Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlatinumShop – megérkezett a PlayStation Classic

Húsz darab, döntő részben videojáték-történelmi jelentőségű, ikonikus játékkal, 2 vezetékes kontrollerrel, a modern megjelenítőkhöz igazított HDMI kimenettel és nagyfelbontással, valamint zabálnivalóan aprócska méretűre zsugorítva tér vissza a porondra minden idők egyik legfontosabb konzolja, a zsánerújító forradalmat elindító klasszikus PlayStation, sokak örök kedvenc masinája, a “kis szürke”.A játékok között a tipikusan egyszemélyes kalandok mellett multiplayer mókák is megtalálhatók, így a gép a magányos farkasok és gémer-családok igényeit is kielégíti. A “minden idők legjobb játékaként” aposztrofálható Final Fantasy VII JRPG mellett Hideo Kojima gyakorlatilag tökéletes mesterműve, a Metal Gear Solid is ott van a gép palettáján, valamint a méltán legendás Resident Evil Director’s Cut, a csapatós autóversenyek királya, a Ridge Racer Type 4, valamint a Tekken 3, mely – ahogy a veteránok emlékeznek rá – “az utolsó igazi Tekken” volt a franchise történetében.[B]A budapesti PlatinumShopnál már megvásárolható a PlayStation Classic, ami igazi gyűjtői darab, illetve ajándéknak is kiváló![/B][100115]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bukás az egész.

 2. Ebben igazad van. De ne feledjük hogy új kis gépünk is pcsx- et futtat. Magyarul azt az emulátort amit te is le tudsz szedni bárhonnan. Csak szép kis dobozba csomagolták. Félre ne érts én is megveszem a jatékokat. Csak cseszi a csörög hogy hisztizik a sony hogy emulátoron játszhatók a játékai, majd fogja és kiad egy kis gépet ugyan azzal a kaloz progival amit eddig is használt mindenki : )

 3. Amúgy meg aki képes buherált gépet vásárolni, vagy megbontatni a sajátját, az már megelégszik a pc-s emulátorokkal is.

 4. Meg ugye a kontroller is usb csatis. : )

 5. Holnap remélem hozzák nekem is,aztán már csak várni kell, hogy feltörjék.

 6. Szerintem 1 hét múlva 200 játékkal fenn lessz jófogáson mint a kis nintendok. Hamar felokositják. Hiszen csak egy emulátor. Már csak ezért is megéri. : )

 7. Munkába menet beugrottam érte, itt pihen a táskámban, viszem haza. Szerintem kis esti lazulás és retrózásképpen beröffentem lefekvés előtt a Resident Evil-t. 😀

 8. Na meg is rendeltem a 8kás tévét 3millióért, remélem VHS-en lévő Kommandó Arni bácsival, kurva szép lesz rajta!

 9. Én megveszem, tuti sokkal jobb, mint pl. egy PCSX emulátor!!!!

 10. Ennek mi értelme, de most komolyan? Akinek eddig nem volt meg anno, most komolyan, atom 4 meg 8 meg 16Kás világba, valaki ilyen pixelxarsággal akar játszani?Anno tényleg jó volt a maga korában, sőt, brutál volt, de hogy ma nem ülnék neki egy resi 1nek pl, az is biztos!

 11. Bejelentésekor 3 helyen rendeltem elő, hogy biztos kapjak premierkor.Aztán pár hete visszamondtam mindet.Valahogy nem sikerült meggyőzni sem a játéklistának, sem egyetlen videóbemutatónak sem.Majd talán ha lesz PSOne Classic vagy PS2 Classic… akkor talán összekapja magát jobban a Sony.