Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – felhőben” is számol a konzol”

Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment egyik vezető beosztású munkatársa újabb részleteket osztott meg a nyilvánossággal a nextgen Playstation 4 lehetőségeivel és tudásával kapcsolatban.Az úr szerint, amennyiben egy fejlesztő igényli az opciót, a gép képes arra, hogy bizonyos számítási folyamatokat a Cloud (“felhő”) nevű online háttértároló-rendszerben végezzen el, tehermentesítve ezzel a hardver erőforrásait.Hogy mit jelent ez pontosan? Tegyük fel, hogy online akarsz multizni. A PS4 kapcsolódik felhőbe, majd ott bonyolítja le mondjuk az online meccsalkotás folyamatait, vagy hasonló kalkulációs folyamatokat.Kötelező lesz-e ez a mutatvány? Nem. Yoshida azt mondja, nem minden egyes játék emészt fel komoly sávszélességet vagy processzor-erőt. Ettől függetlenül, ha egy stúdió igényli a Cloud kisegítő használatát, ezt megteheti.A Gaikai Cloud szolgáltatása 2014-ben indul, a PS3 2013-as debütálását követően.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Még sok ilyen hasznos jó 5letet! 🙂

 2. Jól hangzik .

 3. Bocsi hogy belekötök de a végén PS3 van írva 🙂

 4. Üdv és ha valaki behozza és amerikai felhasználót csinál magána????

 5. Jelenleg ez tökéletesen értelmetlen. 2014-ig még a stream sem fog normálisan működni.

  • Jelenleg nem is lehet PS4-et venni, így igazad van. De ezek kellenek, mert a gen második felében, a ciklus végéhez közeledve, amikor már erősen kihasználják a gép képességeit, lesz lehetőségük MÉG további erőforrást hadrendbe állítani. (Megmondták, hogy a fejlesztők most se férnek hozzá 100%-osan az erőforrásokhoz, hogy később még jobban leessen az állunk..) Nem kell csak a mában gondolkodni..

   • “Anno a BD-vel történt hasonló. Eleinte mindenkit elájult (az ár előtt persze), utána mindenki azt mondta “”várjatok még, kell majd ez””. A ciklus legvégén pedig ott tartunk, hogy a BD gyakorlati előnye kimerült a tömörítetlen pre-render 720p videókban, amikkel a fejleszők lecsalhatják a töltési időket (meg persze megvezethetik a játékosokat).Szkeptikus vagyok, mert ez a szolgáltatás 2 év múlva semfogja megközelíteni azt a pontot, ahol a fejlesztők csak úgy szívhatják majd az erőforrásokat. Azon is csodálkoznék, ha addigra Európa nagyvárosaiban tökéletes lenne a PS3 játékok streamelése.”

    • Persze, én is mindig azt mondom, várjuk ki a végét, meg ugye ez kis hazánkban megint más lesz, várhatóan. A BD valahogy sosem fogott meg.. Túl húzós.

     • De legalább itt nem ad hozzá az árához, maximum fals marketing lehet belőle. Meg egyébként is jól áll a konzol még enélkül is.

    • Igeeeeen… Próbáld ki a Mass Effect-et Xboxon, vagy az FFXIII-t. Mókás dolog a lemezeket cserélgetni mint PS1 idején :)Ezt egyébként sanszos hogy az M$ miatt lépték meg, ők villogtak 1-2 hete ezzel a cloudos számítással, hogy 3x jobb lesz tőle az Xbone.

    • Szakadj már le erről a BD témáról, mindenhol telesírod magad ezzel az idejét múlt és erősen szubjektív témával… Lépj tovább ember!

 6. Baromira megéri befizetni egy PS4-re 😀

 7. Most komolyan csak jó dolgokat hallunk:D kinek nem éri meg a PS4? Eddig a legrosszabb amit hallottunk hogy PS+ kel a multihzo, de a PS+ havonta ingyen PS4-es játékokat ad:D SOny le a kalappal, csak így tovább!

 8. Komolyan most pont úgy érzem magam, mint a 2000es évek elején mikor még játszogattam nagyban a playstationnel, de a levegőben már ott volt a 2, egy teljesen új világ képét festve.És nagyon bejött. Számomra a best of a ps2. A 3 nem adott annyit.A 4 most visszahelyezheti a trónra, ahová tartozik.

 9. Februárban is szó volt arról, hogy a vas erősségétől függetlenül sokkal többet lehet kihozni belőle.Atom 🙂