Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Platinum Shop – új üzlet nyílik Budaörsön!

2011. június 20-án (hétfőn) 9 órakor megnyitja kapuit a 3. Platinum Shop üzlet Budaörsön, a Tesco áruház üzletsorán![B]Néhány ok, hogy miért lesz érdemes a budaörsi üzletben vásárolni:[/B]- Budapest legforgalmasabb helyén, az M1, M7, M0 autópálya bevezető szakaszánál lesz, közel megannyi áruházhoz(IKEA, KIKA, Praktiker, Decathlon, Elektro World, Media Markt)- Vidéki vevőknek nem kell a belvárosba beautózniuk, nincs többé dugóban ücsörgés, akár órákon keresztül- A parkolás ingyenes és mindig van szabad parkolóhely- Nyitva lesznek a hét minden napján 9 – 20 óráig- Aki nem tudja átvenni játékát a pesti illetve a budai Platinum Shop üzletben, annak lehetősége lesz akár vasárnap délután is megvásárolni azt a budaörsi boltban könnyedén- Folyamatos akciókkal lesznek, amik csak a budaörsi üzletre lesznek érvényesek[31609]Cím:[B]Platinum Shop Budaörs[/B]Tesco Budaörs Hipermarket üzletsor2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3Telefon: +36 (70) 770 19 75[B]Nyitva tartás:[/B]HÉTFŐ- SZOMBAT: 9 h -20 hVASÁRNAP: 9 h – 19 h[B]DE EZZEL MÉG NINCS VÉGE![/B]A mai napon egy nyereményjáték is indul, melynek főnyereménye egy 40 000 Ft-os Platinum Shop vásárlási utalvány, mely 30 napig beváltható akár a webshopban, akár bármelyik Platinum Shop üzletben.A [A http://platinumshop.hu/news/19]nyereményjáték részleteiről[/A], illetve az [A http://platinumshop.hu/news/20]új bolt megnyitásáról[/A] a [B]Platinum Shop[/B] oldalán olvashattok bővebben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mivel én Komáromban lakom, könnyebben szánom rá magam arra ezután, hogy játékért menjek a platinumba, de jó!

 2. Beneveztem:)De vmikor,gózom nincs,hogy mit hogyan mint pár hozzászólótársamnak,de nyeremény csábító:)Vamos.

 3. Miért jó az, ha likeoljuk, és megosztjuk? Így több ember látja, vagy miért? (Komolyan kérdezem)

 4. “””- Vidéki vevőknek nem kell a belvárosba beautózniuk, nincs többé dugóban ücsörgés, akár órákon keresztül””Nekem már a főcím olvasásakor ez ugrott be elsőnek. Eddig megszokásból egy másik pesti boltba jártam, de a fent említett ok miatt ezután nem sok esélyük marad. Alkalmasint órákat spórolhatok meg.”

 5. Elegem van a faszbúkos nyerményjátékokból. Még hogy lájkoljak valamit arra már úgy rájötttem hogy kell, de osszak meg, tegyem ki a falra? mivan? Lejön a tapétám! D:Csak a nyereményjátékok miatt vagyok regisztrálva, de minden egyes játéknál egy óra míg rájövök mit, hogyan kéne, aztán lehet hogy nem is jó. Áhh mind1 leglaább próbálkozom. A nyeremény csábító!Az üzlethez gratula. Nekem sajna még mindig messze van, de elégedett vagyok a webshoppos szolgáltatásukkal! Azért megnyugtató, hogy fejlődik az üzletlánc.

 6. De naagy! Én az Auchan-ban dolgozom, 10 percre van a Tesco! 😀

 7. ez nagyon jó hír Érdi vagyok így pik-pakk Budaörsön vagyok igaz a Budai üzlet se volt olyan mesze

 8. Végre már nem kell bemenni a halálf*szára.

 9. Durva mar osztom likelom írok:)

 10. Zsííír! Mindig a Platinum Shop-ba vásárolok. Ennek most nagyon örülök, mert érdi vok és gyak itt van a szomszédban! Hamarabb megjárom oda vissza mitha be kellene mennem Bp-re, ráadásul olcsóbb is így az utiköltség. Plussz, hétévgén is nyitva van ami külön öröm mert akkor is mehetek venni vmit, ráadásul 9-20ig, ami tök jó, mert ha délután melózok délelőtt még be tok menni érte, nem kell várnom másnapig míg kihozza a szállító, főleg akkor rossz ez, ha hétvége van, mert csak hétfőn hozzák. Nah, telhetetlen vok! :DSzval ez most qva jó hír nekem!!!! xD

 11. úúúúú, na ez nekem kurvajó!

 12. ha tudnám hogy enyém lesz az utalvány, akkor sem regisztrálnék facebookra.

 13. Hátha nyerek….

 14. tök jó:)

 15. Nagyon jó hír!

 16. Hoppácska! Ez nagyon jó hír számomra, tudniillik én is budaörsi vagyok. 🙂

 17. már megint az arckönyv…..