Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – egy telepített szoftverrel jön a konzol

A PlayStation.Community mai értesülései szerint, szakítva az eddigi, előző generációs hagyományokkal, nem üresen, hanem egy darab minijáték gyűjteménnyel szerelve érkezik majd a boltokba a Sony újgenerációs asztali konzolja, a Playstation 4! A [B]The PlayRoom[/B] nevű szoftver egy Augmented Reality rendszerű szórakoztató összeállítás, mellyel azonnal tesztelheted a PS4 különféle friss lehetőségeit.A kis virtuális robotokkal is operáló digitális móka megmozgatja majd a Light Bar, Motion Sensor és Touch Pad funkciókat is – természetesen a kamera mellett – a DualShock 4 kontrolleren, hangulatba hozva a felhasználót a nagyobb játékokhoz![YOUTUBE]vv5uI2vlXE8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fél évig nem is veszek hozzá lemezes játékot, elég lesz ez is. 😛

 2. Jó lesz vmire . :]

 3. nagyon jó 🙂

 4. Nekem 8 úgyis csak a Last Guardian miatt veszem meg a gépet.

 5. Végre ezt is megéltük.

 6. király lesz

 7. Korrekt:)

 8. Nagyon jópofa, ingyen van, nekem elég ennyi is.

 9. Hangulatos ! 🙂

 10. Hát ez baromi jópofa, asszony asszem zabálni fogja 🙂

 11. Már nagyon kíváncsi vagyok ,mit is tud valójában ez a cucc!

 12. :D:D

 13. A csajt k*rnám. <- ennyit váltott ki belőlem a videó megnézése 🙂

 14. Én 100%, hogy kamerát is veszek a PS4-hez majd. De aki nem akar nem vesz, ennyi.

 15. Ez a SINGSTAR tényleg pofátlanul kérdés nélkül befurakodott nekem is! phöjjjj!

 16. Eleve olyan verziot kell venni amihez van kamera ,amugy is kotelezo szerintem PS4-hez mar….

 17. Jópofa kis cucc.

 18. Gyenge! Ezért nem veszek új ps eye-t! 😛

 19. Még ha lenne neki hely a szobámban :d

 20. Ráadásul három free to play játék kapásból jön megjelenéskor, és PS Plus előfizetőként még jár a Driveclub és még két kisebb játék.

 21. Tipikusan a 10 percig el vagyok vele, utána ha haver átjön, menőzök neki vele kategória. Többet nem ér, de ingyen van, szóval veszíteni sem lehet vele.Elindítom, aztán letörlöm. Remélem azért nem a singstar-féle letörölhetetlen marhaság lesz.

 22. Én tesztelni fogom a gép lehetőségeit. Előrendeltem és hozzá bf4-et játékként. A kamerát majd később fogom megvenni addig szerintem kibírom a minijáték nélkül is… 🙂

 23. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lehet a videóhoz hozzászólni a youtube-n, mert amikor bemutatták ezt E3-n annyi hideget kapott amiért a Sony eltiltotta a hozzászólástXD

 24. Hehe….tehát kapunk ingyen egy olyan minijátékot amihez meg kell venni a kamerát…ügyes cég ez a sony…:-D

  • ez az XD

  • Nekem is egyből ez jött le. 😀

  • Csak 60$ vagyis 60€ ami hazai árakkal számolva legalább 25990 Ft.

  • Ezt a minijátékot a kamera és a joy együttműködésének demózása miatt kapod ember, nem KELL megvenni hozzá semmit, csak ha kíváncsi vagy ezen új funkciókra. Te tényleg ennyire nyomorult értetlen troll vagy?

   • “Hogy te honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy “”nyomorult”” és “”troll”” jelzőkkel illess valakit, aki mindössze másfél sorban leírta a véleményét erről a marketing fogásról (mert az, pont azért, hogy vegyél kamerát is) teljesen kulturált stílusban.Vagy azért mert te vagy a “”Főszerkesztő””? Mert akkor inkább tiltsd le a hozzászólások lehetőségét az általad elkövetett írásoknál. Még mindig elfogadhatóbb lenne, mint amit mostanában (több alkalommal is) megengedsz magadnak.”

    • Ne is strapàld magad,mindig is egy egoista pöcsfej volt,az is fog maradni.

     • Ott a pont 😀

     • Idén augusztusban is feljössz Pestre?

     • martin barátom, mostanában kicsit feszült vagy és ideges, nem gondolod? Verd ki magadnak vagy csontozz ki egy hangyát, vagy csinálj belőle bőrfotelt, de ahogy mostanában beszólogatsz egyeseknek jogtalanul, az valahogy nem korrekt, legalábbis szerintem. Jó ok hogy te vagy itt a főszerkesztő nagy uraság, de ez akkor se járja!

     • A te fórumos előéleteddel ez a stílus elég vicces, Ügyvéd Úr.

     • De én nem vagyok főszerkesztő! Pont az oldalért felelősöknek nem szabadna úgy beszélni ahogy, nem? Vagy kinek kéne példát mutatni szerinted? Akinek van pl egy hsz-e vagy kinek? Meg ha már az én fórumos előéletemnél tartunk, sose én kezdtem a vitát, az hogy visszatámadok nálam alap. De még1x írom, sose én kötöttem bele, vagy szóltam bunkón, vagy kezdtem jogtalanul bántani mást!!!!!

     • Nem, te soha. De én bunkó vagyok, te meg nem. És neked van igazad, mint mindig.

     • “Látom, ezt hírt sokaknak sikerült martin elemzésére felhasználni. Aki idejár, tudja milyen. Néha túlzásokba esik, vagy kifejezetten nyers, és lekezelő. Talán sokan úgy akarnak rátekinteni, mint egy mintakép tanárbácsira, de a főszerkesztő is ember, és neki is vannak gyenge napjai, mint volt már itt akármelyikőnknek. Ha nem lenne ekkora az ego-ja, ezzel a tesztoszteronszinttel, akkor valszeg nem tartana ott, ahol, és most nem ide írkálnánk. Így én inkább azt nézem, amit eddig letett a gémerasztalra, és nem kell őt különösebben szeretni, (én sem teszem), és szerintem nem is várja el. Ha martin nem ilyen lenne, community sem lenne.A másik dolog amiért a kedves community közösséget nem értem, hogy minden 3 cikknél fel vannak háborodva, hogy “”ez vazze már megint azé van, és azé tolják a pofánkba, hogy vegyük meg ezt is, meg még vegyük meg azt is””. Igen, azért! És? Attól még a döntés a tied. Bárhova nézel világban, ma már reklámok és logo-k tömkelege van az arcodba lógatva a plakátokon, tv-den, a telefonodon, a maileden, vegyél ezt, meg azt, így naponta 3600-szor akadhatna ki bárki ilyesmin, mégis itt ezen felháborodnak. De ha beírnám ide, hogy megyek az autópályán, és hatalmas plakátok hada takarja el a gyönyörű zöld mezőt, hogy vegyek ezt, meg azt a szart, akkor ugyanezek az emberek azt kérdeznék, ezen mit csodálkozol? Hát azon sem kell, ha van egy ajándékszoftver, vagy valahányszor meglátsz egy Sony videót, az 100% , hogy el akar neked adni valamit, bármit is demóz, az igen, az egyben reklám is lesz.Ha a Sony nem ilyen lenne, playstation sem lenne.”

     • Ha akarod, a nevemre is veszlek. 🙂

    • Egyet értek. Vegyél vissza a pofádból martin! Az a srác nem mondott semmi rosszat. Attól még hogy te vagy a föszerkesztö, még nincs jogod istent játszani.

   • “Huh, hát ez erős volt. Talán kicsit finomabban is lehetne fogalmazni, mégiscsak egy “”közösség”” vagyunk nem?”

   • Túl merev vagy,easy brother easy…..Sz*rjá bele,nem kell mindjárt mindenre ugrani. Békélj meg a világgal és fogadd el hogy ilyen,vagy beleőrülsz.

 25. De ahhoz is ezt adják, amelyik cucchoz nincs kamera? 🙂

 26. Azt hittem egy Singszar lesz telepítve jó Sony szokás szerint..:)