Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 – jön a hivatalos keyboard

A világ nagy része talán már el is felejtette, hogy nemrégiben mekkora katasztrófa volt Japánban. Bár a szigetország lakossága és ipara hősiesen viseli a csapásokat (melyekhez nyugodtan hozzávehető a PlayStation Network feltörése és leállása), azért az az E3 2011 eddigi történései alapján is jól látszik, hogy a japán videojáték készítők idén csak nagyon óvatos duhajként vannak jelen a rendezvényen.Ettől függetlenül vannak újdonságok: a Sony Computer Entertainment Japan például bejelentette, hogy hivatalos Playstation 3 billentyűzet kerül forgalomba június 30-tól, első körben csak Japánban. A ¥5,000 (£38, €42.50, kb. 12 ezer forint) ajánlott fogyasztói árú Bluetooth keyboardon extraként PS gomb is van (jobb alsó sarok), mellyel a PS3 konzol kezelhető, valamint középtájon egy kis “joystick” kurzorvezérlő készség. Alul középen lapul a jobb/bal “egérgomb”.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azon gondolkozom, ezt kik használhatják. Ha egy barátnak üzensz, valószínűleg vele vannak közös játékok, ergo game közben headset. Ha regényt akar írni az ember, akkor pc. Nyilván könnyebb pötyögtetni ezzel, mint a kontr.-el. Mi a barátokkal/ismerősökkel kifejlesztettük a saját Tárgy mezőbe való hírközlés rövid és tömör formáját. Gondolom sok csapatnak van hasonló nyelvezete…Ennek ellenére a Sonynak is kell minden hasonló plusz, amivel szélesíti a tartozékok listáját.

 2. Fölösleges.Inkább az új fülesüket támogassák meg egy játék alatti party chattel,ezt meg tartsák meg maguknak Japánban.

 3. Nekem tetszik! 🙂

 4. Talán jön egy normális böngésző és máris lesz értelme.

 5. Egeret!!!!!!!!Én még valami 800ért vettem egy kommersz USBs billentyűzetet (az is fekete). Bedugtam kb. vagy 2x… De még ha agybacsetelném magam, akkor se adnék ki ennyit.. miért is… 1-2 speciális gombért pluszba?

 6. zsír böngésző és kötelező vétel…

 7. Ja , nem néz ki rosszul , de ha a PS3 BROWSER-ét nem cserélik le / frissítik , akkor szinte semmit nem ér . Plusz kell egy normális egér , meg a játékokba egy olyan opció , ami lehetővé tenné a bill+egér kombó használatát . Mondjuk nekem van mindkettő a PS3 -hoz , de az UNREAL TOURNAMENT 3 -on kívül semmi nem támogatja . F@s.a . :[

 8. Jól néz ki! Már tényleg csak egy normális böngésző kellene hozzá.

 9. Lesz ez még (jóval) olcsóbb is… 🙂

 10. Kifejezetten szépen néz ki.De egyrészt veszett drága, másrészt meg mikor jutott már eszükbe?Mire megvásárolható lesz Európában is, már bejelentik a PS4-et. xD

 11. FPS játékok?

 12. Akkor már csak egy webböngésző kéne a PS3-ba. Tudom hogy valami hasonló van benne de én egy jól és gyorsan működőre gondolok amiben nem a 2.0-ás flashplayer van. Ahoz lehetne ezt a kütyüt használni!

 13. minek is ez? már a joy-hoz kapcsolható billentyűzet sem nagyon terjedt el, de hogy ez konkrétan kinek készült…talán a webböngésző javításával értelmet nyerne, de így…VAGY HA VISSZAADNÁK A LINUXOT UGYE DZSON?!?!?!:D

 14. Jó,szép,drága,de majd talán…

 15. nekem ps3ra készült logitceh wirelles billentyüm van amin vannak direkt ps-re optimalizált gombok ,meg kurzor szóval nekem marad ez:)

 16. USB billentyűzet, most csak tippelek de legyen 2ezer, egy usb hosszabbító 500. Windows gomb = PS gomb, F1-el lehet az opciókat előhozni (pl. ráállsz valaki nevére, F1, és előjön a szokásos menü, hogy levelet írsz stb.) Német billentyűzetre kell állítani és gomb kombinációkkal az ékezetes betűket is lehet írni.

 17. Nem rossz, de elég drága, csak azért hogy gyorsan cseveghessek, ennyit nekem nem ér meg. Na meg ott a jóval kényelmesebb mikrofon. Amúgy jól néz ki.

 18. Jópofa, de marad a ps3 chatpad. 🙂

 19. jól néz ki =)

 20. szép, de nekem ennyit nem ér

 21. Nekem ott a Vaio keyboard funkció, ha annyira akarok billentyűzetről írni, de amúgy sincs magyar kiosztás, ráadásul 12 ezer Ft? Na hagyjuk már….

 22. nincs rajta num lock, de szar XDXDXD a virtuális billentyűvel gyorsbban gépelek, mint a normállal, egy újabb felesleges kiegészítő, úgy mint a keyboard.

 23. Remélem nem kell hozzá USB adapter

 24. minden ilyen gyári Sony cucc must have kategória. Én csak azt nem értem, hogy miért tököltek közel 5 évet evvel is, meg a fülessel is?!? sokkal többet eladhattak volna már belőle….

 25. Legyen hozzá egér is, és akkor csak FPS-ekkel fogok játszani, újra! 😀

 26. Tetszik, menő , letisztult, Bluetooth-os.

 27. Nem értem minek erőltetik ezt bill. Játékok ugyse támogatják, irni meg joy-al is lehet.

 28. A joyyal is lehet írni 🙂

 29. tetszik. a kis irany gombocske meg tiszta IBM

 30. Horror áron akad egy logitech is, hirtelen nem ugrik be a neve, de hasonló az is. Maradok az 1-2e forintos alap billentyűnél.