Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 4 – az alacsony ár kulcsa a kamera

Sokak szerint nagy előnyre tett szert a Sony azzal, hogy 100 amerikai dollárral olcsóbban árazta be újgenerációs konzolját, a PS4-et, mint a Microsoft sajátját, az XO-t. Nos, a nagy különbség egyik oka a PS4Eye kamera.Scott Rohde, a Sony Worldwide Studios America munkatársa szerint cégének az egyik legfontosabb szempontja volt, hogy tartani tudja a $399 árat a Microsoft $499-ével szemben. Ezt legjobban úgy tudták elérni, hogy nem tették kötelezővé a “mindent látó” kamerát a géphez – amit riválisuk elengedhetetlen kiegészítőként jelentett be konzolja működéshez.Éppen ezért az alapkiszerelésű PS4 dobozában nem lesz ott a kamera. Opcionális tartozék, csak akkor kell a géphez, ha a játékos is úgy akarja. Ebben az esetben megveheti külön, saját elhatározásából.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szerintem is

 2. CSAK MENNYEN

 3. JÓ IGY ÚGYIS

 4. cseles

 5. Okos döntés, ha jól kihasználják a játékok, úgyis beszerzi majd hozzá az ember.

 6. Én ezt még mindig nem értem: állítólag a kamera kb 50-60 dollár. De akkor hol marad a maradék 40-50 dollár különbség?

 7. “Jó is ez így,nekem eddig sem kellett a mindent vizslató “”Szauron”” szem… :)”

 8. Az a szép, hogy még ha vennénk is PSEye-t (59$) akkor is olcsóbban jönnénk ki mint az XBox One-al.

 9. Nagyon helyes 😀

 10. Ennek nagyon tudok örülni! Engem a Kinect sem hozott lázba!

 11. okos, nagyon okos 🙂

 12. Volt balhé, az biztos.Tretton azt mondta, hogy rendszerszinten nem lesznek teljesen korlátozva, de kijelentette, hogy a további korlátozások a kiadókon múlnak, de a Sony egyértelműen megpróbálja megmutatni nekik a legjárhatóbb utat, azzal, hogy ejti az online-pass rendszerét.A PS4 pedig pontosan meg fog egyezni a PS3-on látottakkal.Sokan gondolták, hogy mi lesz a helyzet, ha a kiadók blokkolhatják a játékokat, nem pedig csak az online multiplayer-t.Tretton erre azt válaszolta, hogy a kijelentésekor az online részre gondolt.Én azt mondom, a legrosszabb esetben megtehetik a kiadók, de jelenleg nagyon is arra áll a dolog, hogy csak az online pass térhet vissza. Az EA viszont ezt dobta. Hogy azért, mert arra számított, a Sony is DRM-et használ majd, így fölösleges lesz a PS4-ben, vagy egyébként is tudta, nem tudom. Viszont ha az előbbi, akkor nevetséges lesz, ha visszahozzák.

 13. nekem ingyen se kéne,sőt ha köteleznék, még a gépről is lemondanék.

 14. Kell a f*szomnak kamera…

 15. Fene tudja jó-e ez…így multi címeknél nagy valószínűséggel kimarad a kamera használata, ezzel pedig az xbox szív, mert a vásárlók nagy része bekiabálja, hogy ‘on’ aztán kézbeveszi az irányítót és tovább porosodik a kinect. Ha a sony is berakja a dobozba akkor a fejlesztők kihasználják mivel mindenkinek van. Engem különösebben nem hat meg a hadonászás, bár a move-os pingpong nagy királyság volt.

 16. A MOVE technológiáról van valami infó a PS4-el kapcsolatban? Jó lesz hozzá a régi fagyi, vagy új kell?

  • A fagyi jó lesz, de az új Dualshock-kal is működni fog. Csak az új Eye-t kell megvenni majd.

   • Remélem az új joy-al ez technológia, pontosabb is lesz, bár lehet hogy az új kamera is elég a fagyi pontosságának növelésére, nem voltam teljesen elégedett vele.

 17. Nem véletlen, hogy az ms kozep europat kihagyja. Tobbet hoznak nekik a jatek mint a gep eladasok, itt meg a 10 ujjamon megtudom szamolni hany xboxos jatszott csak eredeti jatekkal

  • Tagja vagy az X-men csapatnak?XDMert azért csak nekem (aki nem is vagyok egy oly népszerű személy :D) a barátlistámon a közelebbi haveri körben bőven megvolt a 10-20 user aki csak eredetiben tolta. Ofkorsz én is….

 18. Én mondjuk tuti veszek majd mellé, de szerintem ezt is jól csinálta most a Sony. (a használt játékok semmiféle korlátozása, plusz az alacsonyabb ár a siker kulcsa lehet)

 19. Nem akarom túl fényezni a Sony-t de tényleg oda figyeltek a gamerek véleményeire,ez becsülendő és a bizalmamat elnyerték ezzel a géppel!:)

 20. Azért ha belegondoltok, eléggé durva, hogy ma már lassan az számít újdonságnak, ami nem kötelező…

 21. Egyelőre nem izgat a kamera, szóval örülök ennek a megoldásnak.

 22. Kamera ide vagy oda, alapból is olcsóbban kijöttek, szerintem.De örülök neki, hogy nem lesz hozzá alapból! És így még olcsóbb is! PS 4EVER!

 23. Nem tervezek kamerát venni hozzá. A PS eye-t sem sűrűn használom, néha csinálok vele 1-2 képet és kész.

 24. Teljesen rendben van.Kezdek kételkedni benne (enyhe túlzással), hogy egyáltalán érdemes-e kiadni a micronak az új xkokszot, vagy inkább még most lőjék le az egész projektet a p*csába 😀

  • Nem kell félni, fogják venni elegen. De ez nem is baj, minél többen megveszik, annál nagyobb lesz a verseny, ami végsősoron nekünk, vásárlóknak a legjobb. Ha egyeduralom lenne a konzolpiacon, akkor a Sonynak most nem kéne ennyi jó dolgot csinálnia, simán lehetne 6-700 euro is a konzol, mert úgy sincs más választásod. Amerikában meg úgy is többen fognak X-et venni és a világ többi részén is lesznek jócskán, akik azt veszik. De ez nekünk csak jó. 🙂

 25. Ezt bizony így kell csinálni, ez a korrekt. Ne akarjanak valamit lenyomni az ember torkán, ami nem ízlik neki. Sőt, így talán még nagyobb kedvet kapok hozzá, hogy szerezzek majd egyet.

 26. játékokon kívül lehet használni még valamire a kamerát? mint pl a box-nál a hadonászás a menüben…

 27. ez így van rendjén .

 28. 49 juró a cucc, 59 dollár (vicces, mert a kontroller mind a két valutában 59).Jó döntés volt egyébként.

 29. és pont ez volt az egyértelmű logikus húzás, hiszen nem minden játékost érdekel a kamera(többek között engem sem érdekel)

 30. Nem kötelező, de jó ha van =D