Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PES 2020 vs FIFA 20 – csata az új részek kapcsán

A napokban felröppent hírek szerint a Konami és az EA Sports igen komoly erőbedobással készül saját focijátékának idei debütálására.- Nemrég derült ki, hogy a PES két új partnerrel bővíti palettáját: az egyik az angol Manchester United, a másik pedig bajorok kedvence, a Bayern München.[YOUTUBE]mAPC23nDF3U[/YOUTUBE][YOUTUBE]G1QoSzoQMsM[/YOUTUBE]Úgy tűnik azonban, hogy ez nem minden, hiszen az olasz Juvetnus csapatával exkluzív szerződést írt alá az ázsiai kiadó, így a következő években csak a PES-ben találkozhatunk a fekete-fehér csapat stadionjával, mezével és logójával!Éppen ezért a konkurencia játékában a Juventus “Piemonte Calcio” néven fut majd, emellett pedig értelemszerűen a hivatalos mezt sem használhatja az EA.[YOUTUBE]uaEtbIZNJP4[/YOUTUBE]- Természetesen az EA nem hagyta annyiban a dolgot így visszavágásként bejelentették, hogy aláírtak a Liverpoollal.[YOUTUBE]9E4HMgh7ZsE[/YOUTUBE]A FIFA 20 várhatóan szeptember 27-én jelenik meg, a PES 2020 pedig pár héttel korábban, szeptember 10-én lesz megvásárolható – természetesen PS4-re is!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a FIFA ban egy foci meccs hasonlit arra amit a tv ben latni, jo grafikailag es tele van licensel, de a jatekmenet az gagyi, a PES ben kiraly a jatekmenet de grafikailag is masabb mint a FIFA de azt se mondanam hogy ronda a jatek,es kevesebb a license benne de PC-n vagy PS4 ez nem okoz problemat,mert meglehet oldani mar egyszeruen hogy minden csapat meg jatekosok korrekt legyen, meg a bajnoksagok, mindenki dontse el melyiket veszi meg. en egyertelmuen a PES mellett dontok, de eloszor is kikel probalnom a demot, de latottak alapjan faszanak tunik.

 2. vigyázzatok a martinnal, Ő egy kib*szott időutazó! az alább posztolt cikket például 6 nap múlva írta! gyanús volt a csávó eddig is… lehet most meg itt áll mögöttem miközben írok mert holnap elolvasta mit írtam… :-O

 3. Idei fifabol is eltunt a brazil valagotott… nevetseges hogy valami teljesen kitalalt jatekosok vannak helyette …

 4. Itt el is dőlt,hogy nem veszem meg.

 5. Fifával akkor játszom legközelebb, ha lesz valami köze a focihoz, de amíg ez az arcade jellegű fos lesz, addig maradok a PES-nél.

 6. Juve nelkul nem kell fifaPes meg Juveval sem

  • Más néven benne lesz. 🙂

   • inkább veszek két sekirot az árából

    • Az a baj, hogy azzal meg nem vagy képes rendesen játszani. Mert nem vagy elég ügyes. Kifogott rajtad.De rajtam nem fogott ki. Én tudok vele játszani. Nekem tetszett. Vajon csak nekem tetszett? Egyedül vagyok ezzel? Vajon én vagyok az egyetlen, akinek tetszett? Én lennék? Egyedül én?

 7. Kurva jó. Akkor így számomra kimarad az idei fifa is.Világ összes pénze náluk van és annyira nem képesek, hogy a licenszeket megtartsák……De az a játék megtudja venni, amivel a kutya sem játszik…

  • …maximum béna vagy hozzá és Te nem játszol vele. a FIFA-val meg ezek szerint a kutyák játszanak? nem én mondtam:)

   • Eladások mutatják, hogy a kutya sem játszik vele. Ez tény.Azt meg nem mondtam, hoy rossz játék lenne.

    • Tudnál mutatni linket is ehhez az infohoz? Egyébként meg a Pes rétegjáték volt mindig is. A valósághűbb, nehezebb játék kevesebb vásárlót vonz. Az más kérdés, hogy 10-12 éve még a Pesből adtak el tobbet világszerte. A sorozat lendületét csak az törte meg, hogy voltak gyengébben sikerült részei. A Fifa meg évről-évre hozza a tőle megszokott és élvárt árkádosabb színvonalat amelyet azért szépen megtömnek tartalommal.