Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – 10 új játékra csaphatsz le teljesen ingyen az otthonmaradás jegyében

Horizon, The Witness, Rez és még sok más!

A Sony Interactive Entertainment és a PlayStation jelentősen felturbózta “Play at Home” kezdeményezését: a már bejelentett 2016-os Ratchet & Clank mellett – amelyet március 1-jétől egészen a hónap végéig ingyen le lehet szedni – tíz extra játékot tesznek elérhetővé. Március 25-étől április 22-éig kilenc címmel bővül a felhozatal – teljes lista lejjebb -, míg április 19-étől május 14-éig a Horizon Zero Dawn Complete Edition – amely a The Frozen Wilds kiegészítőt is tartalmazza – kapható le. Jövő hét csütörtöktől tehát az alábbi alkotásokat lehet bezsebelni, a linkekre kattintva pedig tesztjeinket is elolvashatjátok (ha készült az adott alkotásokról):

 • ABZU
 • Enter the Gungeon
 • Rez Infinite (opcionálisan PSVR-ral is lehet nyomni)
 • Subnautica
 • The Witness
 • Astro Bot Rescue Mission (PSVR)
 • Moss (PSVR)
 • Thumper (opcionálisan PSVR-ral is lehet nyomni)
 • Paper Beast (PSVR)

Tartsuk észben, hogy a fentiek mellett a Sony Pictures Entertainment és az Aniplex közös vállalkozása, a Funimation is egy kedvezményes ajánlattal készült: aki március 25-én letölti az animékre fókuszáló streamingalkalmazást, vagy annak európai változatát, a Wakanimet, az a megszokott 14 napos próbaidő mellett 90 extra napot kap. (Ezután fizetősre vált, így ha nem érdekel a szolgáltatás, érdemes időben lemondani.)

Tavaly a “Play at Home” keretein belül az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont és a Journey-t lehetett ingyen beszerezni, illetve egy 10 millió dolláros alapot hozott létre a cég, hogy kisegítse a független fejlesztőket. A Sony megerősítette, hogy más ingyenes játékok és egyéb lehetőségek is lesznek az elkövetkező hetekben, hogy mindenki könnyebben átvészelhesse ezt a zűrös, a koronavírus-járvány miatt bezárt és magányosabb időszakot.

Ezekkel az ajándékokkal mindenkinek remek lehetősége lesz bepótolni a kimaradt kalandokat és mesteri független alkotásokat, nem beszélve arról, hogy készülhetnek várva-várt folytatásokra is: a Ratchet & Clank: Rift Apart – a most ingyen beszerezhető kaland folytatása – június 11-én érkezik PlayStation 5-re, míg a Horizon Forbidden West szintén idén jelenik meg, így annak előzményét – kiegészítőjével együtt – is meg tudja mindenki tapasztalni. (Ha a Horizon Zero Dawnról egy hosszabb, elmélkedősebb írást olvasnál, akkor azt ITT találod.)

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Ezt a hírt valahogy elszalasztottam. Szép kampány a Sonytól. Subnauticát meg Abzut már szedem is, majd valamikor talán rájuk nézek. A nagyobb játékokat már megvettem.

 2. Szép kis csomag. Gratula Sony

 3. Abzu, Subnautica. Karaj, köszönjük! 🙂

  1
 4. Nem egy játékot be szerettem volna szerezni már… Köszi Sony!

  2