Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Playstation 3 sikerekről számol be az SCEA

A Sony amerikai játékrészlege, az SCEA friss jelentésében 70%-os Playstation 3 keresletnövekedésről számol be a 2008 októberi állapotokhoz képest. Az SCEA szerint “a PS3 az egyetlen konzol, amely ilyen eredménnyel büszkélkedhet az egymást követő éveket tekintve”. A PlayStation Store szintén sikeres üzletág: a közlemény szerint 2008 októberéhez mérve 60%-os a bevétel növekedése, a felhasználók 650 millió bitnyi adatot töltöttek le, a PSN-en regisztráltak száma pedig 31 millió.Az EEDAR elemzője, Jesse Divnich mondja: “Sokan hiszik, hogy a konzolverseny egy 100 méteres futam, pedig inkább egy Marathon.” Az úr szerint a PS3 árcsökkentés és a bejelentett új exkluzív címek jelentősen tovább fogják növelni az eladott konzolok számát.A Sony 2009-ben 17 jelölést kapott az Amerikában kiemelt gaming eseménynek számító [A http://www.spike.com/event/vga2009/page/vote/category/34723]Spike Video Game Awards[/A] megmérettetésen (szavazáson) – elvileg többet, mint bármelyik másik kiadó. A Spike 2009-es bulija december 12-én kerül megrendezésre – természetesen tudósítjuk majd a történéseket!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre totális PS3 uralom lesz már ami a szoftvereket illeti, ilyen szempontból az X360 kipukkadt, tényleg csak egy-kettő cím van ami érdekel onnan.

 2. Csak így tovább!

 3. most akkor már nem veszteséges előállítani a ps3-at??

 4. Észbe kapott a Sony az árcsökkentéssel. De jól tette. Azt hiszem, az exkluzív címekkel nem lesz gond az elkövetkezendő hónapokban.

 5. “gratula…mondjuk az “”egymás kübető években büszkélkedő egyetlen konzol..”” ölég reklámduma-szagúde azért szép!csak így tovább!”

 6. Remélem e pénzek okán valami hasznot (nem anyagiakra gondoltam 😀 ) mi is fogunk látni:) ( mint most a két tv csatorna)

 7. “””…….70%-os Playstation 3 keresletnövekedésről számol be…….””Hát igen. Mi kell a jó eladásokhoz? Alacsony ár és játékkínálat. Amint ez a két dolog egyszerre teljesül, lehet számolni a pénzt. Ettől függetlenül csodák azért vannak, lásd: Wii””Sokan hiszik, hogy a konzolverseny egy 100 méteres futam, pedig inkább egy Marathon.””Na igen, de nem mindegy ki honnan indul, vagy hogy a verseny kezdetét mikorra datáljuk, és hol van a cél. A játékosok viszont csak nyerhetnek, ha a futóverseny nem csak egyszereplős, ez már ezer és egyszer bebizonyosodott.17 jelölés? Ebből nálam minimum 5 voks az Uncharted 2-re ment annak ellenére, hogy a Cod MW2 pár száz órával többet fog pörögni a gépemben, de ami jár, az jár.”

 8. ja, elvileg a Sony több jelölést kapott és elvileg jobb mint a többi. kár, hogy a számok nem ezt mutatják.

 9. szép kis adatok. de ha ilyen jol megy akkor lehetne tőbb ingyenes cucc letőlthető

 10. A 650 millió bit az cirka 77,5 GB adat. Akkor ezt fejenként kell érteni, mert akkor az szép szám. Nekem egy hét alatt vagy 20 gigát sikerült lekapnom.

 11. Pont ma dobáltam én is a voksaimat a VGA lapján. Tényleg iszonyat sok Sony rajtoló volt.

 12. Rányomtam mindent az Uncharted 2 re. 😀

 13. “””Sokan hiszik, hogy a konzolverseny egy 100 méteres futam, pedig inkább egy Marathon.””na igen”

 14. Na én leadtam a voksomat 😀 várjuk az eredményeket.amúgy meg hogy.hogy nem szerepelnek a legjobb Dlc-k között a Star Wars Force unleasd Dlc-i?????

 15. Erről van szó!