Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation 4 – eladási adatok

Megérkeztek a [b]PlayStation 4[/b] legfrissebb eladási statisztikái, amik egyértelműen mutatják, hogy az 5. életévét betöltött konzolra még mindig van igény. 2018 december 31-ig összesen 94,2 millió gépet értékesítettek, a harmadik negyedévben 8,1 milliót szállítottak ki, ami ugyan 0,9 millióval kevesebb, mint a múltévben, de még így is szép szám. A PlayStation Plusz előfizetők száma 2,1 millióval, a szoftvereladások pedig 0,7 millióval nőttek a tavalyi adatokhoz képest. Ráadásul a játékeladásoknak 37%-a digitális volt, ami a tavalyi eredmények tükrében 9%-os növekedést jelent.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én nem szpm le magam mert szerintem fogazok.

 2. Viszik, mint a cukrot

  • Nagyon meglepne. Ha ilyen szándéka lenne a Sony-nak már a PS4-nél megcsinálták volna.

   • Lehet, hogy pont amiatt gondolkodnak ebben, mert a PS4-ből sokan hiányolják.

    • PS3-ból is sokan hiányolták a PS2-es kompatibilitást, mégse foglalkoztak velük. Annyit el tudok képzelni, hogy ennek ellenére most beadják a derekukat, hogy a PS5 marketing hadjárat fő elemét képezze majd. Franc se tudja, majd kiderül. Minden esetre remélem nem titkolóznak sokáig ha valóban lesz ilyen. A pletykákkal már tele a padlás.

   • PS3-at tuti nem, az annyira speckó gép volt, a többit meg most is lejátsza a ps4 hisz ott vannak storeban. A következő konzol viszont szerintem is vinni fogja a ps4-es játékokat.

  • Remélem, igaznak bizonyul majd – a Sony a régebbi játékok kedvelőinek körében még népszerűbb lenne, az biztos!

  • Ps Now, előfizetsz és annyi PS3 játékkal játszol, amennyivel akarsz, ez a lehetőség most is adott. Valószínűleg ezt fogja tovább fejleszteni a Sony, többször is mondták, hogy az online és felhőalapú szolgáltatásokban látják a jövőt.

  • Sztem amíg jönnek a HD remastered kiadások, és veszik őket a népek, nem lesz visszafele kompatibilitás, hiszen így nagyon kevés ráfordítással szinte újra el lehet a régi címeket adni.

   • Viszont sokkal egyszerűbb úgy eladni újra egy régi játékot, hogyha nem kell pénzt és időt áldozni rá. Ha maga a konzol végzi el a grafikai tuningot, akkor elég lenne csak feldobni store-ba a gammákat. 25 év alatt hány szoftver jött ki PS konzolokra? 20K+? Nem kis biznisz lenne!

  • Én már most eltettem szpni magam a hír miatt.

   • Tulajdonképpen csak azért írtam a hozzászólást, hogy a sz©pás szó megjelenjen legitim módon. Valamint vizuálisan minden ólvasó képzelje el amint ez történik akár magával akár mással. Egy önsz#pó gamer.Szpoás

  • A hülye sanyi ha a ps mini műanyag kulcstartó helyett csináltat PS4-re egy emulátort és utána 1000ft/játék áron adja a ps one címet, 50x ennyi bevételük lett volna.