár nem hiszem hogy idén kijön)Firewatch

 7. Senki sem akarja felújítani a Tekken 3-at? :(( Sebaj, reménykedem…

 8. The Witness! Miatta vettem PS4-et!Na jó, ez hazugság. :DBrutál jó év lesz! Csak győzzek elég időt szentelni rájuk. 🙂

 9. U4, Horizon, The Last Guardianmiattuk vettem meg a gépet 🙂

 10. LESZ ÚJ RATCHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Hm, az indie-k nem nagyon érdekelnek, de a többi közül szinte mindegyik várós…lesz 2017 közepén-végén, minimum fele áron.:) Ha a The Last Guardian tényleg jön, azért valószínűleg hajlandó lennék kicsengetni a premier árat.Meg könnyen beszélek, mert kb. 2 hete nyűzöm a PS4-et és még van legalább 30-40 pótolnivaló cím a korábbiakból, szal amíg én ezekhez eljutok…következő gen közepe.:D

 12. spórolás ON

 13. Horizon, U4, TLG, Alienation, Ratchet, Ni-Oh, ezek érdekelnek.Multiplat címek meg DS3 és Dying Light encsanted.

 14. A Nier és a Horizon került fel a wishlistre.

 15. Kemény év lesz a pénztárcámnak….

 16. Számomra nem az exkluzívoktól lesz hangos ez az év. Viszont egy jó Doom, Mafia 3 és Deus Ex… Azért valahogy elleszek na.

 17. Nos ami innen, nálam, a kötelező vétel kategóriába sorolandó:Uncharted 4The Last Guardian(GT Sport….)

 18. Na jó. A the last guardian felkerült a listámra.

 19. Egy indie nincs a trailerben, Jézusom, ezt a szellemi mélyrepülést.

 20. U4, Last Guardian, Detroit amit várok nagyon. A No Man Sky- t és a Niert meglátjuk. Ez a Horizon viszont azóta sem tetszik, az nem az én játékom lesz…

 21. 2 érdekel ratchet clank meg az Horizon , nem nagy eresztés számomra ezek exkluzívok .

 22. Unchi, Ratchet, GT alap, de van még néhány ami érdekel… Lehet gyűjtögetni! 🙂

 23. horizon – csak ha jó lesz, de akkor is csak soká…u4 – a kötelező darab!gt sport – ha csak vmi esport-os gt academy-s faszkodás lesz nem kelldetroit – várós, de csak ha lesz magyar felirat!

 24. …és akkor olyan kis címekről sem érdemes megfeledkezni (multi fronton), mint a Mass Effect, Telltale Batman, Deus Ex, FF, Doom. Toronymagasan a legjobb év lesz a generációváltás óta. 🙂

 25. hmmm finom kis Uncharted és Ratchet 🙂

 26. Adjatok pénzt kocsogok!

 27. Egy hoz lázba, a firewatch.

 28. Csak az Uncharted 4 érdekel. Elleszek a pótolni valókkal:MGSV,Until Dawn, Bloodborne, Witcher 3.

 29. Új állás után kell néznem, nem lehet ezt anyagilag követni. (és akkor még van jó pár pótolni való)

 30. Ebböl az elözetesböl is làthatjuk hogy tulsàgosan sok a mobil minösègü indi jàtèk.Sajnos az a helyzet hogy a nagy gèmer esemènyek (E3-GC-TGS) 80%-àt mèg mindig ezek teszik ki,ès ez nagyon elszomorittò.

  • Te ilyen mérsékelten fogyatékos gyerek vagy?

   • Lehet elirtam valamit,mert közbe piàlok rendesen!!!De ha màr ilyen aranyosan lekurvàztàl akkor èn kèrdem töled,hogy a Draw Of Death,Tomorrow Children,No Man Sky akkor mi ha nem indi cim mert ugyanis ezekre màr ne aggassuk rà a AAA jelzöt.Attòl hogy only cimekröl beszèlünk mèg lehet indi.Apropò èn ide sorolnàm a Capcom pofozkodòs hànyadèkàt,mert jàtèktermekbe okès de a mostani konzolokon màr elèg kinos.Emellett meg azèrt ez a lista hiànyos hiànyzik a Detroit ami szerintem megin valami inyenc falat leszm,meg a FF7 ep1.Ugyanis ha nem akarjàk èvtizedekig hùzni akkor elö kell hogy rukkoljanak az elsö rèsszel.Na ès akkor most köpködhettek nyugodtan.

    • Attól, hogy valami nem AAA cím, még nem biztos hogy indie ám 🙂 De amúgy amelyik 3 címet felsoroltad, azok tényleg indie gyanúsak, legalábbis én nem nagyon hallottam a fejlesztőikről. (pl. Q-games)

     • Attól, hogy nem hallottál a fejlesztőkről nem biztos, hogy indie ám. 🙂

     • Nem is írtam hogy biztos indie-k, csak nekem indie gyanúsak 🙂 Mivel közel 20 éve játszom aktívan, azt hiszem a legtöbb fejlesztőről legalább hallomásból tudok 🙂

     • Inkább attól lesz egy játék vagy fejlesztőcsapat indie, hogy nincs mögötte komoly szponzori hátszél. Pl ha a Q-Games indie csapat is, a Tomorrow Children akkor sem indie játék, mivel a Sony tömi bele a pénzt…

     • A Japan Studio is fejleszti, szóval belsős játék is. Annyira indie mint én etióp.

    • Amúgy tisztában vagy az indie fogalmával? Ez az indie utálat komolyan remélem soha nem fognak AAA címet adni pluszba se amit itt is páran leműveltek az elmúlt 2 év alatt ez lenne a minimum.

     • Mièrt tèged làzba hoz hogy kockàs füzetbe firkàlmànyok rakètàval lövik egymàst? Vagy hogy egy làny futkàroz a kommunista szimbolumokkal tarkitott terepen,meg aranyhajù izomkolosszusok csèpelik egymàst a levegöbe ès èrdekes mòdon leesni nem nagyon akarnak a piros meg sàrga pizsoma lebeg rajtuk mint a nemzeti lobogò màrcius 15-èn.Ezek a ramatyok mèg mobilra is kevesek,nem a nappaliba led tv alà.De fèlre ne èrts,ha neked ez tetszik meg mèg nagyon sok embernek a vilàgon àldàsom rà,hisz nem vagyunk egyformàk.Èn ezekèrt vettem ps4-et: Horizon,Uncharted4,Rathcet,TheDivision,Detroit,Deus Ex MD,Maffia3,Mass Effect Andromeda,FFXV,FFVII,Destiny.

     • Jha meg mèg mielött elkezdene valaki sirni egy sort gyorsan hozzà teszem hogy amit felsoroltam az nem mind only cim.Tudom hogy itt most csak Sony cimeket mutattak,èn meg hozzà adtam nèhànyat az èn listàmròl.

     • Annyi fogalmad van a verekedős játékokról, mint SW-ról egy fél éves gyermeknek….:D

     • Igen mert nem èrdekel,ès soha nem is fog.Tovàbbra is tartom magam ahhoz hogy nem a tv alà valò hanem plàzàba meg vidàmparkba.De ismèt mondom hogy ez egyèni vèlemèny,ugyanis nem vagyunk egyformàk.De remèlem hogy ezzel nem bàntottam meg senkit,aki meg akar az nyugodtan anyàzhat.

     • Én meg pont annak örültem a Dreamcast-nél hogy a játéktermi játékokat otthon játszhattam (Soul Calibur, House of the Dead 2, stb).

  • Te megnézted a videót?

 31. Horizon Zero Dawn, Detroit Become Human, Nier Automata, Persona 5, NiOh, The Last Guardian, Star Ocean 5, Odin Sphere Leifthrasir, Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom.A fenti exkluzív címeket várom a legjobban.

 32. Szerencsére lesznek még olyan játékok is idén amik lehet nem ps4 exkluzívak, de jobban felcsigáznak mint ezek…Ha csak ez a lista létezne, úgy hiszem én is inkább magammal játszanék :)))

 33. God of War 4-et akarok 🙂

 34. Jöhetnek!

 35. lesz itt bőven cucc ami kelleni fog. bár nekem eddig is bőség zavara volt 😀

 36. 10 premieres és további három figyelemmel kisért van köztük.

 37. Horizon, Uncharted 4, Ratchet & Clank, ezekkel elleszek egy darabig.

 38. 2 érdekel U4Gt sport

 39. Nincs játék PS4-re.