Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 – megjött a 3D!

A Sony a mai napon elindította régóta dédelgetett, Playstation 3-as 3D-s szolgáltatását, amivel elsőként lépett be az újgenerációs térhatású konzoljátékok világába. A frissítés már korábban megérkezett a géphez, most pedig felkerültek a PSN-re az első 3D szoftverek, melyek korábbi címek “térhatásúvá varázsolt” kiadásai.[b]- WipEout HD 3D (nem tartalmazza a Fury DLC-t)- PAIN (két új, kifejezetten a 3D-hez készített játékmóddal: Alien Toss és Ice Blocks)- SuperStardust HD 3D- MotorStorm 3D Pacific Rift Demo (szinglis futam a Kanaloa Bay pályán)[/b]A szoftverek ára $29.99/€29.99/£23.99. Akiknek már megvannak ezek a programok, egy ingyenes 3D patch letöltésével tuningolhatják 3D-be őket. A játékok élvezetéhez 3D-s megjelenítésre képes televízió és a hozzá tartozó speciális szemüveg szükséges. A Sony 3D-s TV-modelljei az őszi-karácsonyi szezonban kívánják majd meghódítani a széles vásárlórétegeket. Aki 3D Bravia televíziót vásárol, a fenti négy címet ingyen megkapja ajándékba.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Megvan mind a 3 játék … ezek szerint ingyen pöcsölődnek majd.

 2. mennyi szem fog elromlani… legalább a munkám biztosítva van.

 3. ugrottak egy féé generációt…most jön csak a java….

 4. Sajnos az én szememmel nem kompatibilis ez a technológia, tud valaki firmware frissítést szemhez? Vagy agyhoz kell? Vagy cseréljem le az egészet? 🙂

 5. Ez még elég húzós árban van.Nekem…

 6. Sima HD TV egyáltalán nem jeleníti meg?

 7. Engem hidegen hagy ez az egész 3D…

 8. Remélem azért majd a TV-hez járnak szemüvegeke is, de gondolom az árak annyira az egekben lesznke, hogy én sosem fogok 3D-ben játszani. 😀

 9. Én ezt nem értem… 😀 Előbb kijönnek a játékok és aztán hozzá a TV? 😀

 10. Jeee már csak péz kéne egy ilyen tévére.

 11. Nekem megvan az összes említett store-os játék de eddig egyikhez sem jött semmiféle 3D patch! (most próbáltam) Király ez a 3D, van 3D TV-m, hozzá 3D BD player és egyetlen gagyi Monster VS Aliens 3D BluRay filmen kívül még semmivel sem tudtam kipróbálni. Vicc

 12. Sztem legnagyobb hülyeség most ilyenre áldozni. TV, erősítő, lejátszó csere hogy minden kompatibilis legyen és persze 3d ready eszközök ára most horror. Gyanítom hogy ezekből meg kell várni 2-3 szabvány frissítést mire használható lesz. Jelenlegi megoldások mint fájdítják a szemet főleg ha szemüveget is hordasz.

 13. Nem tudom hogy milyen lehet eg yilyen 3d tv mert még ki nem próbáltam de nekem még a sima 3d moti sem ad olyan élményt mint az imax pl. ebből következőleg gondolom azt hogy otthon egy kb 102-116 centis képernyőn nem igazán élvezhető ez a dolog. de amíg nem próbáltam nem vonok le következtetéseket, én egy sima full hd 40 colos megoldással is megelégednék.

 14. Defasza’ lehet annak, akinek már ilyen tv-je van.

 15. Lenne pár kérdésem azokhoz akiknek van IGAZI 3DTV tapasztalata.01: Igaz e, hogy a kép ilyenkor jócskán veszít az élességéből?02: Igaz e, hogy a PS3, csak 480p-ben képes 3D térhatást produkálni, a dupla képszámítás miatt?03: Mennyi idő múlva fájdul meg az ember feje, ha megfájdul egyáltalán?04:Mennyibe kóstál ma egy 3DTV?

  • “Bár nekem nincs 3Dtv-m, de az uccsó kérdésedre tudok válaszolni: Drága, rohadtul! :DA Samsung 3D modelljeiből a legkisebb 40″”-os (100cm) 440000 Ft. Bár talán van kissebb is, mintha láttam volna 32″”-at, de az is 350e felül volt.”

   • Akkor kb olyan árban mozognak mint 3 éve az LCD-k 🙂

    • Jah, csak mire legtöbbünk oda kerül, hogy megengedheti magának az ilyen TV-t (mondjuk 2-3 év múlva) addigra megint kitalálnak valami új hülyeséget amire csorgathatjuk a nyálunkat. Mondjuk ez van, a szórakoztató elektronika ipara mindig is erről szólt.

   • nahh jahh ez a para, most van egy full HD -s 117es Samsungom , egy akkora 3 D-s egy kisebb autó…

   • Tényleg baszott dárga egy ilyen tv. Délelőtt nézegettem a sony honlapját és amcsiban 3-4000 dodóba fáj egy ilyen tv. Mondjuk az is igaz hogy 106 cm alatt nem kapni.

   • Mondjuk ezek az árak a 3D Led TV-re vonatkoznak, a Samsung 3D LCD tv-k valamivel olcsóbbak (sodji leírta ezek árait).

  • 01: Igaz e, hogy a kép ilyenkor jócskán veszít az élességéből? Nem igaz!02: Igaz e, hogy a PS3, csak 480p-ben képes 3D térhatást produkálni, a dupla képszámítás miatt? Nem igaz, 720p simán megy03: Mennyi idő múlva fájdul meg az ember feje, ha megfájdul egyáltalán? Ez ember függő, nekem 1-2 óra után elegem lett belőle. 04:Mennyibe kóstál ma egy 3DTV? az alap modell (c7000) 46colos méretben 480-550e körül van a boltokban (én adom 440e ft-ért) a nagyobb HighEnd modellek ennél jóval többe fájnak

   • Egy, max két óra múlva megfájdul a fejed, szuper.Látom magam előtt a harminc platinás addiktív szerencsétleneket, ahogy a szőnyegre lefordulva habzik a szájuk.Ez az egész 3D egyelőre, hangsúlyozom, egyelőre nagyon képlékeny dolog.

    • Nem is a fejem fáj, hanem csak egyszerűen érzem, hogy zavar, le kell vennem a szemüveget. Megnéztem elejétől végéig a Monster VS Aliens-t, utána enyhe hányingerem volt. Tehát nem annyira jó, viszont a látvány az kétségtelenül pazar

  • 01: nem vettem észre, tűéles volt.02: passz…03: kb 10 perc után már téptem le, kellemetlen volt de nem voltam rosszul.04: leslie21 megmondta :))Ui.: MM-ban ki tudod próbálni az Őrsön.

 16. SD tv-ről is csak 8 hónapja tudtam áttérni HD-re, mostanában biztos nem lesz 3D tv-m, majd csak akkor ha már szarért-húgyért dobálják azt is.

 17. A tévékhez is csak demó fog járni.

  • Tuti nem…. az X- nem bírná el az új technológiát.Max a Batman Goty-nél alkalmazott technológiára lehet számítani. Annak mindegy milyen tv-n tolod….

  • Ja az árárt nem írtam 😀 50 dolláros patch-ként természetesen, mert a free szót acti-ék nem ismerik 😀

 18. Biztos jó lehet. :)Sajnos nekem csak két papír szemüvegem van. Egy Kémkölykök 3D és egy ezer éves Freddy halála, amikkel itt már nem sokra megyek…

  • Az a Freddy 3D-s filmrészlet hogy jön ki a papírszemüveggel? Élvezhető?

   • 91′ vagy 92′ nyarán láttam moziba. Arra emlékszem ,hogy lementünk Freddy világában, ahol koponyák vagy démonfejek és tán kések röpökdtek felénk és persze ő is kinyúlkált .Gyerekfejjel tetszett.

 19. Fordítva jobban örülnék. :DAkinek megvan a fenti négy cím az egy 3D Sony Bravia TV-t kap ajándékba. :DNem tudom mikor lépek/lépünk be ebbe a 3D játékvilágba, de szerintem sokaknál ez nem most lesz.

 20. parasztvakitás helyett cross game chat jönne

 21. De kipróbálnám 🙁