Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 Move – halálpontos””

A Sony mostanra már minden érdeklődő fejlesztőhöz eljuttatta a végleges Playstation 3-as [B]Move[/B] rendszereket. Lol Scragg, a Cohort Studios főnöke – ők készítik a [A http://playstationcommunity.hu/note/3093]The Shoot[/A] című Move szoftvert – azt mondja, a Nintendo felkötheti a gatyáját: a Move egyszerűen halálpontosan érzékel minden mozdulatot!Scragg szerint a Move fantasztikus hardver. Nagyon jó vele játszani, és a képernyőn megjelenő mozgás pontos mása a valóságban végzett mozdulatoknak. A tesztelés és a fejlesztés során egyáltalán semmiféle problémával sem találkoztak. A két kontroller sokkal akkurátusabban működik, mint a Wii hasonló irányítói. A Move nem csak az X és Y (“fel/le”) tengelyek mentén követi le tökéletesen a játékos mozgását, de a Z tengely (“előre/hátra”) sem jelent problémát neki.Scragg tudja, hogy sok hardcore játékos azt mondja: ők bizony nem szeretik a mozgásérzékelős irányítást. Ez a fejlesztő szerint a – gyakran kissé kezdetleges – Wii-s élmények miatt is lehet. Szerinte a Playstation 3-as Move – és a vele együtt debütáló Microsoft Natal – annyival jobb/több/komolyabb játékélményt ad majd a player “kezébe”, hogy sokak véleménye gyökeresen megváltozik majd.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Biztató, abszolút. Simán lehet, hogy veszek majd egy ilyet.

 2. Engem az is érdekelne, hogy mennyire bolond biztos a renszer.Teszem azt játszok vele és egy hülye gyerek mögém rak egy tükröt, akkor hogyan viselkedik? A helyes működés az lenne, hogy megállítja a játékot és kidob egy figyelmeztető ablakot, de lehet a fejlesztők nem is gondoltak ilyenre és teljesen megbolondul az irányítás. 🙂

 3. GT5 tamogatja?

 4. Mivel nekem a Wii is bejott, ez maga lesz a kanaan! Mikor jon kereskedelmi forgalomba?

 5. Remélem majd valaki megveszi a haverok közül,aztán meglátjuk…Nem lehet rossz.

 6. Engem érdekel ez a Move cucc. A többi izé mán kevésbé.

 7. pont ma wiiztem.Hát…nagyon gyatra cucc.

 8. Ha nekem egyáltalán lesz ilyenem, az is sok év múlva. De örülök, hogy a Sony ilyen profi technikák tulajdonosa.

 9. Nem lesz olcsó játékszer az tuti. Mondjuk tök jól hangzik ez a cucc. Láttam azt a boxos játékot. Az tök jó volt. De remélem lesznek majd ilyen DMC stílusú Hack ‘n Slash játékok is.

 10. 30-40k biztos lesz az ára.

 11. ha lesz a Move-hoz valami jó kis hardcore játék akkor sikítva rohanok venni egyet, de az eddig látott agyhalott játékok nem hoztak lázba, de persze ez még sak a kezdet, meglátjuk milyen lesz a Move fogadtatása, szerintem akkor fog minden eldőlni. addig marad a Wii Motion+ ami eddig semmit sem mutatott, a Red Steel 2 is egy vicc vagy inkább poén.

 12. Azt a csúnya világító gombócot levehetnék róla !

 13. Majd az àrára leszek kiváncsi….De 1ébként tetszik

 14. engem +győzött! Tuti vétel

 15. az a verekedős játék nagyon csábít egy MOVE megvételére.

 16. Engem még mindig nem hoz lázba.Remélem nem lesz szükség minden második játékhoz ilyen… nem is tudom mi ez. 😀

 17. Ha nem lesz magas az ára biztos vétel lesz jövőre. Wii-m csak azért nincs mert Ps3 is untig elég + nem tudok rá valami sok címet felsorolni, de ez az én hibám. Hajrá Sony csak így tovább. (mennyi lehet egy ilyen? nem néz ki többnek mint egy joy…vagy van valami plusz vevő is hozzá, mert ha nincs akkor még 30 alatt is kijöhet(ne))

 18. Tolnám vele . :]

 19. gratulálok a sonyinak, de attól még most sem érdekel

 20. Sony nagyon belehúzott,így tovább!!

 21. Remélem azért a kamerához most nem kell majd reflektor, hogy érzékeljen valamit mint a sima kamerás játékoknál. 😀

 22. Több mit húsz év függés, kemény munkája van abban, hogy akár hosszú órák alatt, az ujjaimon kívül nem mozdul semmim. Erre most pattanjak fel és kezdődjőn az epilepszia!?

  • Volt egy video ahol a Socom 4-gyel mutatták be a move-t. A srác ugyan úgy ült a fotelban, mint ahogy azt a rendes gamer teszi, annyi különbséggel, hogy a csuklóját is mozgatta. Nem kell itt minden játékhoz ugrabugrálni.Érdekelne a dolog, de pénzem nem lesz rá, az biztos.

   • 🙂 Egy kis csuklómozgs még belefér, de szerintem több kell majd, mint amennyit elviselek. :DPersze, jó hogy most már ilyen is van, csak az egyetlen számomra is kedves (kis hangszórók a joyban) újítást nem lopták el Satoru Iwata termékéből.

 23. -már jöhetne!! -szerintem tuti vétel lesz!!

 24. Nekem már meg is változott a véleményem a Move iránt. Eleinte még azt gondoltam, hogy elég ratyi lesz, de most már eléggé megfogott ez a mozgásérzékelős cucc. Ha nem lesz ilyen drága, akkor veszek majd egyet:)

 25. “Fúúú, nagyon várom. Kettőt veszek meg egy – gondolom lesz Wii Sports/Resorts-hoz hasonló – “”családi”” gammát. Legyen már őúűáüösz!”

 26. Én már nagyon várom, nekem nagyon bejött a bemutató róla, remélem nem lesz egy vagyon itthon.

 27. Vki már hallotta,mennyibe fog ez kerülni?

 28. Sokkal jobb lesz, mint ahogy azt jelenleg el tudjuk képzelni.

 29. engem nem érdekel :DD

 30. még játékra sincs nagyon pénzem, nemhogy erre!:S

 31. Egy demon’s souls-szerű dolog nem lenne rossz…

  • Ja, arra én is beneveznék.

  • “Jaja, az elég pöpec lenne… Csak kicsit rövidebb játék kell hozzá :):) Szerintem elég fárasztó lehet órákon át “”kaszabolni”” ráadásul vagy 2 hónapon keresztül 🙂 Valami egyszerű, de még is szórakoztató, pörgős kaszabolás kell nekem :)”

 32. Maradok továbbra is a dual shock és fotel kombinációnál 😀

 33. “Tuti, hogy beruházok egyre szinte a megjelenéskor, mert már nagyon várom. A Natalt le fogja nyomja a komplexebb (és éppen ezért hc-sebb) játékok terén, mivel itt vannak gombok ugye. Viszont a kis egyszerű partijátékokban lehet majd a Natal lesz jobb. Viszont azok engem pont hidegen hagynak. Amúgy a Natal gondolom nem érzékel olyan pontosan a Z tengelyen, nem? (csakmert a move ugye a beépített mozgásérzékelő és a fénygömb méretéből számol, míg natalnál csak a “”fénygömbös megoldás””=a karod méretének változása lesz..)”

 34. Én várom… egyet biztos beszerzek.

 35. Szerintem is a a megfelelő gém kell! Amik majd szállingóznak szép lassacskán. rem! Most így egynek jó Zeldát tudnék elképzelni, ötletes megoldásokkal, de hát ha jól tudom az Nintendó:D

 36. A natal meg a harcore játékélmény, mit szívott ez.

 37. Most már csak valami f@sza egyedi játék kéne hozzá.

 38. Nem akarok fanyalogni, de engem ez a MOVE-ozás cseppet sem érdekel.Természetesen ettől még másnak bejöhet, és ez így van jól.

 39. Ennek örülök.

 40. Muszáj lesz vennem.