Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – dolgoznak a fejlesztők

A Develop magazin jelentése szerint több belsős Sony stúdió is elkezdte saját Playstation 4-es debütjátékának fejlesztését. A Develop egy “érintett forrás” fülesére alapozza hírét.A projektek jelen pillanatban “nagyon korai szakaszban” vannak, több közülük csak “terv formájában” létezik, azonban ha zöld utat kapnak, azaz a kiadónak villantott prototípusok elnyerik a befektetők tetszését, teljes erőből elkezdődhet a munka.(Ehhez a pletykához kapcsolható a szóbeszéd, miszerint valóban a Microsoft lesz az, aki elkezdi a következő generációt, egy új Xbox géppel. Ezt a 2012-es E3 kiállításon már be is jelenthetik, majd 2013-ban debütálhat.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sztem az U3 közel jár már a next genhez!

 2. Számomra mindegy,hogy mikor érkezik az új generációs gép,egy évet biztos kivárok a vásárlásával, így is elég sok játék van amit teljesen ki szeretnék játszani,és pár évbe beletelik amire,azt mondom,hogy igen,amit akartam kijátszottam.Ami nálam is meghatározó és egyben nagyon fontos lenne az a PS3 kompatibilitás.

 3. remélem a 3 de inkább 5 !!! év gari járni fog hozzá!Ha megint az lesz hogy a boxra 3 jár a psre meg 1 akkor elgondolkodom…

 4. Nekem még bőven elég a PS3 (mind a grafikai teljesítményt nézve, mind az eddig kihagyott játékok számát…). 🙂

 5. Megint futhatunk a soft után… még korainak érzem, és 2013-ban is annak fogom.

 6. Korai stádium,korai erről beszélni is…

 7. Péstétün 2-re lesz Batlefild 3?

 8. Én se szeretnék már korán PS4-et mert nagyon drága lenne debüt kor meg akkor a PS3 ódivatú lenne és vehetnék egy PS4-et ha új játékokkal akorok játszani.

 9. Nem kell PS4. Én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha mondjuk 1-2 évig nem is csinálnának játékokat, mert addig legalább néhány régit be tudnék pótolni.

  • Csinálhatnak, csak ne adjanak ki újakat, hanem amit addig csinálgatnak, az legyen nagyon jól kidolgozott. 😀 Nekem is baromi sokat kell pótolnom. 😀

 10. 2014-ben PS4 -ez az én tippem . :]

 11. 2-3 év múlva már jöhet az új generáció, addig bőven elvagyunk ezzel. Még a fejlesztők jó része nem tud rendes grafikájú játékot csinálni erre sem, nagyon sok a szemét, szinte PS2 HD grafika.A grafikai fejlődés meg szerintem nem lesz akkora mint a PS2 után a PS3, mert már elértek egy szintet amit ezzel a technológiával nehéz látványosan túlszárnyalni.

 12. WTF??? egy kérdésem van : mit tudnak belerakni ami ps3-ban még nincs ??? azért meg nem fogok még 100k kiadni inkább abból veszek játékokat ps3-ra 🙂

 13. Én örülök neki, a mostani konzolok már learatták a babérokat, már csak a legjobbak tudnak odaszögezni úgy igazán a PS3 elé (pl Naughty Dog :)), lassan ideje változtatni a dolgokon, mert ellaposodik. A grafikai fejlődés is kezd lelassulni, mert kezdik elérni a korlátokat. De úgyis minimum két év, mire kijön, elterjed, stb, szóval bármi történik, az még nem most lesz, hogy nekem PS4 fog feküdni a TV alatt.

 14. Tudtam, hogy hülyeség az, hogy már javában készítik a PS4-et.Ennyit a pletykákról! 😛

 15. Joy tekintetében nekem ennyi változtatás elég is lenne.http://kepfeltoltes.hu/111021/sony_dualshock_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 16. Vajon az Uncharted 4. vagy 5. része fog premierjátékként megjelenni A PS4-gyel? x)

  • Valószínűleg nem lesz Uncharted epizód PS4-re.A Naughty Dog eddig mindegyik generációra más játékot fejlesztett.Valószínűleg jön U4, de szerintem az még javában PS3-ra lesz.

 17. Én megvárom amíg kipurcan a PS3-am, vagy amíg megjelenik a PS5 🙂

 18. OMG! Már megint…De ha törik ha szakad felírtam vagy 30 címet PS3-ra amit végig akarok (fogok) játszani.

 19. jó hír, de nem kell elsietni 🙂

 20. Csak ne 2 évig működjön…

 21. …és mindenképp maradni kéne a Bluray meghajtóknál.Sokkal barátságosabb árcédulával jelenhetne meg az új vas.

 22. Szerintem érdemes volna várnia a Sony-nak az új gép premierjével,míg el nem készül (megfelelő minőségben!) legalább 3-4 exkluzív nyitócím (GT,GoW,Uncharted,MGS,Killzone,Team ICO új varázslata…stb).Akkor biztos nagyot robbanna,és a hátrány is elhomályosulna,ha esetleg 1-2 évvel később jelenne meg a konkurens gépeknél. Ergo nem kéne kapkodni a fejlesztéssel.

 23. remélem könnyebben vagy hasonlóan fejleszthető a ps4, mint a PS3,mert akkor végre nem nyafognak a fejlesztők és szarabb multi platform gameket hoznak ki…illetve végre ne akadjon és lassuljon az xmb, mert üzenetet nem lehet írni mikor lelassul ez a sz@r..

 24. Szerintem meg a Nintendo már el is kezdte az új generációt a WiiU-val.Tudom ők külön utakon járnak és sokan a Wii-t nem is tartják nextgen-nek mert nem HD, de bőven ennek a generációnak az idejében jelent meg és sajnos azt is kijelenthetjük, hogy a generáció győztese. Emlékszem sajnáltam őket amikor kiadták azt a kicsi fehér dobozt, hogy csak ennyire futotta, vettem is volna egyet szánalomból, de sajnos elvből nem veszek Nintendot mert még gyerek koromban megfogadtam, hogy nem veszek, Dévényi Tibi bácsi műsora által kiváltott irigységem okán. 😀

  • Iszonyat nagy a csönd a WiiU körül, és ez nagyon nem jó. Szerintem nagyot fog hasalni az N…

   • Már a Wii körül is nagy csönd van ! Tényleg jön még rá játék ? Jah, jön még egy Zelda és kifújt.Jól meg szedte magát rajta a Nintendo. PS3 szintű WiiU-ra leszek még kíváncsi , vagyis csak arra, hogy megtudják-e megint hülyíteni a népet.

 25. Remélem addig jön még ezerszer ezer jRPG PS3ra, mert eddig ebben a generációban 2 cím tett boldoggá… (ebben a kategóriában)

  • Még azért ne nagyon temesd ezt a generációt van/lesz még benne jópár év. Már kezd körvonalazódni az eredeti elképzelés még ha ps2 szinvonalat nem is fog elérni lesznek game-k.

 26. Ha jól emlékszem a Sony először elhintette, hogy 2005 karácsonyára jön a PS3, ezért kapkodták el az Xbox360-at, ezért DVD-s, ezért volt az RROD. Ehhez képest 2007 tavaszán jelent meg a PlayStation 3.A Sony most kezd belejönni a PS3 bizniszbe, a grafika a többségnek teljesen elfogadható… Semmi sem indokolja a váltást, szerintem 2014 vége, de inkább 2015. Akkor még az ember húzza egy évig a váltást a magas ár, és a kevés PS4 játék miatt.

 27. Nekem már van egy. 🙂

 28. Lehet akkor már hegesztik a GT6-ot, mint nyitócím. Jó vicc volt ?:D

 29. Én úgy gondolom a műszaki cikkek pár éve rohamosan el kezdtek fejlődni. Szinte évenként jön valami új, valami jobb. Konzolok terén is várható, hogy korábban váltják majd egymást a generációk. Arról nem is beszélve, hogy a GT5 kapcsán rengetegszer elmondták a játék már a következő generációnak is megfelelne. Azon sem lepődnék meg, ha már eleve oda fejlesztették, és szépen vissza lett butítva. Gondoljunk bele a 18megapixeles fotókra!

 30. Kár volt ezt a memóriadolgot a PS3-ban elbaszni.

 31. Látom azért bőven akad itt grafika buzi. Ha egy játék jó, szerintem 5 perc után nem is érdekel a graf. minősége.Szerintem a váltást csak az fogja indokolni, hogy a másik is lép…

  • Mondjuk ezt nem mondhatod komolyan, mert pl. az Enslaved nem egy rossz játék, de a belem kifordul tőle, ahogy szaggat körbenézéskor és az átvezető videókban.

   • Óóó. Pedig pont mostanában akarom elkezdeni. Hogy ronthatták el a Heavenly Sword után? Ott nem emlékszem semmi ilyen problémára.

    • Biztos ott, hogy multiplatform szar. Hányinger, hogy körbenézel, és nem csak fossá mossa a képet, de be is szaggat. Mondom, az átvezető mozi olyan, mint egy diafilm. Pedig a történetet jól viszi, nekem tetszik a karakterjáték.

  • “Nem a “”grafika buziság”” miatt írtam az minimum 1-2GB VRAM videokártyát és a minimum 4GB RAM memóriát. Nekem a mostani grafika is bőven megfelel, sőt pc-n emulátorral játszok a mai napig nes,snes,sega megadrive játékokkal és sokszor jobban leköt mint a mostani játékok. Legalábbis én azért írtam ezt, mert kicsit zavar, hogy az szemem előtt töltődik be a textúra.”

 32. Valami új konzol már jöhetne, mert a pc nagyon elhúzott grafikában, de nem akarom egér billentyűzeten nyomni.

  • ja, szinte csak ronda játékok jönnek most is kibf3at meg se vegye az ember,nehogy ez is olyan ronda legyen mint a bc2mw3 meg ki se jöjjön, úgyse fogja megvenni az ember annyira ótvar elöző generációs

  • Elhúzott a PC??? Most jön az Uncharted 3 és mindenki lesni fog. Ja meg kap az egész játékbirodalom egy újabb pofont ha kijön a Last Guardian. 🙂

   • Biztos, hogy nagyon jó lesz az UC3, de én nem várok olyan hatalmas grafikai ugrást az előző részekhez képest. Tény, hogy a mostani pc-s játékok közepes beállításon tudják azt amit a ps3. Egyébként nem a grafika számít, játékidőm felét kis PSN meg régi Megadrive/SNES játékok viszik el, de azért jó érzés mikor valami tényleg meg tud lepni a kinézetével is. Legalább 1-2 évet várni kell a következő generációig, addigra már olyanok lesznek a játékok pc-n a PS3-hoz képest, hogy jó lenne egy új konzol nyálcsorgatás helyett. Már csak azt remélem, hogy nem a mozgásérzékelés+3d+kamera vonalat próbálják erőltetni az új konzolokkal és maradnak a dobozos játékok.

    • Abban igazad van hogy néha tényleg jó ha valami állejtős grafikát lát az ember. Kell ilyen is. 🙂 Én még nem érzem hogy kellene új gép. Amit kiakartam játszani azt szinte mind sikerült, persze van egy két pótolni való.

 33. szerintem addig jó míg van PS3, van egy olyan érzésem hogy a PS4 valami teljesen más lesz mint amit eddig a PS tábor megszokott, ugyanis ha a Sony lépést akar tartani akkor nem dobhatja újra piacra a Dual Shock 4. szériáját.. plusz a PS3 előnye az elejétől fogva a blu-ray volt, most már ez is kihúzva, minden új amibe kezdett a Sony az utóbbi években, vagy bukás lett vagy csak mérsékelt siker, egyedi innováció 0, miért lenne a történtek után a PS4 annyira fontos hogy megjelenjen ? jó ez így most.

 34. Ez jó vagy rossz hír???

  • Attól függ… Én pl. most nyáron vettem PS3-at, így végre úgy érzem, felzárkóztam a generációhoz. 😀 Szerintem még bőven lehetne pár éve a PS3-nak. Mondjuk szerintem még lesz is legalább 3 éve neki a PS4 előtt. Persze ezek csak amolyan feles becslések. 😀

 35. “valóban kezd a konzol front lemaradni a pc-hez képest, de ez mindig így lesz.az, h meg 1 nagyon durva konzol akár 10 évig is bírná, szerintem badarság. semmi nem bírja a lépést tartani 10 évig a fejlődéssel. sőt! “”sajnálatos”” módon amilyen ütemben fejlődik a technika, a konzolok élettartama szerintem csak csökkenni fog a jövőben…”

  • Igen de nekem pl ez a grafikai tudás simán jó amit a PS3 tud, szép lenne ha mondjuk 3 évente új konzol jönne. Ki győzné azt ?

   • “ahogy martin is írta lejebb, nem lehet lemaradni. az meg hogy vagyunk páran akiknek a grafika nem minden, a technika szempontjából nem jelent semmit. haladni kell a korral, ha elmaradsz, véged van.és h én is a bf3-mal pedálozzak, a 24 playeres multi már nagyon jól mutatja, h a mostani generáció kezd eléggé lemaradni a pc-hez képest.a köv. években szerintem emiatt erősödni is fog a pc-s front. (volt is 1 ilyen “”előremutatás”” nem olyan rég, ha a pc-s eladások valsz nőni fognak a köv. 2 évben a konzolok gyengülése miatt a pc-hez képest)”

    • Van benne igazság. Csak tudnám mire ez a nagy fejlődés a PC-nél? (nem gyenge szinten megy warez)A játék eladások a konzolok felé billentik a mérleg nyelvét!

     • Azért fejlesztenek nagyon PC-re, mert ott nem kel utólag optimalizálni a kódot úgy, mint konzolokra.

     • “valóban megy a warez, de főleg a single playeres játékok isszák a levét. a multis játékok a steam, origin és egyéb platformok miatt már kellően vannak védve, h ha az ember játszani akar a játékkal, akkor inkább megvásárolja azt.jelenleg “”sajnos”” az van, h az új generációnak nem korszakalkotó megoldásokkal kell villantania (mivel nem nagyon van most mivel), hanem 1 erős géppel, ugyanis az eszközök már megvannak… (3D, eyetoy, move)szvsz a köv. generiáció inkább lesz ps3.5, mintsem 4.amit én inkább várok a jövőtől az elérhető 3d tv-k. jó lenne ha 1 82cm-es 3d tv már úgy 120 körül megoldható lenne mondjuk 2 év múlva :)”

     • “Már most is van 130k körül 32″”-es 3D tv.Pl. Samsung UE32D6000″

     • WTF??? Full HD, 100Hz megvan benne? Mert akkor kezdek is gyűjteni rá!!!

     • 200Hz, fullHD, 3D, LED, Smart TV.már kapható.És kb 125k.

     • Azért én hozzátenném, hogy a 3D TV-knél szerintem fontos a minél nagyobb méret, mert ugyebár csak addig látod 3D-ben a dolgokat, amilyen nagy a képernyő. Tehát úgy igazán csak a hatalmas képernyős TV-knél éled bele magad a 3D-be, szerintem. Bár még nem volt szerencsém hozzá, de én így képzelem el: itt a nagy méret fontosabb, mint a 2D TV-knél. 🙂

     • “És hát a 32″” nem éppen hatalmas, nekem is akkora van.”

     • Jojjon minel hamarabb,ugyis kell majd kb. 1,5 ev amire lemegy az ara horribilisrol megfizethetove es addigra lesz ra kello mennyisegu minosegi szoftver is.Addig meg nyugodtan eljatszadozhatunk a PS3-al,elvegre nem kotelezo azonnal valtani:)

     • hol?

     • KELL!!! 😀

 36. PS4-et max csak akkor veszek, ha már igényes/minőségi exclusive játékok tömkelege jelenik meg rá! Az meg nem a megjelenéskor lesz. Ha meg nem lesz igazán NEXT GEN váltás, akkor meg tehetnek egy szívességet! Tech demós parasztvakításnak nem fogok bedőlni még egyszer! Ezt neked ‘O’ <=3 HYPE TRAIN!

  • Érdekes lesz a következő generáció azt biztos. Mostani generációból kiindulva, hogy hogyan fejlődött az előzőhöz képest és hozzá veszem a pc-t ami már ezt tudta mielőtt megjelent a mostani generáció. Akkor a következőre generációra ezek a tippjeim. Tényleges full hd felbontás,élesebb és több textúrák, 4x vagy annál nagyobb élsimítás. Mondjuk ilyenkor felmerül bennem a kérdés,akik szidják a pc-s grafikát, hogy túl steril meg túl pc-s(ezt még mai napig nem tudom mit értenek sokan ez alatt.) Akkor sokaknak ez volt az utolsó konzolgeneráció amivel játszottak.

 37. Remélem marad a Blu-ray, így arra már nem kell erőforrásokat pazarolni, na és persze a PS3 kompatibilitás alap dolog lenne.

 38. Kíváncsi vagyok, hogy milyen meghajtót terveznek. Sima Blu-ray-st vagy jön a Blu-ray 2 ? Netán már nem is lesz meghajtója ? :SBoxon meg jön a Super DVD vagy a netes letöltés+ stream…

  • Őszintén szerintem már idejét múltak az ilyen meghajtók.Ha nő a gép teljesítménye sokkal több adatot kell majd neki beolvasni, így a töltési idő elég kellemes lenne lemezről. Nem is beszélve arról, hogy koszolódik gyengül a fej és elromlik.Én áttérnék kártyára. a helyükben. Kisebb helyet is foglalna a gépben.De ez az én véleményem… ők biztos másképpen gondolkodnak. Lehet úgy lesz vele a sony, hogy jó lesz még ide BD. Túl friss, hogy kivegyék mögüle a hardvert.

   • hát remélem nem lesz igazad és marad a Blu-Ray meghajtó.2 okból is.1: még mindig a Blu-Ray filmek a legjobb minőségűek és így elveszne az a lehetőség,hogy Blu-Ray filmeket nézzünk a gépen,vagy akár csak egy sima DVD-t.2: nem lenne kompatibilis a PS3 játékokkal,és ha ezt meglépik akkor már szerintem alapból egy jó nagy bukás lenne.a PS3-nál még nem volt olyan veszélyes a dolog,hogy nem támogatja a PS2-őt mivel mégiscsak az SD korszakból léptünk át a HD korszakba,de itt maradunk ugyan úgy HD-ban szóval semmi nem lenne akadálya,hogy ne legyen kompatibilis.

 39. Én nagyon szeretném kihuzni a 40gb os 3 éves fat gépemel a ps4 ig.

 40. Nem baj az ha készül de jó nekünk még a PS3. A 2013-as debüt korrektül hangzik, anno kb 7 évet tippeltem én is ha jól emlékszem.

 41. Kojima azóta papírra vetett 5db. MGS játék vázlatát. 🙂

 42. rem sokáig nem jön az új generáció! nincs kedvem PS4et venni még :]

  • azért már lassan jönnie kell.legkésőbb 2013 végéig legkésőbb szerintem.már kell az új hardver különben nagyon nagy lemaradások lesznek a pc-vel szemben.és ha jön akkor tényleg egy brutál hardverrel,sok-sok rammal és vrammal kell jönnie.na meg legalább egy Cell kaliberű processzorral és akkor az szerintem már el lenne 10 évig simán.szal már lassan ideje lesz.még nincs nagy különbség a pc és a konzol grafika között de néhány év és lesz.na meg ha nem is számít a grafika akkor is ott van,hogy konzolokon a bf3 is csak 24 fős multit kap és ez ahogy telik az idő egyre jobban észrevehető lesz,hogy lemaradunk:(

   • PS4en is ez lesz. Kihozzák a hardverből grafikailag amit tud, és akkor megint nem marad erő a több játékosra marad a 24, mert azzal a grafikával többet nem bír el a gép.

   • Elnézve az Uncharted 3-at nem látok semmilyen lemaradást a pc vagy a boxhoz képest. (sőt!)De lehet, hogy csak az én szemem rossz.

    • Mindenki ezt mondja aztán az első gameplayektől levizeljük a fotelt magunk alatt… és azt vesszük már csak észre, hogy ott állunk a bolt előtt várjuk az éjfélt, hogy megvehessük az első gépeket a szériából. 😀

 43. Korai ez még.

 44. Messze még a PS4 :]]]Az tuti, hogy RAM kell a gépnek…. PS3 teljesitmenye nagyon nagy, de a Memoria hiány az meglatszik….Vmi fasza bongeszot nyomjanak bele…(Chrome v firefox)Xfos had jojjon elobb XD A SONY, majd csinal jobb gepet :]]]]

 45. Nekem már nem lesz olyan egyértelmű az új sony konzol vásárlás. Ez a generáció messze nem olyan minőségű, választékù hardvert/szoftvert kínált mint az előző generáciòk. Ps1/Ps2 és a ps3 is Mo-n az elsők között lett megvéve, de a sony a sorozatos hibáival leírta magát. (meghibásodás, psn feltörés, használhatatlan böngésző, Aaa játékcsúszás, magyar store és még sorolhatnám).Szóval kivárok és amire több nekem való progi lesz az nyer.

 46. Hova sietnek ezek???

  • “Mire kijön addigra a PS3 is lesz már vagy 6 éves…Remélem most tényleg egy előremutató technológia fog bekerülni a hardverbe.A PS3 esetében el követték azt a hibát,hogy egy nagyon erős processzor került a gépbe egy hozzá képest gyenge videokártya mellé. Kicsit “”elavult”” volt már maga a gép belseje,amikor megjelent.Ráadásul van esély arra,hogy a programozás nem lesz a DirectX elvhez kötve,szabadprogramozás lesz.Ebben az esetben bődületesen nagy előrelépés várható grafikai oldalon…de ez még a jövő zenéje :)”

 47. Az éven vettem PS3-at, van még 100000 játék amit pótolni kell.Hallani sem akarok erről:D

 48. Egy valamit kérek csak a sonytól normális VGA(1-2GB VRAM) mondjuk az nvidiat elfelejteném plusz elegendő memóriát(4GB RAM), mert hiába lett jó a ps3 nem nagyon szeretnek/szerettek procira optimalizálni a multiplatform cégek. És az ez miatti nyavalygásuk nehéz rá fejleszteni stb. már nagyon untam. Az exkluzívok terén már most biztosra mondhatom panaszunk nem nagyon lehet majd:)

  • Szerintem nem az erőforrás kevés, hanem kevés a kódolásra/optimalizálásra szánt idő.

   • Csak azt tudom mondani amit a programozó ismerősöm mondott. Jobban szeretnek a játékfejlesztők memóriára(VRAM,RAM) optimalizálni mint procira. Talán az első olyan multi cím ami már procit is normálisan használja(multi címekhez képest) az a bf3.Foglalkozott a cell programozhatóságával sok potenciál van benne, de mivel a játékprogramozók a jó bevált szokástól ameddig lehet nem akarnak eltérni, így addig nem lesz semmi változás. Jó példa erre az új Unreal motor amin prezentálták(pc-n) 2 vagy több 2GB VRAM VGA volt abban a pc-ben.

 49. ez jó hír.főleg,hogy még minimum 2 év amire kijön így eléggé szét lesz addigra játszva a PS3-mam:Degyébként szerintem számomra lehet premier vétel lesz vagy legalábbis majd a premier hónapjában persze csak akkor ha teljesen kompatibilis lesz a PS3-al,teljes körű támogatással mind játék részen mind account részen.

 50. Majd talán 2015-re kijön ps4 ameddig nem tudják berakni egy gépbe az új unreal technológiát addig nincs értelme.

  • Nem fognak megint ennyit várni a Microsoft után. Maximum egy évvel az új X gép után jön ki az új PS.

   • Ha egy évvel a 720 után akkor még 3év, + még megjelenik rá kettőnél több érdemleges játék = hmm….5 évig még biztos jó vagyok a PS3-mal! HACSAK, a Sony nem dönt úgy, hogy megelőzi a Microsoftot…amit nem igazán hiszek. De az tuti, hogy ezúttal nem akarnak egy teljes évvel lemaradni! (Főleg ha olyan gyenge launch title felhozatal lesz mint anno a PS3nál!)

    • Nem volt az gyenge, abban az időben(2007) a Motorstorm és a Resistance is fasza volt. Nem az indulással volt a probléma hanem az utána történt bénázásokat kellett volna rendbe rakni.

     • Egyik sem az én játékom, bár játszottam velük (Anno 2007ben starter packot vettem, ez a két játék volt benne) Részemről, az első 1-2 évben nem túl sok számomra érdekes játék jött a gépre. Egy évig gyakorlatilag csak Ratchet&Clank/Folklore/Obliviont nyomattam újra meg újra. Aztán szépen lassan azért csak beindult (Kb 2008 végefele. Viszont hozzá kell tennem köszönhető ez a third party támogatottságnak, és a multiplatform címeknek!)

  • Milyen az a technológia? :O

 51. A 2012-es év is izgalmasnak ígérkezik. Csak ne legyen világvége. 🙂

 52. Én Gameinformeren azt olvastam, hogy az új Xbox-ot 2013 végére pletykálják és ugyanabban az évben E3-on fogják bejelenteni.Sonyhoz: Remélem új IP-ken dolgoznak a belsős stúdiók és nem a kötelező folytatásokon (Uncharted 4, God of War 4 stb)