Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation 3 Slim – kibontották a dobozt

Gondolkoztam, hogy milyen felvezető szöveget is kellene írnom ehhez a hírhez, de úgy érzem most nem ezen lesz a hangsúly, hanem a galériában található képeken. Láttuk már a hivatalos fotókat, de asszem mindenki arra kíváncsi, valóságban vajon hogy fog festeni a bejelentett karcsú PlayStation 3. Ha viszont a „kicsomagoló” képek nem nyerték el a tetszéseteket, akkor talán ez a [b][a http://www.youtube.com/watch?v=KrOS_0Ulv7M]videó[/a][/b] még segíthet ezen.A sokak által kérdéses HDD cserére a képek rögtön választ adnak. Igen, jól látjátok, ennél a modellnél is adott a bővítés lehetősége. Aki meg szükségét érzi, hogy egy Linux operációs rendszer telepedjen a konzolján, azok messze kerüljék el, ugyanis a Slim ezt nem támogatja.Lehet megköveztek, de szerintem pofásabb a vékony konzol.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Igazad lehet, mindenesetre nekem egyenlőre a 80G-s verzióm több mint elég mind helyileg és stb… az új akkor érni majd meg ha egy-másfél éven belül jó áron lehet megvenni

 2. A régi design vezérebb , de ez se rossz csak azon a 2 gombon elöl még agyalhattak volna hogy hogy nézzen ki, amúgy frankó.

 3. Az eredeti szebb.

 4. Hát a régi sokkal pofásabb,csak lemegy a fránya ár végre,bár én még kemény 600 eurót pengettem ki érte,de hibátlan a mai napig, kopp-kopp!

 5. Akinek nem tetszik, az majd elviszi a pimp-my-slim szervizbe 😛

 6. “Én is azokkal vagyok egy véleményen akik szerint, ez inkább a ps2-höz hasonlít. Külsőre mindenképpen visszalépés, még ha kisebb, vékonyabb is. A “”fat”” sokkal inkább exklúzívabb kinézettel rendelkezik még ha sérülékenyebb is a külső borítása. Én biztos nem cserélem le a fogyasztása vagy mérete miatt. Az új felirat nekem sem tetszik, de másik oldalon valakinek meg a pókember betűtípusú playstation felirat nem jön be…tényleg ízlések…”

 7. “A “”régi”” szebb.”

 8. “Nem hiszem el hogy képesek voltak azt a gyönyörű “”Playstation 3″” feliratot leváltani arra hogy “”PS3″”…”

 9. Engem még mindig a PS2-re emlékeztet.

 10. Ez a tipikus mai felfogás… -.-! Minél olcsóbb minél több… Vége ez elegáns és egyedi megjelenésnek… ez így.. semmi

  • szerintem ez is eléggé egyedi emgjelenés valakibőla hányingert váltja ki igaz valakinek meg bejön :)és attól,h olcsóbb egyáltalán nem roszabb..

   • Félreérthető voltam.. a teljesítményét nem vontam kétségbe…Csupán a külső megjelenés elhanyagolását szóltam meg és azt h manapság ebben inkább az olcsóbb anyagokra adniak és nem a minőségi kivitelezésre…

    • hiába a minőségi külső, ha kutyasz..t nem ér belül és nem veszik az emberek az ára miatt… amúgy meg szerintem a vékony királyabb mint a vastag.

     • ezzel nem arra célzok hogy nem ér semmit a belső, csak a vékonyabb sokkal több mivel ugyan azt a minőségi erőt kisebben is meg tudták valósítani ráadásul több mint harmad annyi energiafogyasztással…

 11. Nemtudom :S:S:S a nagydarab szerintem jobban néz ki a gombok nagyon nem tetszenek meg alakra sem nyerte el a tetszésemet :S Örülök hogy nekem a duci van : )

 12. Meglestem a videót… 2 fokkal jobb, itt már a matt nem annyira matt, de nem szép, a gombok viszont még mindig….blooooááá.

 13. Pfff…. e naon gáz!Ne mondjátok már hogy ez tetszik, nagyon nem illik ide a matt. Elvesztette ezzel azt a vásárló szeméből, hogy ez egy csúcs gép. Ezzel együtt az eleganciát és a minőséget. Így már csak egy olcsó játékgép jut az eszembe róla. Ennél már csak az Xbox csúnyább. A be és ki kapcsoló meg a Lemezkiadó gombról már nem is beszélve. Fúúúúj. Menyivel szebb volt az a régin. Amúgy formájában nem is lenne vele gond. Nameg alig lett kisebb, bár laposabb, de szélesebb. És a Sima PS3 felirat is úgy csak leegyszerűsíti az egészet, megintcsak veszt ezzel az eleganciájából…… szerintem.

  • “azok akik a presztizs miatt akarták megvenni már megtették, most az “”olcsójánosokon”” (nagyon erős idézőjelben) a sor. ezért jött az árcsökkentés, és hogy ne rokkanjanak bele, olcsóbb anyagok, olcsóbb hatást keltve. nincs ezzel különösebben nagy gond.plusz aki a dagira van fikszálva is örülhet és szaladhat olcsóbban megvenni. mindenki nyert.”

   • Ööö… mondjuk ez szerintem azért hülyeség, mert a Sony nem úgy nyomta le a PS3 gépek árát, hogy direkt csúnyára dizájnolta őket. A csúnya dizájn még nem nyomja le a költségeket. Nyilvánvaló, hogy megintcsak nagyon szépet akartak alkotni, ami sokak szerint sikerült is, sokak szerint meg nem. Dehát nem is lehet olyat csinálni ami mindenkinek tökéletesen tetszene…És ez nem is baj…

    • hát de nem is mondtam, hogy a csúnyítás ócsít is. meg hát az elég relatív is, ugye. mármint a csúnyasága :)az árcsökkenésben (többek között) inkább annak volt szerepe, hogy olcsóbb anyagokat és megoldásokat használtak, és ezekre fakadtak ki elég sokan (fröccsöntött, nem lakkozott tető, gombok az érintő biszbaszok helyett).

     • egyetértek… itt a gyártási költségek leszorítása volt a cél… az sikerült… meg ez is működik..de szerintem is randa.. meg igénytelen (ebb) pont mint a ps2-nél…

 14. “Slim szebb. Bár ahogy elnézem, KenChi-vel meg még néhány figurával mi vagyunk kisebbségben. De ilyenem tuti lesz. Csak azért én sem fogok rohanni a boltba megjelenés napján, de előbb-utóbb beszerzem. Szinte drukkolok hogy minél hamarabb bedögöljön a 60 GB-os PS3-mam, mert akkor ugye “”sajnos”” muszáj megvenni ezt… XDOké, a 60-as alapgép is csodaszép, nemmondom, de nekem tényleg jobban bejön a Slim. Nekem a matt felület is tetszik. Kevésbé kényes… PSP-ből meg például szarabb a Slim, ezt is bevállalom… :)”

 15. nah mar 70k-tol elo is lehet ra rendelni idehaza is cool!!!xD

 16. ez nagyon királyul néz ki, egy zavar: a doboza lehetne jobb is.

 17. marad a régi darab 😀

 18. Miért matt a borítása? A formával nem lenne különösebb problémám, de a borítás nagyon nem tetszik.

 19. basszus.. ez a grafika gyönyörűűű !!! 😀

 20. a duci szebb.

 21. Szerintem, ha kevesebbet fogyaszt, kisebb, könnyebb és a teljesítménye ugyanaz, akkor nem mindegy hogy néz ki? Játék közben úgy is a megjelenítőt nézed nem a gépet.

 22. ha halkabb, azonnal megveszem.

 23. A régi sokkal szebb, de ez se rossz.:)

 24. minél több képet látok, annál meggyőzőbb lesz. Jó ez, csak szokni kell.

 25. Egyébként hardveresen van valami különbség a két gép között? Mert régebben úgy volt, hogy gyorsabb Cell-eket is piacra dobnak új modellekkel. A régi nekem még mindig jobban tetszik, viszont praktikusabb a Slim minden téren, az tuti.

  • értelme mi lenne?egyébként meg ha minden igaz nem hogy gyorsabbak, hanem elvileg visszavettek az órajelből picit valamelyik update-ban régebben.

 26. Nem elforgatható rajta a ps logo. Nincs rajta hátul áramkapcsoló.Nagyon csúnya a disc eject és a ki-be kapcsoló gomb.Csinálhatták volna ezt is fényesre, vagy valamilyen igényesebb, simább matt műanyagból.(telefonok hátulján szokott leenni ilyen gumis jellegű matt műanyag).De ha meghalna a 60as gépem (szvsz ami még mindig a legjobb), igen csak ilyet vennék helyette, nem 80as simát.

 27. Én azért megkövezlek KenChi… 🙂

 28. “Biza nem szép szegény! De nem ezt nézzűk játék kőzben!:] Nekem amugy a régi “”nagy”” PS2 se tetszett külsöre!”

 29. áh ez olyan szívfájdalom nekem, mint mikor egy pasi levágatja a haját. valahogy nagyon messze van a vastag, csillogó szépséges tesójától.de persze ha soha nem láttam volna az origit, akkor biztos elfogadnám.

  • Szerintem biztos lesz limitált, csillogó zongoralakk kávás Slim változat is.

  • Persze a nőknél az a lényeg hogy minél nagyobb meg vastagabb legyen… :PHa még csillog is az már maga a menyország!x)

   • most itt nem arról van szó.egyszerűen ahogy más is mondta, kiveszett így belőle az elegancia.az a tökéletes íves-fényes forma amin, mint egy testen, gitáron, zongorán, végig lehet simítani.maga a látvány, ami a jövőt, szórakozást ígéri és megjeleníti.ez így nekem, főleg, ha egymás mellett van a kettő, akkor egy túlgondolt PS2 prototípusra emlékeztet.nem egy technikai szépségre.de ízlések és pofonok. 🙂 legalább megoszlik a tábor. és mindenkinek tetszik valami.mondom én csak kívánom, hogy 5 év múlva még maradjon dagi. xD

 30. Lehet beruházok egyre. Haverom már régóta szeretne egy ps3-at, de nem nagyon engedheti meg magának és én, ha veszek egy újat a régit eladhatom neki. Mindenki jól jár. 🙂

 31. nem is olyan randa! :)de maradok a disznónál!amugy 42: tényleg kifutnak a dagik?

 32. De milyen okosak, hogy még mindig domború a teteje, hogy ne rakj rá semmit és az legyen legfelül a hifi tartón. 🙂

 33. Így már nem is olyan rossz,a végén még megtetszik.

 34. Nekem az idei Sony cuccok design-ja nem nagyon jön be. (PSP Go, PS3 Slim) Lecserélni nem fogom az enyémet, de ha beszarna (nemfog) akkor azért haladni fogok a korral és ilyennel fogom pótolni.

 35. Tetszik a slim!Jo h vartam inkabb,akarcsak anno a ps2 slim-nel!Szeptember elso heteben jelenik meg?Mert azonnal megyek venni egyet!

 36. halkabb?Az enyémnek nincs hangja nagyon…a fogyasztás viszont…hát ja.Ha napi 4-5órát tolnám rendszeresen tuti lecserélném a fogyasztás miatt…de így jó nekem a dagi:)

 37. Jah, és úgy fest, a dobozkép amit nemrég feltettetek hírnek, valódi, mert ebből az interjúból kiderül, hogy a szoftvereken is változik a logó, már az Uncharted 2-től kezdve: http://arstechnica.com/gaming/news/2009/08/sony-answers-our-questions-about-the-new-playstation-3.ars

 38. ÁÁÁÁ naggyon durva,beszar a 60-asom ilyet veszek!

 39. Mindegy ki mit mondd,nekem bejön a Slim. Valóban nem egy hűdeszép darab,a dizájnerek valami jobbat is csinálhattak volna,viazont az hogy kicsit halkabb,kicsit hűvösebb,kicsit kissebb és olcsóbb is mint jelenleg a sima ps3 mindenképp imponáló dolog nekem. Ha nem kell sokat ráfizetni,vagy lesz valamilyen akció akkor tuti lecserélem a jelenlegi gépem. Amúgy pont ma 1 éves a PS3-am!! 🙂

 40. Nincs ezzel semmi baj. Nem csúnya ez. És ha tényleg csak annyiba fog kerülni…

  • 300 euró, az pont ugyanannyi mint a mostani gép….amúgy akkor is randa szerintem .)kártyaolvasó nuku?

   • A mostani gép hivatalos ára 400 euro, ennek 300 lesz (ill. leviszik a sima árát is). Gondolkozz egy picit.

    • gondolkodtam.. ma magyarországon hivatalosan lehet 109 meg 85 ezerért is venni ps3-at én a 84900-asat választom… ami az itteni boltokban is tök hivatalos ugyeaz kb ugyanannyi ma,mit a slim lesz…jól gondolkodtam? 🙂

 41. Hat en az erinto gombokat nagyon szeretem.De azert veszek egyet majd a koverem melle!

 42. Nekem tetszik!Sőt lehet hogy ha olyan lesz az ára itthon akkor lecserélem a 80-as dagimat erre!:)

 43. Mar ertem miert is lett olcsobb, elegge csunyacska lett es silany anyagminosegnek nez ki!

 44. “Hat a regihez kepest elegge gagyinak tunik. Mi ez a ragyas muanyag boritos? Meg a gombok is eleg “”viccesen”” neznek ki.”

 45. Nekem a normál verzió jobban bejön. Mint lentebb is említették, a slimen a matt festés elég puritán, és az a krómcsík sincs sehol. A gombok szintúgy tréül festenek. Nem tudom, nekem nagyon egy kínai piacos izé látszatát kelti.

 46. “Jo is, nem is, h matt szine lett. Nincs tobbe ujlenyomat es egyeb hasonlo problema, ellenben a kinezete sem olyan “”elit”” mar.Formailag viszont semmi baj vele :)”

 47. milyen érdekes, amikor a kalóz képek előkerültek mindenki fikázta, most, hogy már hivatalos, mindenkinek tetszik.be vagytok szívva?!:))mellesleg pofás mint állat!

 48. Emlékszem, amikor kijött ez a dobozkép, és úgy az első kép a slimről, senki nem hitte el, hogy valódi, mindenki rávágta, hogy fake… 😀

 49. céép^^csak az eurós ára nem tetszik

 50. Elég különbözőek, én nem is tudnám eldönteni, melyik szebb, de az biztos, hogy nem vall szégyent. Jól néz ki!

 51. Azért az elég durva, hogy az újradizájnolásnál mennyi mindent figyelembe vettek. Például a lemezablaknak kivágott részét szépen lekerekítették, hogy könnyen ki lehessen törölni onnan a port, ne szoruljon be a szögletes sarokba…

 52. Pofás kis darab!Kiváncsian várom hogy mennyiért fognak nálunk itt kis hazánkban egy ilyet vesztegetni….

 53. A 8. sorban a 3. kép az mire utal?

  • a cserélhető hdd-re. legalábbis az engadet azt írja, hogy előlről nézva jobb oldalt lent az a kivehető fedél a hdd csere végett van ott. ez jó hír.

 54. Én elfogadnám.Főleg ha jól bírja a strapát.Nekem idáig a Slimek mindig jobban bírták.

 55. Nekem kifejezetten tetszik! Viszont ha a gépet is módosították, most jöhetne a joy. Mert az a ravasz…. (R2, L2)

 56. Nekem az eject meg a power gomb nagyon nem tetszik, olyan gagyi hatása van…

 57. nekem szerencsére tetszik nagy valószinúséggel rá fogok beruházni:)

 58. Kínai piacos videók csak nem voltak akkora kamuk.Szerintem az eredeti letisztultabb, erőt sugárzó konzol.Míg a slim 1 kimenő technikailag elavult gép érzetét kelti.

 59. Ezek a képek már meggyőzőbbek, mint a stúdió fotók, de ahogy Tom is írja alant, a teteje nagyon puritán, jellegtelen.

 60. Nem nézne ki rosszul, ha a teteje nem volna olyan puritán. Ettől függetlenül ideális választás lehet mindazoknak, akik még nem rendelkeznek ps3-al.

 61. Pont egy erkélyen kellett kibontani?:D Amúgy nekem tényleg egyre jobban tetszik. Egyedül a be/kikapcs meg a lemezkiadó gombok nem szimpatikusak, meg hogy már megint/még mindig nincs hátul USB. Ja meg a dobozán, hogy a gép csücske rálóg a pack tetejére (2. kép):P

 62. Az alap nekem is jobban tetszik, de egy slimet is simán elfogadnék. Egyáltalán nem néz ki rosszul sztem!

 63. Nekem egyedül a logo változtatás nem tetszik. Ez így már a sokadik PlayStation felirat-forma. Szerintem vagy maradni kellett volna az eddiginél, vagy pedig a PS2 feliratot kellett volna továbbvinni a PS3-ra is. Vagy pedig a mostanában látható trailerek végén lévő PS3 (pókemberes) logót használni. Ez így tiszta kavar. Egy jó brand azonnal felismerhető, beazonosítható, ez így nem az.

 64. A régi szebb…

 65. Kiváncsi leszek az árára,amugy nem olyan vészes.

 66. Nekem nagyon bejön. Kaphatnék egyet, csak úgy…:D

 67. Na a videón már elég tetszetős, de maradok a fatnél, többet tud az én 60-asom, mondjuk ha meg nem hal….

 68. Annyival nem jobb a réginél hogy megérje lecserélni. Kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni nálunk. A jó magyar ÁFA-val 🙂

 69. nekem személy szerint tetszik :), de azért a dagimat is szeretem 🙂

 70. WOW,zsír 😀