Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – holnap érkezik a 3.50

A Musashi kódnévre hallgató [b]3.50 PS4[/b] firmware holnaptól, április 6-ától lesz letölthető, aminek talán legnagyobb újítása a Remote Play lehetősége PC-ről és Mac-ről.A főbb újdonságok a következők:- Offline-ként való megjelenés- Értesítés, ha egy barát online lesz- Eseményszervezés barátokkal- Látható lesz, hogy a közös csoport tagjai mivel játszanak- Közvetítés Dailymotion-re- Könnyebb hozzáférés a PS Plus-os online tárhelyhez- Remote Play PC-hez és Mac-hez (a következő operációs rendszereknél: Windows 8.1, Windows 10 vagy későbbi, OS X 10.10, OS X 10.11)A Remote Play a PS4 DUALSHOCK 4-gyel is irányítható, ha az USB vezetékkel van a géphez csatlakoztatva.[youtube]kxzzb4hBAkk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. na végre egy igazán hasznos fícsörnyilván annak jó a remote play, akinek pl van családja, ps4 a nappaliban, ugyanitt a mac, gyerek ül a disney csánelen :)jó lenne ha támogatná az 1080p-t, de azért így sem rossz, ha nem tudja az ember elengedni a játékot éppen :)sőt így tudok több ablakot használni zsír,szeretem

 2. Akkor most már PC-n is vannak PS exklúzív címek ? 😀

 3. Haha, megyek tolok egy kis Witcher 3-at a szakadék kis netbookomon 😀 😀

 4. Nálam PC Remote Play hang van, kép nincsen 🙂

 5. közben próbálgatom és habár látszik hogy csak 720p, de hogyha nem tudok a tv-hez ülni csak a géphez akkor nagyon elég lesz.

 6. hogyan tudok mac-en játszani?? mi kell hozzá? milyen app?

 7. szóval a frissítésnek is jönnie kell lassan 🙂

 8. Toltheto mar?

 9. Isteni dolog, hogy lassan már szarás közben is lehet a PS4-gyel játszani, de az új üzenet jelzést (illetve annak nem-jelzés hibáját) mikor fogják kijavítani?

 10. @talos86: akkor nem tudom…@Quentaro: lehet lenne egy kis késés 😀

 11. Nem lehet ezt valahogy ügyesen megoldani, hogy ne csak LAN-on menjen (esetleg külső gépet LAN-on lásson a PS)? Jó lenne néha melóban, ha épp nincs mit csinálni! 😀

 12. Most akkor akinek win7-e van az kimarad ebből teljesen vagy lesz kiskapu?

  • A Win7-nek megszűnik a supportja nagyon sok téren. A Windows Update még működni fog, de a driverek és a szoftverek szépen lassan ki fogják hagyni a támogatási listából.

 13. Hogyan működik, és mi a lényege a Remote Play-nek???

 14. Nálam ez mindig fordítva van. Jó ez a PS rendszer 🙂

 15. Remote Playre kíváncsi vagyok, hogy kábellal összekötve milyen lesz.Kollégiumra tökéletes lenne, lévén nincs mire rákötnöm a PS-t.

 16. Faxa.

 17. De pl arra jólesz ha működni fog, hogy pl haveroméknál előferdül hogy család meglátogatja, és akkor azok TV_znének…egy legénylakásban meg állt csak egy TV van…oszt így ő közbe laptopon tudná irtani a zombikat, vagy csapatná a GranTurismo-t…(ja azt nem…xD)

 18. Mer valami rimútpléj vót má telókkal is…oszt az is mire volt jó…Mondjuk az üzeneteket már elég rég telefonon kezelem…játék közben is franc fog kilépkedni XMB_be, telón simán lehet irosgatni, meg képeket küldözgetni…:)

  • Én jártam úgy mobillal, hogy már rég válaszoltam PS4-röl mire mobilra megjött az üzenet.Főleg mióta külön van mobilon az üzenet küldés.

  • Lehet Sony telókon jól ment a remote play, de a hekkelt változattal szoptam rendesen. Mondjuk az is igaz, hogy a routerem már nem bírja az iramot, ideje lenne lecserélnem. Lehet utána működne a rimótpléj is.

 19. Remélem nem okoz majd nehézségeket az update. Érdekesen szokta mostanában a rendszer érezni magát, ha kap egy-egy újabb gondolatot a gyártójától.

 20. na ez nem rossz a remote play tetszetős. holnap akkor ki is próbálom. mondjuk nem értem ha valakinek van bt-je a gépben akkor miért ne lehetne vezeték nélkül játszani… DS4windows-al etzt nem lehetne megoldani?

  • De igen, megy a InputMapperrel a kontroller. Csak itt az a gond, hogy míg az X360/Xbone kontroller hivatalos driverrel rendelkezik, addig a DS3/DS4 esetében csak harmadik féltől származó app létezik, ami ráadásul egy hack tool. A Windows maga felismeri a vezérlőt, tudja, hogy mi az, de nem tud vele mit kezdeni. Át kell verned az os-t, hogy használni tudd.http://kepfeltoltes.hu/160405/2016-04-05__1__www.kepfeltoltes.hu_.png

   • Játékhoz nem kell külön progi, legalabbis ETS 2nek nincs gondja vele (win10)

    • De csak pár játék. Amiről én tudok az a Final 14.

     • Érdekes hogy valami igen valami nem. Ez egyszerűen azért lehet mert a fejlesztők nem tartják fontosnak, ami olyan szempontból érhető hogy szerintem 90%-ban xbox kontrollert használnak pc-n.

     • Nem egészen. A pc kontrollerek között a standard forma a DualShock. A gyártók itt-ott faragni szoktak rajta, a Logitech pl egy az egyben azt használja. A gombok feliratozása szokott gyártónként változni. Az xbox formát úgy tudom egyedül az MS és a Hori fps plusz használja.

 21. Remote play infók – ami kimaradt a hírből:You’ll be able to select from the following resolution and frame rate options, depending on your Internet bandwidth.Resolution options: 360p, 540p, 720pDefault resolution – 540pFrame rate : Standard (30fps), High (60fps)Default frame rate – Standard (30fps)

 22. Zsir

 23. PS=PC támogatás?! Érdekes fordulat..:D

 24. Facca…holnaptó MAC-en játszok…xD

  • Nevágjáfe! 🙂

   • Jóvanna…csak örülök, mivel nekem nincs PC_m, és a MAC-esekre ritán gondolnak…az is fura volt mikor a Portal2 lemezes verziójához adtak egy kódot amivel PC-re vagy MAC_re fel lehetett pattintani a játékot és coop-olni lehetett PC/MAC/PS3 kombóval…

    • Mondom nevágjá fel 🙂 MAC csak a suskásoknak van, a csóró falusiak pécén nyomják :DKíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz működőképes ez a RP, mert nekem jó lenne ha menne.

 25. honnan lesz szedhető a szoftver hozzá vagy hogy lesz? (remote play)

 26. “””A Remote Play a PS4 DUALSHOCK 4-gyel is irányítható, ha az USB vezetékkel van a géphez csatlakoztatva.””Miért? Irányítható lesz billentyű + egér kombóval is?”

 27. Ezek a kódnevek egyre viccesebbek, sok ficsőrt már a PS3 is tudott szvsz.

 28. Híííj! Win7 támogatás nincs? Óó.