Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 – rajongói reklámfilm

A videojátékozás milliók hobbija szerte a világban. Szavakkal néha nem is olyan könnyű megfogalmazni, mit szeretünk benne annyira… A következő, egy Playstation 3 rajongó által készített “házi” reklámfilm mozgóképekkel próbálja meg illusztrálni, mit jelent egy igazi gémernek ez a kedves időtöltés.Neked mit jelent?[YOUTUBE]KJbdq_mGNzw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jópofa.. 🙂

 2. Nagyon jóóó ez a videó 🙂

 3. Úgy látszik ők is a régi logót csípik. 😀

 4. tök jó lett ez e video, igaz hogy érzékeltet agresziot,de szerintem az izgalmat nagyon jól bemutatta, én valójában vsak azért játszok ho ne unatkozzak, ha lenne jobb dolgom biztos nem ülnék ottho csak azért ho játszak.

 5. “Hogy nekem mit jelent?A technika életrekelését, mikor csippen egyet a gép és “”felbőg”” a “”v8 :D””, hogy profi versenyző/kém vagyok, szóval azt, hogy más lehetek, mint az aki a való életben vagyok.”

 6. Persze ez se piskóta

 7. “Elég profi, ahhoz képest, h csak egy “”házi”” reklámfilm.Ettől függetlenül nagyon jó lett =)”

 8. állat:))

 9. Wow!!-nem rossz!!

 10. Hát igen,ez szerintem sem pont a legjobb reklám a videojátékoknak és játékosoknak,mert elsődlegesen az agresszió vehető ki belőle.Viszont a célja az lenne,hogy levezesse azt és közben szórakoztasson ,persze ez nagyban függ az alany hozzáállásától és felfogásától és pont itt van az a választóvonal,ami megkülönböztet minket játékosokat.Ki hogy éli át az élményt és ki hogy reagálja le azt.

 11. Nemtom szerintem pont az ellentettjét mutatja be a videó! Inkább az erőszak felé mutató irányt látom! Igen ez egy hobbi ami sikerélményt jelent,megnyugtat(nem mindig),de legfőképp nem az agressziót hozza ki belőlem/belőlünk!

 12. soha nem tudtam még magamnak se választ adni arra hogy miért is olyan jó ez nekem. 6 éves koromban megláttam az első videojátékot ZX Spectrum-on (Jet Pac) és ott helyben magába szippantott ez a mesterséges világ 🙂 mindennapi hősnek lenni jó érzés..

 13. Szerintem a klip megközelítésével van baj. Mert nekem kajak az ugrott be, amikor arról volt szó, hogy a kissrác sok dragon ballt nézett, aztán kiugrott a vonat elé, hogy megállítja. Szép dolog bemutatni, hogy majd mindenkit állva hagyva td-t futsz, visszaütsz és magabiztosabbá válsz, de a videojátéktól sem okosabb, sem erősebb, sem pedig kitartóbb nem leszel. Egy hobbi, és jó hobbi, én is játszom (bár már messze nem annyit, mint 4-5 évvel ezelőtt), csak ne ez legyen az egyetlen dolog, amit a szabadidőnkben csinálunk.

 14. “””…The videogames like Oxigen, it is a many Splendid thing””….or something! :D”

 15. Nagyon nagy reklám! 🙂

 16. 1 multi játék azt is jelenti, h versengek másokkal és közben szórakozom. míg 1 frankó szingli játék jó esetben 1 remek történetet tár elém, miközben remekül szórakozok, mintha 1 filmet néznék, amiben biza én vagyok a híró.szóval szórakozás, h jól érezzem magamat és ne unatkozzak. végül is hobbinak is nevezhető, mert a meló, asszony, kutya (1 hiperaktív amstaff), no és barátok mellett nem sokra van időm. ami ugyan nem baj, de azt sem bánom, ha nincs semmi program és le tudom magam kötni 1 remek játékkal. 🙂

 17. Simán mehetne TV-ben!

 18. “szép egy “”reklám”” ez, de elég bizarr ,hogy a katonás jelenetnél is ilyen kis srácokat alkalmaztak.”

 19. Tökéletes!

 20. Rajongó? Milyen filmet csinált volna ha profi és felkérik a reklámra?

 21. Hatalmas.

 22. Alapvetően mindennapi menedéket, ritkán elképesztő utazásokat, nagyon ritkán poklot-mennyet megnyitó vérfagyasztó szerelmet.

 23. Játszani elképesztően jó. Ahogy a videó is sugallja játék közben te lehetsz a legjobb, egy történet főszereplője. Bármit megtehetsz következmények nélkül, ha meghalsz újrakezded, ha elesel felállsz. Szerintem én is életem végéig szeretni fogok játszani de nem szabad teljesen beszívódni a világába. Tudni kell felállni előle és mást csinálva is jól érezni magunkat. Fontos az egyensúly ezt senki se felejtse el.

 24. Nosztalgiát, a gyerekkortól való soha el nem szakadást.

 25. komoly kis reklám 😀

 26. ez kurva jó lett 😀

 27. Nagyon jó lett.Lehetne a TV-ben is.

 28. Számomra Kevin B a 2010 E3-as beszédében összefoglalta mit jelent Gamernek lenni …

 29. Nem rossz…. bár a szereplők túl fiatalok…. szerintem…

  • Szerintem is túl fiatalok a szereplők.Én inkább valahogy azt jelenítettem volna meg, hogy a felnőttek kikapcsolhatnak a munkával teli világából, és folytathatják azt amit gyerekként elkezdtek… játszhatnak tovább.

 30. Viszi:)Klassz reklám…..

 31. a kis lézerben ugráló csajszi cuki 😀

 32. Életem része.Ez se jobb, meg nem is rosszabb mint másnak pl a Rosalinda nézése.Mondjuk ez rossz példa volt:)

 33. nekem ez az egy hobbim van videojáték nélkül nem tudom mit csinálhatnék a szabadidőmben a csajok már nem érdekelnek a bulizás se, barátok se , csak a játék . Életem egyik része szomorú de ez van .

  • “””videojáték nélkül nem tudom mit csinálhatnék a szabadidőmben a csajok már nem érdekelnek a bulizás se, barátok se , csak a játék “”ez azért erős…a reklám jófajta!”

  • Várj nem 12-13 éves vagy??? Nem érdekellnek a csajok??? Ez az egy hobbid van?? Barátom neked súlyos bajod van… gyerünk élni….. és a videójáték maradjon meg a hobby-d ne az életcélod…. ez így nagyon nincs rendben

   • az én életcélom az hogy lefogyjak 60 kilóra (67 vok és 83 voltam) A másik hogy letegyem a szakmám .A hobbim a videojáték és semmi más , én már nem szeretek csajozni mert már elegem van, a bulizás meg nem érdekel baromságnak tartom én elvagyok magammal szeretem magam a tükörben nézegetni nem kelnek ide barátok mindig megvoltam ezek nélkül .

  • Menj és szerezz életet. Kellenek a barátok, a csajozások, a bulizások az embernek!

  • Mi a másik része? Akkor talán nem lesz ennyire ijesztő ennyi embernek amit írtál:P

 34. “imádok “”kocka”” lenni ^^ xD”

 35. Ez kúrva jó lett.

 36. *beep* 🙂