PGA TOUR 2K21 – Mike „The Miz” Mizanin lelkesen üdvözli

Justin Thomas-t.

EXKLUZÍV VIDEÓBAN ÜDVÖZLI MIKE „THE MIZ” MIZANIN A 2K CSALÁDBAN A PGA TOUR 2K21 BORÍTÓJÁNAK SZTÁRJÁT

Egy exkluzív 2K videóhívás során a WWE Szupersztár, tévés személyiség és hatalmas golfrajongó, Mike „The Miz” Mizanin üdvözölte a PGA TOUR 2K21 borítójának sztárját, Justin Thomas-t a 2K családban a két többszörös bajnok közti lelkes beszélgetés részeként.

A videó az alábbi linken tekinthető meg:

A páros beszélgetett az izgatottságukról, hogy Justin lett a PGA TOUR 2K első borítóatlétája, aki olyan legendás 2K borítósztárok sorához csatlakozik, mint LeBron James, Dwayne „The Rock” Johnson, Michael Jordan, Stone Cold Steve Austin, Kobe Bryant, John Cena és sokan mások. Társalgásuk során a PGA TOUR 2K21 számos funkciója is szóba került, köztük a MyPLAYER karakteralkotás és testreszabás, valamint a Justin melletti 11 másik PGA TOUR profi, akiken a játékosoknak felül kell kerekednie a FedExCup bajnoki címéért.

The Miz és Justin továbbá kedvenc golfszerelésükről és legkülönösebb ruhaválasztásokról is beszélgettek, valamint elméleti szinten digitális és valós golfösszecsapásokat játszottak le (abból kiindulva, hogy a The Miz 30 ütés előnyt kap).

PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re. További részletekért látogass el a PGATOUR2K21.com oldalra, és kövesd a játék FacebookTwitter ,Instagram és YouTube felületeit.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás