Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Playstation 3 – 400 gigás Blu-ray támogatás

A PS3 Fanboy weboldal értesülései szerint a Playstation 3 gond nélkül viszi a Pioneer által kifejlesztett 16 rétegű, 400GB-os Blu-ray lemezeket.Bár a cuccot csak 2010-re ígérik kereskedelmi forgalomba, a hír mindenképpen izgalmas, hisz addigra akár el is gondolkodhat pár maximalista játékfejlesztő, mit pakolna rá, ha…Kojima úr gondolom már nedvesedik, és 400 gigás új Metal Geart vizionál. Legyen!(A Pioneeer 2013-ra 1 terrás lemezt akar kihozni.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon sok 400g,erre lehetne mit pakolni!

 2. Nem gondolkodnak kicsiben 😀 de nem is baj, kis idő és úgyis nagyobb hely kell a játékok terpeszkedésére 🙂

 3. Ezt a 400 GB-ot gondolom két oldalon tudja. Vagy egy oldalú és 16 rétegű a lemez? Ha két oldalú, akkor nem lesznek 400 GB-os játékok, hiszen ki forgatná megállás nélkül a lemezt?

 4. Beindult a fantáziám : -extra tartalmú és terjedelmű j-rpg-k-Ps1 -es játékgyűjtemények egy korongonSzóval én inkább a játékok tartalmának bővítésében látok jövőt, és nem grafikai fejlődést.

 5. FEjlődűnk 😀 Killzone 3 400G-n fog jőnni vagy 1Teráson és nemtudjuk h filmet vagy Játékot nézűnk -e XXD

 6. Te jo ég, 400gb-os lemezre lehet aztán pakolni.Elfér rajta egy nagyon hosszu game, amit ha napi 8orába tolnék kitartana akár 2honapig is.

 7. 400 giga……az nem gyenge!!

 8. Betegek ezek.

 9. ez nem kicsit durva

 10. Úristen…next MGS??XD

 11. Orulet …

 12. Lol! Ezen már teljes sorozatok kijöhetnek kb! ÉS szurkoljunk Kojimának hogy sok ilyen lemezt töltsön meg a játékaival!

 13. Talán a telepítgetés is megszünne. Jól hangzik!

  • Nem hinném, eddig sem helyhiány miatt volt telepítgetés (asszem a MGS4 csak a kivétel erre) hanem mert gyenge a PS3-ban az olvasó.Szerintem ezzel csak még több telepítés lesz.

 14. ezek allatok!

 15. Majd PS4-en…Lehet már lesznek olyan game-k

 16. Hú ez nem semmi Leesett az állam

 17. Erre már rá fér a teljes Barátok közt extrákkal együtt (tudtam ám, hogy valahonnan innen fúj a szél). 😀

 18. 50 évig készülő játék 10 év tiszta játékidővel, de ha minden trófeát meg akarsz szerezni legalább 2x végig kell vinni.

 19. 400GB??? Milyen állatt game lenne már ami ki is használná!Na X-eseknek ilyen sem lesz XD

 20. Ez már a Blu-ray maximális kapacitása vagy rejlenek még benne lehetőségek?

 21. Mi a f..sznak 400gb? Egy lemezre ki tenne ennyi anyagot?Az 1 terra az meg már nem is mondom…csak feszítenek, hogy ki mekkorát tud összehozni…

 22. Kojima imái meghallgatásra találtak:)

 23. Most őszintén … az 50gb-t azt kihasználják a mostani játékok?

 24. Tök midegy hogy 4 giga 25 giga vagy 400 giga, ha az grafikával meg nagyfelbontású filmekkel van telerakva elfogy hamar.Majd jön a full-full hd meg a emberi szem már nem látja de nagyon preciz uhd felbontás…Én egyszer egy olyan játékot szeretnék aminek c64-es szintű (na jó legyen sneses vagy amigás) grafikája van, de a világ meg a tartalom foglal 400 gigát :)Csak egyet.

 25. Erre csak azt tudom mondani hogyMARADJÁÁÁÁ MÁÁÁÁ!!!!

 26. Én mindíg tudtam, hogy megérte az a Blu-ray lejátszó 🙂

 27. Jogos lehet a kérdés, hogy minek készül 400 gigás lemez. Messze vagyunk még attól jócskán, hogy egy film vagy játék ilyen méretet követelne meg. Gondolom mindenki aki ezt készíti tudja, hogy mennyire lesz legálisan kihasználva ennyi adat…

 28. nemgyenge:D

 29. És az olvasási sebesség is frankó lesz?

 30. na ket lemezre elfer az egesz eletunk! 😀

 31. “Ááá minek ez? “”Elég a DVD”” -> M$ XD”

 32. Én személy szerint kezdem már unni ezt a technikai fejlődést most vettem 200e Ft full hd tvt , állítólag nem sokára 3d tv jönnek :(még normális árban blu ray filmet, nyers blu ray lemezt se lehet kapni itthon.Minek 400gb kapacitás?Max a cégek számára lehet benne potencia magán személynek nem nagyon hiszem

 33. Értelmetlen amíg még programozni sem tudnak a PS3-ra.Előbb azt kéne megtanulni esetleg nem 5 gb-ot tölteni egy 50 gigás lemezre.

 34. Nem akkor kell valamit kifejleszteni, továbbfejleszteni amikor már nagy szükség lenne az adott technológiára, hanem szépen átgondoltan, egy kicsit a jövőbe látva…-nagyon helyes csinálják csak!

  • Nálunk a cégnél már rég szükség van ilyen lemezre. Az 1 terrás is jöhetne. Legalább a szekrényt – ahol elektronikusan tároljuk a céges munka dokumentációját – lecserélhetnénk 1 lemeztokra 😀

 35. Ennek legjobban a warezgyárosok fognak örülni akik 20 játékot ráírhatnak egyetlen lemezre.Nem is rossz ötlet, csak egy menüt kell adni hozzá és ki se kell venni a gépből az adathordozót fél évig…

 36. “ez klafa, kell ez nekünk mint tótnak a hanyattesés…és “”hagyományos”” br filmek mikor lesznek mo-on elfogatható áron-választékban?”

  • “Tökéletes adattárolásra. Mivel sokat utazom (szerte szét a család), garmadában állnak a DVD-k tele képekkel és videofelvételekkel, így állandó gondot jelent a rendszerezése, keresése, (soha nem oda rakják vissza, ahonnan elvették), így 1xűbb lenne nekem is, mint “”rendszergazdának””. :)”

   • persze, adattárolásra, munkára jómajd ha a sima br, br író-olvasó olyan olcsó s elterjedt lesz hogy mindenhol belebotlunk autóban, zenelejátszóban stb….csak az igazság az, hogy ez akkor lesz aktuális, ha legalább a dvd-formátumot kiszorítja a sima brnézzük meg 2 év alatt ez elkezdődött e? szerintem még ez sem.

 37. Az esetek 90%-ban az egy rétegű, 25 gigás lemez is sok.Ennek a hírnek szerintem legjobban a RAGE megatextúrás fejlesztői örülnek 😀

 38. á, 400 gigát még kojima sem tudna kihasználni

 39. Úristen!16 réteg-400GB!Erre ráférne minden zeném, filmem, játékom, adatok 1 LEMEZRE!Odabasz!:)

 40. ..lehetne mindennek határa…számomra kicsit olyan mint a digitális gépeknél a megapixel fokozás hónapról hónapra. (szinte)

 41. roppant sok értelme van…..

  • Nem csak PS3-ban, és játékokban kell gondolkozni. Ugyanúgy értelme van, mint a jelenleg kapható 1.5 terrás merevlemezeknek.Csak példaként: Gondolj bele mennyi filmet tudsz felvenni egy videókamerával, ami lemezekre vési fel az adatot…az egész nyári szünet ráfér, vagy csak 1 hónap de az is HD minőségben 😀

 42. Ez a tipikus esete annak, hogy ha ilyenen jönnek ki a játékok lehet venni új ps3at…

 43. Jah igen, és 10 évig fog készüli egy játék, mire azt a lemezt megtöltik. 🙂

 44. Hallottam már az új lemezről. Örülök neki, hogy a PS3 viszi!Kicsit sok időbe fog telni 400 gigát telepíteni, nem gondoljátok? 😀

 45. “Már látom lelki szemeimmel, ahogy a vicces fanboyok már dolgoznak a metal gear 5 boxos verziójának “”doboztervén”” :)”

 46. Fura belegondolni a technikai fejlődésbe.