Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Piquet kirúgva!

[I]”Értesítést kaptam a Renault F1 Teamtől, hogy terveik szerint a jelenlegi Forma1 szezon hátralévő részében nem én fogok náluk vezetni” – áll Piquet közleményében. – “Köszönetet szeretnék mondani annak a kis csapatnak, amelyik támogatott engem, és akikkel együtt dolgoztam a Renault F1-nél.” [/I]A brazil nem is titkolta el mit érez, hiszen már az elmúlt hetekben is igazi szópárbajt vívott Briatore-val. A közleményében folyamatosan arról beszél, hogy nem kapott a másfél év alatt egyenlő feltételeket, autót, kiszolgálást, bánásmódot. Szerinte főnöke azt ígérte, hogy ez évre minden másképp lesz, megkapja a figyelmet és az egyenlő bánásmódot is.[I]”Rávett, hogy írjak alá egy teljesítmény-alapú szerződést, amiben elvárták, hogy a szezon felénél szerezzem meg Fernando Alonso pontjainak 40%-át. Annak ellenére, hogy Fernando egy kétszeres világbajnok és kiváló versenyző, biztos voltam abban, hogy ha azonos feltételeket kaptam volna, könnyedén megszereztem volna a pontok 40%-át, ahogy a szerződés megkívánta.” [/I]Piquet kitért a tesztekre is. Azt mmondta Alonso kétszer annyi kilómétert tesztelhetett, ráadásul a spanyolnak többbször volt száraz idő ekkor, mint neki.[I]”Az évközi teszttilalom miatt idén versenyről versenyre történik az autók fejlesztése. A szezon első kilenc versenye közül négyszer Fernando olyan jelentős fejlesztést is megkapott, amit én nem. A Renault mérnökei arról tájékoztattak, hogy ezeken a futamokon az autóm körönként 0.5-0.8 másodperccel volt lassabb a csapattársaménál.” [/I]Még rúgott Briatorén egyet a végére: [I]”Mindig is azt hittem, hogy ha van egy menedzserem, akkor ő a csapat tagja, és az én partnerem. Egy menedzsernek bátorítania, támogatnia kellene az embert, és lehetőségeket biztosítani számára. Az én esetemben pont az ellentéte történt. Flavio Briatore a hóhérom volt.” [/I][I]”Töretlenül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben” – közölte a brazil versenyző. – “Rossz eredményekkel nem jutottam volna ennyire messzire. Bárki, aki ismeri a történetemet, tudhatja, hogy a Forma1-ben elért eredményeim nem egyeznek az önéletrajzommal és a képességeimmel.” [/I] – zárta a mondandóját Piquet.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem lep meg,hogy lapátra került kipiké.A Rönyónál magasak az elvárások,és ő messze a kvóta alatt teljesített.Míg Alonso szinte mindig a Q3-ba verekedte magát,addig Nelsinhonál csoda volt,ha bejutott a Q2-be.GP2-ben jó versenyei voltak,de jelenlegi csapatánál nem sikerült megmutatni tehetségét.Az is lehet,egyenlőre nagy falat neki a királykategória.

 2. Sajnálom szegényt.. remélem kap még lehetőséget. Szerintem egy kis csapatban sokkal jobban ment volna neki.

 3. Nem tudom ebből mi igaz, mi nem, de amit saját szememmel is láttam, Briatore nem igazán jó arc, sőt…

 4. hála a jó égnek sokkal korábban ki lehetett volna rúgni……

 5. semmit nem tudott felmutatni mezőny végébe kullogott majdnem mindig kivéve nürnurgringet tavaly de az is potya hely volt csakha jó ha rossz a kocsi annyit nem sokan pördültek meg, mint ő

 6. hát lehet h van benne valami, remélem valaki leszerződteti,és bízonyíthat !

 7. Na majd apuci megveszi a Saubert és ő újra versenyezhet… (akarom mondani bizonyíthat)

 8. Nem meglepő.

 9. A magyarázkodás nagyon profin megy neki. Az nekem is menne.

 10. Pedig a Formula 1-ig jól teljesített. Szerintem nem láttuk mire lenne valójában képes.Mondom ezt úgy, hogy nekem nem szimpatikus!

 11. Végre… tipikus gazdag fiú aki el volt kényeztetve, és még ő magyarázkodik a nulla teljesítményével.

 12. Már vártam.

 13. Hát már a levegőben lógott , nem meglepő. Utólag meg hiába sír hogy nem kapott annyit mint Fernando…Sok sikert neki a továbbiakban , talán valami újonchoz bekerül jövőre.