PGA TOUR® 2K21 – videón a kommentátorok

Fergeteges szakértők.

ÚJ ELŐZETESEN A PGA TOUR 2K21 FERGETEGES KOMMENTÁTORAI

A 2K új PGA TOUR® 2K21 előzetest adott ki, központban az eseményeket játékról játékra kommentáló Luke Elvy-vel és Rich Beem-mel. A közel 20 éves közvetítői múltú ausztrál Elvy főként golffal foglalkozott az olyan csatornáknál töltött ideje alatt, az CBS Sports és a FOX Sports. Az amerikai Beem háromszoros PGA TOUR nyertes és többek között a 2002-es PGA Championship bajnoka jelenleg a Sky Sports televíziós kommentátora és golfelemzője.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A játékban Elvy és Beem elemzéseikkel és meglátásaikkal fogják színesebbé tenni a PGA TOUR 2K21-et közvetítés stílusban a legmodernebb grafika, dinamikus átvezetők és a gördülékeny visszajátszás rendszer kíséretében. Figyelmeztetünk: ugyan legjobb ütéseidnél veled ünnepelnek, de melléfogásaidat sem hagyják majd szó nélkül. A PGA TOUR 2K21 remek lehetőség Elvy és Beem számára, hogy kicsit elengedjék magukat, és improvizáljanak kicsit néhány olyan szokatlan beszólással, amit a televízióban talán nem próbálnának ki. Figyelj Beem jellegzetes „Super Chicken!” mondatára!

PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re. További részletekért látogass el a PGATOUR2K21.com oldalra, és kövesd a játék FacebookTwitter ,Instagram és YouTube felületeit.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás