Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 Firmware 3.30 – 3D és trófeák

A mai naptól tölthető a legújabb Playstation 3 Firmware, a 3.30. A régóta ígért frissítés felkészíti a PS3 konzolt a 3 dimenziós játékra/filmnézésre, melyhez a megfelelő szemüvegre és kompatíbilis képernyőre van szükség.Az új típusú szórakoztatási forma a tervek szerint 2010 ősze felé indul majd be nagyüzemben: ekkor dobja piacra szinte minden gyártó saját, “közönségbarát” árcédulával felcímkézett 3D televízióját (3D Bravia a Sony-tól), ekkor jönnek a normálisan kinéző, “Oakley” fazonú 3D szemüvegek, érkeznek a 3D filmek, és a Sony is kb. erre az időre kalibrálja a térhatású játékok megjelenését is nagyobb számban.A 3.30-as Firmware a 3D támogatáson túl a trófeakártyát is frissíti: ezentúl könnyebb lesz összehasonlítani a felhasználók megszerzett serlegeit, valamint új rendszerezési (pl. időrend, játékkkategória) opciók is rendelkezésre állnak.A 3.30 a felhasználók jelentése szerint – újra – normálisan kezeli a Youtube lejátszót is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyelőre kicsit sem érdekel ez a 3D őrület, esetleg ha fejlettebb lesz a technológia…akkor talán.

 2. Valami használható és értelmes frissítés is jöhetne végre, nem csak olyan, amit időutazással érdemes összekötni.

 3. pedig egy pár éve még mekkora szám volt egy sikképcsöves tiptronikos:) tv

 4. jól van gyerekek, még 1-2 év mire hozzám(és sokakhoz) elér ez a technológia. de teljesen feleslegesnek tartom.főleg a 3d szemüvegekkel működő csodás tv-ek. talán ha jönnek a szemüveg nélküliek és 200ezer körül lesznek ,akkor beruházok egyre. de hogy minek rajoznak akiknek már van??? inkább kinevetem őket mint irigylem…

 5. Hát a 3D-t még egy jó ideig nem fogom érzékelni, de a trófeák rendezése jó ötlet volt.

 6. Hjaaaj!Ujabb ok,h melozzak a nyaron.

 7. “karácsonyra már elérhető áruk lesz a 3d tv-knek…a samu 40″”-os már a lélektani 400ezres határ közelében van… kérdés kompatibilis-e a ps3-al?!?http://www.avplanet.hu/UE-40C7700

 8. TeCső lejátszó kipróbálva, nem volt vele gond.

 9. Na örülünk, örülünk, de a 3D, sztem még jóóó messze lesz nekem…

 10. 3D így nem érdekel. Ne a játék jöjjön ki, én menjek be..na az érdekelne (mint a Tronban, vagy a Johnny Mnemonicban, vagy a Zaklatásban) 🙂

 11. En iszonyuan be vagyok izgulva a 3D-re, remelem egy ido utan csak ilyen formaban jonnek majd a filmek es jatekok.:)

 12. A 3d nem érdekel ellenben a trofik már annál inkább

 13. Még nem támogatja a 3d-t, csak előkészíti amúgy

 14. Metal Gear Solid 4 trophyk, na azt támogatnám 😛

 15. én annak orulnék ha az eddigi trofea nélkuli játékok kapnának trofeákat!na az tényleg jo lenne:)

 16. Érdekes

 17. Jó hír, bár nagyon vennék egy ilyen tv-t, de azt hiszem a kivárás taktikáját választom. :)Akinek van az írhatna hogy a mozihoz képest milyen is egy ilyen tv.

 18. én csak 1 böngészönek örülnék,ami tényleg frankó! Esküszöm a mobilomnak jobb böngészöt találtam neten (SE500i)

 19. nem hoz lázba

 20. Letöltöttem, jó sokáig tartott, de nem vettem észre változást. Majd utánanézek a trófearendszerezésnek. A 3D viszont hidegen hagy, mivel a kompatibilis tv egy ideig még hiányozni fog.

 21. köszönjük Emese

 22. Nem véletlen hogy 3d még a firmware sorozatszáma is 3.30 🙂

 23. Nemsoká letöltöm én is. A 3D továbbra sem érdekel… (meg szerintem nem is fog)

 24. persze ez a 3D ez még kiforratlan majd 20 év mulva esetleg már olyan lesz mint egy full HD-S de még egyenlőre csak a nyomába kullog

  • Persze, hogy kiforratlan… nem lesz itt tömeges gyártás szoftverek terén sem.

  • Gondolom sokat tesztelted, hogy tudod?Mivel itt vannak a 3D-s BD-k amik 1080p, tehát Full HD. Így nem kell várni egy napot sem, bemész egy külföldi MM-be és leemeled a polcról a Full HD filmet ami már 3D. Lentebb már írtam, ez nem olyan ratyi homályos szar mint a moziban.

 25. Nekem alapból kilőve a 3D-s lehetőség… de nem is vagyok elájulva tőle

 26. Nézegettem a szigorúan 2D-s trófeabővítést. :-)Nem ámultam el tőle, ráadásul az a gyanúm, hogy majd akkor fog ez a frissítési szegmens kiteljesedni, ha a játékgyártók programkódjai is alkalmazkodnak hozzá (update útján).Van, ahol felkínálja a trófealista háromszög gombra a Core Program/DLC szelektálást (de nem hajtja végre, próbáltam a Zen Pinball-lal és a Buzz! lemezes programmal, egyiknél sem válogatja le a kiegészítő részeket).Van, ahol rendezési elvként választható az eredeti sorrend, vagy ABC vagy megszerzés dátuma oda-vissza.Előre szaladt a firmware, remélem a gyártók 2-3 hónapon belül utolérik. Ha nem, akkor sincs catas-Trophy.

  • A core program/dlc szelektálás még a 3.00-ás fw-ben jelent meg, de nem túl sok játék támogatja (pl Uncharted 2, BFBC2). De feltételezem most már minden játéknál megjelenik ez az opció. Eddig csak a támogatottaknál volt elérhető.

 27. Tiszta vicc ez a tv dolog.2007telén vettem egy 94cm-es 1080p-s LG plazma tv-t most meg már valahól mehet a levesbe…:D

 28. Na ne szórakozzanak, most vettem egy HD tévét már cserélhetem is le.Azért az odébb van…..

 29. Még egy rendes HDTV-re se futotta, erre meg 3D? 🙂 Le vagyok maradva, de nagyon csúnyán.

 30. Zsír!Am a 3D-s cuccokon kívül a többi egész jó.

 31. A 3Dt kihagyom de az fw frissítést nem tudom kikerülni:)

 32. na ezt kihagyom 🙂

 33. A Nintendo 64-et is a 3D-vel promózták…. nekem eléggé 3D-sek a mai játékok is…..

 34. Ma van a Föld napja és ennek okán ma jelent meg Nyugaton egy nagyon különleges film.Olyannyira, hogy jó pár Blu-ray lejátszó nem is tudja vinni megfelelő frissítés nélkül. Gondolom ezért is kellett pont ma nap a PS3-at is frissíteni.Persze a Blu-ray történelmében eddigi legjobb minőséget(!) produkáló lemezétől ez nem meglepő. :DA film pedig nem más, mint… hát persze, hogy az Avatar.

 35. “Van még egy plusz lehetőség is az új fw-ben: Remote Play funkció Vaio laptopokhoz (májusban megjelenő modellekhez).felix38: miylen az a voice cheat? bemondom a headsetbe, hogy “”invincibility””, vagy “”skip level”” és reagál a parancsokra?:)”

 36. és elég szomoru hogy mostanában nem jön semmi értelmes szoftverfrissités az XMB menü is már csöppet unalmas

 37. martin: csak egy példa: dirt2…nincs zene, amit a navigátoros rallynál elfogadok, sőt aztmondom igaza van, de egy buggy versenyben miértnem lehet zenéthallgatni? igaz hogy ezekben az autókban nincs autórádió, de nemérdekel.Vagy Tekken Onlinenál amikor már 36odjára végighallgattad a soundtracket játék közben elgondolkozol rajta, hogy valami mást rakj alá.

 38. Youtube hiányzott!

 39. inkább a játék közben lehessen zenét halgatni azzal foglalkoznának nem ilyen szarságokkal meg a voice cheat-tel

 40. Baráti körömbe a héten érkezik a Samsung aktuális 3D-s csúcsmodellje, szóval a PSC felkészült a 3D tesztelésre.

 41. nekem általában mindig lefagy a youtube ma se volt kivétel

 42. semmi értelme ennek a frissitésnek mostanában mintha leszarná a sony csak azért adjuk ki mert muszály

 43. youtube megjavult ,trofea kártyás dolgot én nem találtam, bár maga a rendszer gyorsabb lett, 3d meg nagy lol

 44. örülök hogyha egy Full HD tv befigyel majd nem hogy 3D, majd talán jövőre(nagyon talán de inkább még később) remélem nem lesz az hogy csak 3D-be fognak jól kinézni a játékok:S

 45. Méghogy 3d..Én már 4d-s tévét akarok meg ultra hd-ésat meg backlit-es rgb ledes meg local dimmingest meg 400 hz-est meg tudja a halál még milyet:D.OLED tévét akarok:D.

 46. Végre! Erre vártam! A 3D LED TV-m már megvan, tehát nincs más hátra mint, hogy jöhetnek a 3D-s játékok!

  • Kíváncsi leszek mikortól lesznek az első 3D játékok elérhetők.Rajtad kívül nem sokaknak van asszem 3D-s TV-je.A többségnek ebből a frissítésből a Trófeás dolgok(Ez ugye szintén sokakat nem izgat) érdekesek meg, hogy a youtube normálisan fog működni.Én azt mondom örülünk!:)

   • Itt mással van a baj.Sokan fikázzák a 3D mikor fingja nincs a többségnek, hogy miről is van szó. Tipikus magyar mentalitás!Én sem szarozom a Ferrarit csak, azért mert nekem nincs. Merőben más egy komoly 3D-s TV-n a megjelenítés, mint a 3D-s moziban. Az utóbbinál megfájdul a fejem, hányingerem lesz, ellenben itthon semmi ilyen nem tapasztaltam. Érthető, hogy kevés embernek van közel 3000euroja TV-re (még nyugaton is) de azért mert sokak nem tehetik meg, vagy egyszerűen nincs rá szüksége az nem azt jelenti, hogy értelmetlen szar lenne a technológia. Én sem a 3D miatt vettem a készüléket (bár jó, hogy benne van) egyszerűen a 2D-s HD megjelenítés is nagyon magas minőséget produkál. Jobbat, mint eddig bármi, amit láttam. Ennyi

    • Még a végén kihozod, hogy egy TV-n jobb a 3D mint a moziban. Értjük mi azt, hogy nem azért vettél 3D TV-t, mert szükséged volt rá. Csak szimplán rajolni akartál, hogy neked már az van, mint most is! 😀

     • Jézusom!Inkább nem írok semmit…

     • Misikém, nem is értem miért állsz le vitázni, itt nem fog senki megérteni max én, mert én is ilyen megszállot vagyok mint te és itt sajna sok az irigy ember/akinek nem inge…/ így hasztalan és teljesen értelmetlen az egész!

     • Igazad van. Be is fejeztem

     • Szúrj be egy képet, hadd fájjon nekik! 🙂

     • Birom ezt a kicsinyes gondolkodást. Mit érdekel téged az, hogy neki 3D-s tvje van. Ha én jól keresnék-jelenleg tanuló vagyok ugye:D- akkor én is simán megvenném. Sőt vannak dolgok amit akkor is-pl drága okostelefon- ha nem megy jól, mert kell és kész. Persze van akinek rajoskodás azis….

     • Miért vagyok kicsinyes azért mert nem értem miért kell valakinek olyan amire nincs szüksége??? Neked pl. miért kellene egy okostelefon??? Úgy őszintén?Gondolom felsőoktatásban tanulsz…. (hát……gyerek:D)

     • Hol láttál olyat, hogy nincs rá szükségem? Mivel HighEnd kategóriás műszaki cuccok beszerzéséből, értékesítéséből élek, szeretem a kimagasló minőséget, arról nem beszélve, hogy ez az egyik hobbim, így mindig megveszem az új dolgokat, amiket ki is használok. Egy 3000 euros TV nem azért jó mert van benne 3D hanem mert minden szempontból a TV gyártás csúcsát képviseli, tehát hagyományos HD műsorforrásnál is a maximumot nyújtja, nekem pedig erre van igényem. Ennyi…Remélem most már érthető?

     • Tehetős vagy.

     • Te nem szólhatsz be! Akinek ki van kopva a könyöke a sok ücsörgéstől és a játéktól az ne magyarázzon 😀

     • Megakarsz sérülni?

     • Már a szövegem is lopod? 😀

     • Érzed a veszted?

     • Megkérdezhetem a TV-d pontos típusát?Csak érdekel, hogy milyen:)

     • te aztán tehetős vagy.

     • Hallod Tamás! Te tudod legjobban mi is a pálya még is beszólsz 😀 Tudod mi lesz ennek a vége?Inkább gyere át, megjöttek a szemüvegek. Neked rózsa színt rendeltem

     • jövő héten megyek.

     • OkDe most ne üres kézzel! 😀

     • rendben.

     • Szép(bár, mivel nagyrészt Sony fan vagyok(telefon samsung:D)ezért inkább a braviakat favorizálom, de mivel 3D-s Sony még nincs-dádá- ezért a jelenlegi mezőnyböl egyértelműen ez. Féltem, hogy elcseszi a 2D-t a nagy örületben, de úgylátom erről szó sincs, ami nagyon örömteli.

     • Mivel hozom a TV-ket elég sűrűn és volt szerencsém kipróbálni a 2010-es Bravia modelleket, (igaz, nem a HighEnd modelleket, ugyan is még nem kaphatók) így nyugodtan állíthatom, hogy a Sony kissé le van maradva, van hova fejlődnie. Nagyon jó TV-ket gyárt a Sony csak azt nem lehet megvenni Európában. (Japán)

     • Igen én is ezt látom. Ugyanakkor ha lehet igy mondani akkor rendesen csökkent a lemaradás az előző évekhez épest. Nekünk egy 2006os-jó régi mi?:D- Braviank van, akkor nagyon úttörő volt. Szeretjük is:)Viszont egy kicsit lemaradtak, de úgylátom valakinek elege lett és jönnek a jó cuccosok megint. Jövőre simán lehetnek a legjobbak szerintem. Egyébként a Sony mindig is inkább japánba tolta a jó cuccokat. Sajnálom hogy a 80-as, 90-es évek Sonyja mamár nem köszön vissza, de azért még szerintem mindig jó minőséget gyártanak. A consumerek között mindenképp, de van pár profi cuccuk amit szintén elfogadnék. 🙂

     • Kérlek szépen ez a tv szépségesen szép.

     • 18 éves leszek nyáron:DEgyébként I8910HD-m van, és hogy mikre használom:Zene, fényképezés-telóhoz képest kurva jó a kép- sorozat nézése időszakosan-szép az amoled- és net.Symbian fan vagyok, sosem volt még olcsó telefonom-igen régen a szülőktöl kaptam- és kialakult az(aminek nagyon örülök) hogy nem birom a gagyit, ergo törekszem a jóra.Azért is szeretem ezt a telefont. Azon kivül kurva jó a hangminősége tehát telefonnak se utolsó. 80 ezer forint volt, én hoztam össze és ha törik ha szakad 2 évenként igenis belefér ennyi.

    • örülök hogy te legalább megteheted 🙂

 47. Kb. fél éves a Samu Led TV-nk, vagy 2-3 évig biztos nem lesz másik. ( http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE40B8000XWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= )De nem is baj, addigra gondolom jobban kiforrja magát a dolog.

 48. Nagyon meleg, frissítettem a gépet, és nem ismer fel semmilyen BT eszközt, se joyt, se headsetet… Istenem ennyi szart.

 49. A Firmware 3.30-nak csak a youtube miatt lesz értelme…

 50. Remélem nem csak és kizárólag a 3D-re fognak ezentúl gyúrni, mert úgy hagy hidegen, ahogy van, játékban filmben egyaránt.Félek, hogy elmaradnak a minőségi cuccok, és jön a parasztvakítás.

 51. Mire az ember odajut hogy vegyen egy 3d tv-t ( már aki nem teheti meg rögtön vagy nem apuci kedvence) addigra megint jönnek ki új modellek. én még csak most szeretnék venni lcd-t azt is max 150-ért. Majd én is azt teszem amit jocek. XD

 52. “nem tudom miert panaszkodtok az elorelhato 350ezres arra, egy jofajta 46″”-os led tv 450ezer folott van. nomeg szerintem a tv-nel erdemesebb hosszu tavra kalkulalni, inkabb dragabban venni egy felso-kozepkategoriasat, ami kihuzza 6-7 evig. evente ~80ezret fizetsz a tv-ert, szerintem ez racionalis.”

 53. Engem rohadtul hidegen hagy ez a három dimenziós játszadozás. Persze lehet, hogy frankó, de én sosem pisáltam össze magam ettől.

 54. kíváncsi leszek, mert amit én láttam 3D TV a Sony keze alól jön, és 1,5 milla…szal befizetnék inkább egy olcsóbbra!:D

 55. Amikor elolvastam a hírnek a címét elkezdtem örülni hogy valami régebbi játékok trófeákat kapnak (MGS4), de sajnos nem.

 56. Lehet gyüjteni. gondolom 300000-500000ft körül mozog. de egyszerübb ha benyomok arcomba 1-2 liter Àgyas pàleszt,lessz olyan 3D hatás.:))

 57. Egyelőre csak a játékokat érinti, a 3d-s filmeket még nem támogatja.

 58. “A legolcsóbb 3D TV 350 ezer lesz és 40″”-s. A következő ár már 400 fölött van… Arról pedig sok a téves információ, hogy szemüveg nélkül lehet 3D-zni, az még várat magára jópár évig, csak gondoltam megemlítem.Nem beszélve arról, hogy kicsi ahhoz egy TV, hogy igazán élvezze az ember a 3D-t. Nem mindegy milyen szögből nézed és ha már nézed akkor mocorogni sem nagyon kellene…Nem lesz nagy jövője.”

 59. “Most meg vissza adták volna az “”install OS”” funkciót, az lett volna vicces:)”

 60. “en viszont lehet, hogy meg fogom kockaztatni, ha lesz ra lehetoseg. lassan 5 eves lesz a 40″”-os lcd tv-m, szemezgetek egy 46″”-os ledessel, de heroin arban van. ha mar viszont heroin ar, akkor legyen 3d-s is, egy probat meger.”

 61. Most veszem már 9 hónapja(Részlet) A sony bravia Tv-m gondoltam egyszer megveszem és kész na ja…kössz szotyi és 3D 😀

 62. én jelenleg még 3.15 ben utazok 🙂

 63. Már megint? Most volt vagy 2 hete frissítés. Ennyire sürgős volt kivenni a Linuxot, nem bírták volna kidobni ezzel együtt?Személy szerint én nem szeretem a frissítéseket. 90%-ban egyáltalán nem érdekel amit ad újítást. De ha így pufogtatják a verziókat, az meg pláne nem tetszik.

 64. Én egy ideig biztos nem veszek 3D-s tévét :SAkartok a képernyőn 3D-s vaddisznót látni?Tessék: vaDDDisznó xD

 65. Zsír! Nekem csak az nem tetszik hogy minden apró szar dologért frissiteni kell az Fw-t. NEm döl össze a világ de lassan már azért fog kijönni Fw hogy az XMB hullámjai milyen gyorsan mozogjanak… 😀

 66. A youtube elég idegesítő volt, meg semmi flashvideót nem játszott, elsősorban a gametrailers videókat néztem volna. A youtube XL meg egy kalap fos. A keresés eredményeinél látszott az első két-három szó, csak vaktában találgattam, hogy melyik is a videó ami kellhet nekem.

 67. Lehet beruházni.