Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Plus – háromszintes rendszerrel indul újra

PS1-es, PS2-es és PSP játékok is lesznek júniustól.

A PlayStation Plus háromszintű rendszerként indul újra az “Essential”, az “Extra” és a “Premium” fokozatokkal. Az új szisztéma ötvözi a PS Plus és a PlayStation Now szolgáltatásokat, és nagyobb lesz a játékkínálat is, amiben lesznek PlayStation, PlayStation 2-es és PlayStation Portable. A fokozatok az alábbiak:

PlayStation Plus Essential: Ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, amit a jelenlegi PlayStation Plus: havonta két letölthető játékot, exkluzív leárazásokat, felhőtárhelyet a mentéseknek és online multiplayert. Itt nem lesz semmilyen váltzás, sem árban, sem a kínálatban.

PlayStation Plus Extra: Az “Essential” szint minden extráját kínálja, és kiegészíti 400 PS4-es és PS5-ös játékkal, beleértve a saját gyártású alkotásokat. Az itt elérhető alkotások letölthetők a játékhoz.

PlayStation Plus Premium: Az “Essential” és az “Extra” fokozatokon túl még 340 alkotást kínálnak, amik között lesznek streamelhető PS3-as játékok, letölthető és streamelhető PS1-es, PS2-es és PSP játékok, és streamelési lehetőség az előző fokozatokban kínált kalandkhoz. A streamelés mehet PS4-ről, PS5-ről és PC-ről is. Ezen a fokozaton időkorlátos demók is lesznek. Azokban a térségekben, ahol nincs felhőstreaming, “PlayStation Plus Deluxe” néven fut majd egy a “Premium” fokozatnál olcsóbb szolgáltatás letölthető PS1-es, PS2-es és PSP játékokkal és demókkal az “Essential” és az “Extra” szintek tartalma mellett.

Az új rendszer júniusban startol olyan játékokkal, mint a  Death Stranding, a 2018-as God of War (2018), a Marvel’s Spider-Man, a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, a Mortal Kombat 11 és a Returnal.

Egyéb részletek a megjelenés közelében derülnek ki, például az, hogy melyik régióban mikor indul, és hogy Magyarországon pontosan mi és mennyiért lesz elérhető, ugyanis innen jelenleg nincs felhőstreaming.

6 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Ár és könyvtár kínálat függvényében ez egy nagyon jó lépés is lehet kicsit gatyába rázni az előfizetést. Bár egyelőre el leszek látva letöltött játékokkal, meg még a sima Plus is tart.

  1
 2. Maradok az elsőnél.
  Max. az Extra érdekelhet még ha kifutok a játékokból, de ez a veszély egyelőre nem fenyeget.
  Meglátjuk milyen lesz a kínálat.

 3. Számomra a 3. felesleges, a tököm sem akar már PS3-as címekkel játszani. A 2. jó elehet.

 4. továbbra sem értem miért olyan rohadt nehéz, hogy a ps3-as játékok is letölthetőek legyenek.. streaming nem pálya, a psnow is ezért volt felejtős.
  az ár amúgy abszolút nem rossz, pont májusban jár le a mostani előfizum, meglátjuk, a felhozatal fog dönteni, meg a classic game-ek.

  2
 5. Engem majd az érdekelne, hogy ha van most 1 éves plus előfizetésem, akkor hogy működik a nagyobb csomagra váltás.

  3