Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 Move – dobozképek, tudnivalók

A Sony tegnap vadiúj PS3 Move szoftver-dobozképeket hozott nyilvánosságra, némi útmutatóval megtámogatva, hogy a leendő vásárlók pontosan átlássák a különféle információkat a játékok csomagolásán. A kizárólagos Move irányítással, vagy opcionális támogatással forgalomba érkező programok három új dobozváltozatban kerülnek a boltokba.Az első kategóriába azok a játékok tartoznak, melyekhez PS Eye kamera és Move kontroller [u]feltétlenül szükséges[/u]. Ezek például az EyePet Move Edition, Sports Champions, The Shoot és Start the Part című stuffok. A dobozkép bal felső sarkában itt “PlayStation Move Required” figyelmeztetés látható, valamit a “You will need these” kitétel, jelezve, milyen kiegészítőkkel működik a game.[22366]A második csoport játékai működnek normál kontrollerrel is, de építettek beléjük [u]szabadon választható[/u] Move irányítási metódust is. Ők többek között a SOCOM 4, LittleBigPlanet, SingStar Dance és Heavy Rain: ezeknél a “PlayStation Move Features” olvasható a dobozon.[22362]A harmadik csoport több szempontból is izgalmas. A speciális, saját dizájnnal illusztrált “Classics HD” kategória első képviselője a Sly Collection, melyen pl. ott virít a kék “Move Compatible” matrica, azt mutatva, hogy az újrakiadásba mozgásérzékelős támogatás került. Ennél sokkal fontosabb viszont az a tény, hogy a Sony láthatóan külön brandet indít a PS2-ről PS3 HD-be pakolt játékoknak, ami sejtetni engedi, hogy a jövőben minden bizonnyal több híres és közkedvelt, régebbi széria/game is megjelenik ebben a formában. A Team ICO Collection mellett a Ratchet Collection is felmerült már pletykaszinten.[22361]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Poén ez a Move.

 2. Valaki tudna csinálni egy olyan fotósop képet, amin az irritáló Moncsicsiizé pépesre vert fejéből egy Move irányító áll ki? Köszi.A Singstar viszont tuti mókás lehet, örülök hogy végre sikerült a kedvenc karaoke játékomhoz valami új dolgot kitalálni az előző generációs formulához képest.

 3. De akkor például a régi EyePet-hez nem is lesz használható a Move? :S

 4. vegyétek csak jópénzért!

 5. Mindenképpen kihagyom, ahogy a 3D dolgot is!

 6. Hmmmm… Az a bunyós jó lesz. Bár én inkább nyomom haverral élőben. Mindegy, tuti jók lesznek.

 7. Tetszik

 8. A Heavy Rain-el tönkretették a játéktörténelem egyik legjobb borítóját ezzel a sok kék szarral. Itt legalább lesz ingyenes patch a move-hoz, ellentétben a Resi 5-el.

 9. “A bunyós játékhoz nem 2 fagyit kéne berakni a “”you’ll need these”” alá?”

 10. valaki tud valamit arról, hogy lesz-e fight night move-val? ha igen, akkor nekem nem lest életem:D:D

 11. a Singstarhoz nem igazán értem miért kell a MOVE de hát legyen

 12. Aszta, most már oda kell figyelni hogy mit vesz az ember mert betoljuk a lemezt és kiírja hogy not compatible.

 13. Ahogy így elgondolkozdtam ezen szerintem a sony nme is fogja már emulálni a ps3-at hanem inkább újra kiadja hd felbontásba és megint megveheted attól függetlenül hogy már egy ott csücsül a poolcodon csak azt régebben vetted ugyanennyiért csak ps2-re. Azt addig megértem hogy áthúzzák hd-ba mert hát ugye akkor megéri megvenni de ha nincs is hd tévéd (valjuk be nem sok mindenkinek van, köztük nekem sincs) annak ez nem éri meg

 14. Ez nagyon érdekes! Ha sikerül megállapodni nem saját kiadású ps2 játékok HD újraálmodásáról is, akkor… OMG 🙂 (gow coll sony kiadás tuit, sly-t nem tudom)

 15. az íjászathoz 2db controller akkor rögtön egy kisebb összeget ott lehet hagyni a pénz tárnál