Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 4 – csodaszép konzolok a TGS-en

A Tokyo Game Show során a Sony kiállította limitált [b]PlayStation 4[/b] konzoljait, a [a https://www.dualshockers.com/monster-hunter-world-ps4-pro-call-duty-wwii-gt-sport/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter]DualShockers[/a] pedig készített pár képet a gépekről.Gyönyörködhetünk így a [i]Monster Hunter World[/i] “Liolaeus” PS4 Pro-jában, valamint a [i]slim[/i] [i]Call of Duty: WWII[/i] és [i]Gran Turismo Sport[/i] készülékekben.Konzol pornóból sosem elég.[84544]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Monster Hunter szörnyen levadászta ezt a mezönyt. :)Igen jól fest.

 2. Klassz mindhárom.

 3. Természetesen a GTS a leginkább szemetgyönyörködtető számomra, az érdekes, hogy Pro-ban nincs. Ha lesz külön kontroller, arra beruházok…

 4. Nekem is a GT-s tetszik legjobban. Az a terepminta viszont nagyon nem.

 5. a GT-s piszok jól néz ki

 6. Nem értem, hogy a Monster Hunterből van limited pro, de a GTS-ből meg nincs. :S

  • Ez érdekes tényleg.

   • érdekes és teljesen logikátlan lépés a sony-tól .Olyan mintha egyszer tolná is a pro szekerét… egyszer meg nem szeretné ,hogy menyjen ,hisz a slim termeli a sok lóvét.Az hittem ,hogy a küszöbön lévő Xbox X miatt jönni fognak feszt a pro bundle de nem.

    • Messzi következtetést nem lehet levonni abból, hogy nem adnak ki GTS-s Pro gépet, de ha menne a gép akkor nyilván lenne igény rá. Pláne, hogy lassan 1 éve kint van a Pro. Szóval érdekes.

     • Hát ez az…de ha azt veszed day 1 se nagyon tolták a pro-t. Váltottak egy csomóan, a régiek közül. De gondolom nem annyian amennyien szerették volna.Az új gépek is 4:1 arányban fogynak a slim javára… tehát az új értékesítések alig 20 %-a a pro gép.Nyilván a következő gép már alapból fogja tudni a 4k-t, de nem értem miért nem reklámozzák egy kicsit. Ilyen rosszak a visszajelzések? vagy szándékosan nem akarnak tukmálni?

     • Hát nem tudom, de józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy az X1X megjelenésére csak virítania kellene valamit a Sony-nak. Mert ugye akkor már az lesz a legerősebb konzol amit nyilván a MS nagy erőkkel hangoztatni is fog, épp úgy ahogy a Sony tette még a Pro megjelenése után. Amennyire zseniális volt a PS4 marketingje annyira érthetetlen a Pro-é, kezdve ott, hogy túl korán jött ki és ennek megfelelően túlságosan gyengébb hardverrel mint az új MS masina. Nem tudom ennek mi lesz a vége, bár azon se lepődnék meg, hogy az X1X se fog nagyobb szeletet kivenni a tortából.

     • Szerintem totális baromság ennyire felpörgetni a konzolok kiadását. Ezt a PS4 Pro eladási adatai meg is mutatták.

     • “Hát elég meredek annak is az árazása, még külföldön is és annyival nem tud többet mint egy pro. Ha belegondolok az itthoni árakba a 2 gép tudása között nincs 45k különbség amit az “”átlag”” 50″”-os 4k tv-n 2-2,5 méterről egyértelműen észre is veszek. De lehet az én szemeim vannak már kiégve. :)Persze sima One-ról több értelme van arra váltani, mint pro-ra ps4-ről.”

     • “””tehát az új értékesítések alig 20 %-a a pro gép.”” Nem véletlen… nem azért vettünk egy gépet hogy három év múlva már le is cseréljük.”

     • A 20% nem túl rossz, kiindulva abból, hogy mennyi PS4 fogy.A Pro réteggép, nem a nagytömegnek készítették, hanem annak, akinek ér annyit az egész.Ezen túl Japánban még a sima is alig kezdett fogyni, tesznek magasról a 4K-ra.

     • Szerintem japánban még a PS3 is megy ezerrel.

     • Ez így van. Nálunk divat az, hogy gyorsan ráröppennek az emberek az új konzolokra. Ott a 4 is elég későn lett tényező.

   • Azért is érthetetlen számomra, mert az MH egy multi cím, jön mindenre, a GTS meg ex. Azért arra illett volna pro-t kiadni. Én arra vártam már mióta a pro vásárlással, de lehet megelégszek egy szép fehér masinával, mert GTS-s pro sohasem lesz. :/

 7. Kövezzetek meg de nekem a COD-os tetszik, kár hogy a joy nem camo csak a gép……bár ilyen színű joyom van itthon pont:)))

 8. Persze a GT -s a legszebb szerintem, de mind nagyon tutti:)

 9. A GT nagyon jól néz ki, a másik kettő elmegy.

 10. A Monster Hunterre már csak elvből is benevezek, remélem sikerül összehozni egy példányt!!!

 11. Egy ilyen gyönyörű bemutatót miért kellett ezzel az ocsmány, fantáziátlan CoD WWI-assal elcsúfítani? Vessétek már össze a többivel. Monster Hunter-es büntet egyébként, GTS-ból meg a kontrollel amira baromira tetszik, remélem lehet majd külön is kapni mert arra tuti lecsapok.

  • De hát van a terepmintában kontroller is 🙁

  • Azt lehet, bár egyelőre csak a GTS játékkal együtt. De szerintem lesz az külön is.Ahogy azt hiszem az MH kontrollert is lehet majd külön kapni, csak úgy mint a Destiny 2-s limited kontrollert is. Ha valakinek az tetszene.

 12. Ez a Monster Hunter-es a legjobb szerintem. A Gran Turismo-s is oké, de ez COD-os még mindig nagyon gagyi.