Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Playstation 3 – csirkeplatinák

A Playstation 3 játékok kitűzött feladatainak teljesítéséért járó trófeák kérdése megosztja a playereket. Vannak, akik bármilyen gyötrelemmel bátran szembenéznek egy-egy húzós/idióta kupa megszerzéséért, de léteznek olyanok is, akik magasról tesznek a trófeákra, és még akkor sem hajlandók utánuk nyúlni, ha a hozzájuk kapcsolt cél mindössze annyi, hogy mondjuk “nézd végig a stáblistát”.Ha te történetesen valahol e két kategória között egyensúlyozol, azaz szeretnél a profilodban látni minél több fényes serleget, legfőképpen arany és platina színűeket, de nincs tudásod/erőd/időd megküzdeni a csontért, a TheSixthAxis magazin kikereste neked “minden idők három leggyorsabb platinájával” kecsegtető szoftverét, melyek közös tulajdonsága, hogy gombokért árulják őket a kereskedők, annyira nem kapkodnak értük a vásárlók.Az igazságoz hozzátartozik, hogy egyik sem kiemelkedő game – sőt, inkább középszerűek-gyengécskék -, de a platinákat nevetségesen könnyen ki lehet belőlük rázni.[B]Eat Lead: The Return Of Matt HazardTerminator SalvationAlone In The Dark: Inferno[/B]Irány a használt játék dealerek! Jöjjenek a platinák!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Leszarm!

 2. A platinárol annyit,hogy az uncharted3- hoz 2 multis bronz trófea kell,hogy meglegyen a platina.A játék kódot aktiválni kell az angol store-n.Magyarul a mostani profilomon nemlessz 3-as platina csak az angolon.

 3. Magasról …… a trophykra . :]

 4. Viccet félretéve a casual játékosok bicskája a Terminátoron kívül a másik kettőbe beletörik, mint a szar.Ezeknél sokszorta gyengébb és gyorsabb produkciók akadnak a piacon.Nem reális lista, köpjük is le, *pö pö*.

  • Végre valaki reálisan látja a helyzetet:)-gyenge játékosok simán elvéreznek egy-két Alone Inferno trófeánál,nemokos volt aki megírta a listát.

 5. Killzone 2 Kiba******tt multi trófeák .

 6. Dante Inferno az ami még könnyü platina és olcsó!

 7. gt5 nekem is több mint 1000 órámba tellett (kb, igazából fene nézte), de minden perce megérte. én is úgy vagyok vele, hogy csak könnyű platináért nem fogok venni egy gyenge gamet.

 8. GT5 platina idö. barátomnak kb 2000 ora, mindennel együtt.. az a 600 böven kevés

 9. Ha igazi gamer vagy akkor a FarCry 2 platinájára hajtasz!

  • “Ha igazi gamer vagy akkor a Gran Turismo 5 platinájára hajtasz!:””DDDDDDDDDDDDDDDDDDD”

   • Mind a kettöbe idöt kell fektetni!-GT 5 trophy difficulty: 9.5/10-FC 2 trophy difficulty: 9/10Annyira külömbség nincs nehézségbe max idöbe a platina megszerzésig ! -GT 5:600+ Hours-FC 2:150+ Hours

 10. Eaek közül az alone és a terminátor nekem is az.. de Hanna Montana az esküszöm nem.. 😀 Vannak ennél sokkal egyszerübb és könnyebb platinák.. persze nem nekem.. 😀 szeretem ha egy játék nem a legkönnyebb.. 🙂

 11. Nekem a terminator platina.:)Mentségem:A demons souls is az!

 12. Alone in the Dark nálam platina! 😀 Sosem játszom a trófeákért (Jó, egyetlen egy játéknál igen, meg azért ha úgy látom, hogy valamelyik nem túl nehéz, akkor megpróbálok figyelni rá, hogy meglegyen) de ez két végigjátszásból, figyelmen kívül is meglett. Egy maradt ki, hogy lőjjek egy aranyhalat. Hát mondom ezt már csak megcsinálom (: Még szerencse, hogy a játék fantasztikus!!! (Véleményem szerint!) Sajnálom, hogy a szaksajtó lehúzta a gammát a nehézkes irányítás miatt. Pedig szívesen láttam volna egy folytatást. Ritka hangulatos horrorjáték volt!

 13. Én szeretek nagyon trófeákat szerezni

 14. Kihagytátok a BF:BC2-t. Igazából csak a lustaságom miatt nincs meg az a maradék 4 trophy. 🙂

 15. szerintem meg a legos jatekok a legkonnyebbek platina es minden mas szempontbol 😀

  • Szerintem tuti nem!!

  • Ez így igaz. De én (és a feleségem) imádjuk őket! 😀 Co-opban isteniek.

   • De hozzáteszem nagyon sok idő, ahhoz képest, hogy milyen könnyű. 30-40 óra is lehet a platina. A LEGO Indy 2 például idegesítő volt, mert nem volt elég a sztorit végigjátszani, majd free playben gyűjtögetni, még quick playben is végig kellett nyomni mind a 60 pályát újra. 🙂

    • “jaja, 38 óra körül volt a lego harry potter, múlt héten csináltam meg. mondtam is a haveromnak, hogy ezt a gyerekjátékot pont kétszer annyi idő platinázni, mint a legtöbb “”felnőtt”” játékot:)”

 16. Trophy-ért NEM fogok játékot venni. Engem az élmény érdekel és ezekben a game-ekben nincs elég belőle.

 17. Az már régen rossz, ha valaki trófeáért vesz játékot. Szűkös költségvetésemből csak ritkán tudok játékot venni, szóval jól meg kell fontolnom, mire költök. Nyilván csak arra, amit a legjobbnak tartok. Azokból pedig igyekszem a lehető legtöbbet kihozni, de nem próbálkozok olyasmivel, ami úgysem menne (klasszikus példám a Far Cry 2 multija ebben a tekintetben). Egyébként a könnyebb, vagy kicsit izzasztóbb Platinájú játékok sokkal változatosabbak tudnak lenni, ha megszerzi benne az ember a különféle eszement trófeákat.

 18. Annak számít a trófeája ami számomra ér annyit!

 19. Az alone in the dark nagyon jó kis játék az irányítási problémákat leszámítva.Kreatív és ötletes plusz nagyon hangulatos.

 20. inkább játszom mint szenvedek

 21. én nem vagyok egy nagy trófea b**i ,de a jó játékoknál megszenvedek a platináért !! és szerintem az ilyen trofik semmit se érnek…tehát… 😀

 22. Szerintem a CoD-ok sem nehezek csak mindegyikben van 1 vagy 2 szivatós trófea.De ahogy elnéztem az MW3 az már nehezebb lesz.

 23. Na az az Alone in the Dark az nekem pár ősz hajszálamba került. Pontosabban az a 36 db bronz trófea, amit még kibírtam. Borzalom.Egyébként nagyon jó kis cikk! A Terminátoron gondolkodom is, de nem a könnyű platkó miatt, hanem mert tetszett a film. Csak nem merem, mert ciki lenne, és tuti kapnám a vérszívást 🙂

 24. Nekem a GOW-ok voltak a legkönnyebb platinák. Meg a Dead Space se volt nehéz a kettőből is meglenne a platina ha nem lenne az az 1 kib.sz.tt trófea. 🙂

  • Nekem eddig az a trófea volt a legkeményebb amivel eddig találkoztam játékban, a többi könnyű. Persze pár 10 óra játék idő után meglett az is. 🙂

 25. hát a terminator a tényleg nagyon gyenge platina 😀 egyszer kiviszed hardon és megvan 😀

 26. Igaz, hogy nem platinás, de a legkönnyebb játék szerintem a Battle Los Angeles. Normalon 50 perc volt kb, és én még amatőr is vagyok:)

 27. “én inkább a “”szopós”” trófikra lennék kíváncsi, hogy melyiket ítéli a legnehezebbnek…”

 28. “Szerintem az Alone in the Dark nem egy rossz játék nem mondom hogy nincsenek hibái de nekem semmi gondom nem volt vele,söt kifejezetten tetszettek benne a “”fegyverek”” :D”

 29. hát aki ezekre büszke annak gratulálok…………………………….egyiket sem tenném be a gépbe

 30. Szerintem nevetséges, hogy bizonyos PSN-es játék is nagyon nehéz tud lenni, és csak egy arany trófeája van. Erre itt vannak ezek a lemezesek, és dobálják a platinát.

 31. http://www.yourgamercards.net/stats/platinumpercents/Ilyen játékokat a lakásba nem engednék be… 😀

 32. A Terminátort majd akkor végignyomom, ha egy nyereményjátékban megnyertem. 🙂

 33. A Terminatort kölcsönkaptam, végigvittem Hardon, és jött is a platina… 😀

 34. A Terminatorral és Alone-nal játszottam PC-n, de egyik sem túl kiemelkedő játék, szal csak a platina miatt nem fogom őket megvenni. Sosem vettem játékot csak a trófeákért. Sőt nagyon ritkán maxolok ki valamit, főleg időhiány miatt.

 35. Könnyű platina miatt nem fogok játékot venni, Hannah Montana, Megamind, ezek is felférnének a listára. Inkább nem leszek soha huszonharmincas csillaggal rendelkező gamer, de csak azt veszem meg ami érdekel is, aztán megpróbálom a lehető legtöbb trófeát kihozni belőle.

 36. Ezek közül egyikkel sem játszottam még.Állítólag a Megamind is nagyon könnyű, nem tudom, én nem játszottam vele.

 37. Amúgy akkor már inkább ezek:Fritz chessSega megadrive collection.

 38. a Terminátor megvolt, közepesen fostos kategória.

 39. Jó dolog a platina. Olyan elégedettséget érzek. Megcsináltam. Nem csak hogy végigjátszottam a játékot, de mindent megtettem amit a játék gyártók feladatul tűztek ki. Sajnos nem sok ilyenem van. 🙁 7 db, de érik a nyolcadik és kötelező a kilencedik (U3).De lehet erre a Terminátorra ránéznék, ha ócsóért lenne, mert ha 3 óra a játék, akkor nem igen ér egy ezresnél többet.

 40. “Nekem az Alone In The Dark kimondottan tetszett. Voltak hibái, az tény, de volt nagyon sok apróság ami kiemelte a “”középszar”” kategóriából nekem.”

 41. hát nekem a platinába pont a dicsőség a lényeg 😀

 42. Trófeák miatt nem fogok még 100ft-ért sem olyan játékot megvenni ami fikarcnyit sem érdekel.

 43. A Terminator Salvation-t még ki is próbálnám!

 44. Az Eat Lead nekem is platina, de egyáltalán nem könnyű, vannak benne nagyon szívatós trófeák, legnehezebb fokozaton pedig irtózatosan sokat szopat a game. PS3T-n is 6-7 körüli nehézségi szinten van a játék, szóval LOL, szerintem csak a hasukra ütöttek, és kiválasztottak három random nem túl jó kritikákat kapott játékot.Mert hogy az Eat Lead-et nem platinázták ki, az hét szentség.A legkönnyebb platina trófea a Tekken 6-ban van szerintem. Próbálj ki minden módot egyszer, kicsit nyomj online is (nyerni nem kell), vidd le a story-t, és bumm platina.

 45. Én is csak azoknál a játékoknál utazok platinára amelyik játék bejön nekem, ezeknél azt sem bánom ha keresgélni kell pl: Mafia II, RDR,Fallout 3 platinám.Terminatort megakartam csinálni, de haver már eladta, pénzt meg nemadok egy 3 órás játékért még ha olcsó akkor sem. 🙂

 46. Én csak az AiTD Infernot vittem végig, de az irányítás miatt nekem szenvedés volt néha, de összességében tetszett. Platinákat meg leszarom, már bocs.

 47. Mondjuk én csak azoknál a játékoknál szoktam a trófeákat megcsinálni amelyik érdekel is. Jó ellenpélda a killzone 2 annyira nem tetszett, hogy 1 évig állt a polcon majd eladtam:)Még pc-s korszakomban játszottam a terminatorral amit sikerült 2,5 óra alatt végigjátszanom a legnehezebb fokozaton. Megmondom őszintén én szégyellném ha a ps3 a játéklistámon szerepelne a játék.

  • Igen..vagy Hannah Montana platina stb 🙂 Trophy-t ott jó megszerezni ha élvezi az ember. Nekem a leg emlékezetesebb az Under Siege volt.igen nehéz már normálon is

 48. Eat Lead!?Hááát nem biztos,hogy ez olyan könnyű..Már persze ha abban gondolkodunk,hogy akiket nem érdekelnek a trofik.

  • Szerintem se volt könnyű.

  • Ezt én is írni akartam csak gondoltam nehogy leoltsanak xDEat Lead tényleg nem könnyű …Ha könnyűt akartok, akkor Hannah Montana meg Megamind … nekem egyik sincs meg, m ekkora ribanc nem vagyok még én se, h ezért vegyek ilyen fostalicska játékokat.Az Eat Lead a maga kis hülyeségeivel meg poénjaival simán a fogyasztható kategóriába sorolható …

 49. Terminator platina nekem is megvan :)Nem csak, a legkönnyebb platina, hanem szerintem a legrövidebb játék is, Hard-on alig több mint 3 óra, multi meg nincs, fasza játék 😀

 50. Ebből 2 platina megvan, Terminator-t majd ha 1500-ért adják, m többet nem ér.