Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation 3D képernyő – infók

A Sony Computer Entertainment az E3 2011 szakkiállításon leplezte le vadiúj [B]PlayStation 3D Dispaly[/B] nevű termékét, mely egy kifejezetten videojátékosoknak szánt készülék. Mint az a nevéből is látszik, a képernyőt a remek sztereoszkopikus térhatású játékélmény minél szélesebb körben való elterjesztésének céljából dobja piacra a Sony. A képernyő népszerűsítő kampányának egyik kiemelt pillére a motyó “multiplayer 3D” funkciója, melyet elsők között a Resistance 3 című Playstation 3 exkluzív First Person Shooter használ majd ki a legújabb stuffok közül.[YOUTUBE]0JMCSLmd5P0[/YOUTUBE]A készülék az amerikai GameStop webes bolthálózat szerint 2011. november 26-án debütál az Államokban, “bundle” pakkban, 499.99 dolláros áron (ez a mai napon kb. 95 ezer forint). A 24″ (61cm) méretű képernyő a Sony szerint ideális választás ahhoz, hogy a gémer-szobákba beköltözhessen a legújabb 3D játékélmény, a készülékhez csatlakoztatható digitális eszközökön keresztül: ez lehet például PS3, TV setup-box, vagy személyi számítógép/laptop. A 24″ HD 3D képernyő nagyon fontos és egyedi funkciója a 2 player számára külön-külön vetített 3D látvány, mely használatával co-op játék esetén mind a két játékos teljes, saját képet lát osztott képernyős koop módban is! (Ez gyakorlatilag úgy működik, mintha két képernyő lenne a helyiségben.)Az Amerikában forgalomba kerülő, $499.99-es csomag tartalma:- PlayStation® 3D Display- PlayStation® 3D szemüveg (1 pár)- HDMI kábel- Resistance®3 szoftver- USB kábel- AC tápkábel- 3D Display állvány(A képernyő mellé csomagolt tartozékok értéke összesen kb. 150 dollár. A pár Sony 3D szemüveg fogyára csak magában kb. 65 dollár.)Termékadatok:- 2 HDMI és 1 komponens HD bemenet- Full HD 1080p felbontás (1920 x 1080)- Edge LED képernyő-technológia ultra-magas kontraszttal és extra-vékony kivitellel- 240 Hz képfrissítési mód a lehető legtökéletesebb mozgásmegjelenítéssel- Beépített dinamikus hangszórók és mélynyomó[YOUTUBE]Ut7ElYMknHc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “A legvonzóbb “”képessége”” szerintem a két játékos számára külön-külön látható kép. És mindemellett még megfizethető is, úgy gondolom. (Pláne, ha azt nézem, hogy kb. ekkora összeget viselek a csuklómon is nap mint nap.)”

 2. “Én 24″”-26″” -ban gondolkozom. Ki is néztem egy LCD monitort +TV tuner, +HDMI csatlakozás. 85 ezer…Szerintem nem rossz alternatíva ez a TV sem.”

 3. Én is korainak tartom még ezt az egész 3D dolgot, pláne a gamerek közt. Ez a szemüveges dolog félmegoldás számomra.

 4. én sem vagyok szrídí párti,a 40es full hd samsungomat meg tuti nem cserélném le egy ilyen csöppségre……

 5. A fene tudja, hogy fog elsülni. Egyrészt ez ma már baromi kicsi, másrészt viszont ezért a pénzért olcsó alternatíva a 3D-re.Majd az idő igazolja, jó ötlet volt-e.

 6. Szerintem egy kollégiumba,kisebb szobába ez tökéletes választás. Lényegében minden benne van, illetve maximálisan tudja a mai (és holnapi) követelményeket. Okos ötlet. Lázadásnak nincs értelme, aki nagy tvt akar venni hasonló tulajdonságokkal, annak ezt pár 100ezerrel meg kell toldania. Nálam a 3D még nem létkérdés. 1 éve vettem LED tvt, és túl zsidó vagyok az új cehheléséhez. Majd ha a szemüveg nélküli világ jön el (ami hamarosan itt lesz), addig biztosan várok. Akit tudok, azt lebeszélnék az idő elötti 3Ds tv vásárlásról. Ez a saját véleményem…

 7. “24”” az sztem kicsit kicsi, de hátha lesz nagyobb is :)És akkor majd egyszer a jövőben….”

 8. Felejtsék már el ez a 3D eröltetést, csak egy ujabb divathullám, az emberek még nem képesek befogadni, föleg ha eröltetik. Az amerikai mozikban egyre többen válasszák a 2D-s elöadásokat. Inkább a holografikus tv-t bobják már piacra, annak átütöbb sikere lenne, és azt olyan is nézhetné, akinek eddig zavaro volt a 3D, vagy nemérzékelte.

 9. Érdekes,de először kipróbálnám….,bár nekem is kicsinek tűnik….

 10. “””egyedi funkciója a 2 player számára külön-külön vetített 3D látvány, mely használatával co-op játék esetén mind a két játékos teljes, saját képet lát osztott képernyős koop módban is! (Ez gyakorlatilag úgy működik, mintha két képernyő lenne a helyiségben.)””de ütős:D”

 11. Az lenne jó, ha két különböző bemenet képét tudná így ketté osztani.Egyszerre lehetne pl box-al és ps-el játszani rajta, vagy filmet nézni lejátszóról 1ik embernek, míg a másik játszhatna.

 12. “Szerintem egyáltalán nem kicsi, nekem legalábbis bőven megfelel(ne) ez a méret. Viszont rühellem a “”szemüveges”” 3D-t (épp eléggé utálom a sima szemüvegemet is). De akkor is dögös kis tévé ez…”

 13. Nem rossz cucc.

 14. Továbbra sem tetszik a 3D… Nem kell.

 15. egy ilyennel tutira meglepem magam!!! ikszdé

 16. Jó kis kütyü. A legnagyobb újdonságát, a co-op rendszert viszont nem is tudnám kihasználni.

 17. tuti vétel

 18. Hmm… lehet ezzel kellene majd lecserélni a mostani monitorom.

 19. Nem rossz, de ahogy nézem ezt a 3D-s szemüveget nem igazán tudnám a szemüvegemre tenni. Kívülre meg még inkább nem….

  • de hogy nem ezzel én is így vok! rálehet csak kicsit fura, ha bár én a mozi-ban adnak szemüvegre gondolok! ilyen tv-hez adott szemüveget is vettem már fel szemüvegre! nem vészes csak kicsit nehéz! :S

 20. 65 dollár 1 szemüveg? lol

 21. Mi az TV setup-box?

 22. ez a 2 játékos egyidőben dolog kicsit zavaros… kiváncsi vagyok hány 3rd party cím fogja támogatni, amkor sokan ezek közül még normális 3D-t sem tud csinálni vagy egyáltalán nem is csinál.

 23. Nekem a minimum a 102-es képátló.Másoknák a 82-es.A 62 nagyon kicsinek hat.Én márt a 107 vagy annál nagyobb 3D TV-ben gondolkodom.

 24. Tul kicsi a pc-n hasznalt fullhd-s monitorom ekkora…

 25. Szép és jó dolog ez.

 26. szerintem is pici : (

 27. Túl kicsi.Mondjuk közelről bámulva biztos jó meg szép.Hosszútávra nem éri meg és ráadásul nálunk többe fog kerülni mint százezer…

 28. “Martin, cím alapján azt hittem, hogy arról szól a cikk, hogy a kálvária blogban szereplő Samsung 51″” 1080p-s 3D plazmád okozta vizuális orgazmus során, hogy fostad össze bokádat és utána hogy fetrengtél benne XDAmúgy érdekes cucc, csak kicsinek tartom. Az osztott képernyő nélküli co-op meg reméljük, hogy ezután sokkal elterjedtebb lesz.”

 29. Jó cucc… én gondolkodóba estem.

 30. Kell egy ilyen, remélem nem szakad ki majd a szemem a 3Dtől.

 31. szép

 32. Vagy félre számoltam, vagy nemtudom, de ez az ár eléggé alacsonynak tűnik. 😛

  • Nehéz megmondani hogy jó ár-e, mert nem nagyon mihez hasonlítani mert ebben a méretben nem is árulnak 3Dt, és Full Hd-t legalább is Sony-ban, mert mindkét dologhoz nem árt a méret, ettől még jó lehet a tv 🙂

   • Ez egy kifejezetten játékra szánt monitor, nem a nappaliba TV-nek amin játszani is tudsz. Nincs róla szó, valószínűleg nincs is benne TV funkció. Talán nem is kell ezért nagyobbnak lennie.Ekkora monitorok 50-70 körül mozognak, ez 3D-s, lehet tényleg nem rossz ár.

   • “Az én TV-m jelenleg 19″”. Ahhoz képest erre panasz nem lehet. 😀 KELL!Amúgy manapság már egyáltalán nem tv-zek. Be sincs kötve a szobámban a tv kábel. :D”

    • én mióta koleszos lettem nem nézzek tévét olyan szinten hogy ki is dobtam a szobámból (több hely jeeee:D) és azóta sokkal jobban érzem magam, hogy nem nézzem a reklámokat amiket rühetlem és az agyfasz műsorokat. a neked valónál telt be a pohár, kinyomtam a tv-t megfogtam és kiraktam a folyosóra azóta is ott van 😀

 33. Jól hangzik, nagyobb méretben talán még érdekelne is :)Bár egy Edge led tv-ben nem tudom milyen mélynyomó fér el 😀