Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PES 2012 – E3 2011 képek

Hogy egészen pontosan mi értelme van egy football játékból olyan előre beállított képeket leközölni, amin a sportolók extra-közeliben pózolnak, miközben a játék alatt végig hangyafoci folyik a képernyőn, nem tudom, de itt vannak a Playstation 3-ra is bejelentett [B]Pro Evolution Soccer 2012[/B] E3 2011 screenshotjai.A szoftver 2011 negyedik negyedévében érkezik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PES-t addig nem veszek amíg nem lesz meg nekik a Premier League licensze. Addig marad a FIFA. Nekem ugyanis számít a körítés is. A FIFA-ban játszhatok az Emirates-ben, az Arsenal rendes mezében, rendes címerével van jelen. Mint ahogy a többi angol csapat is. Ellentétben a PES-el.

 2. “most elbizonytalanodtam…mik ezek a zombi arcok???a második sorban konkrétan “”agyatakarokenni!”” arcok vannak:)no mindegy a játékélmény maradjon a topon és megegyeztünk!”

 3. Továbbra se izgat a foci.

 4. Képek , vidijók nálam nem mérvadó . DEMO kell . Az dönt .

 5. Shingo Takatsuka a játék producer elmondása szerint több hibát is kijavítanak, legfőképpen azt amit már sok PES rajongó is szóvá tett, hogy a játékosok ne fáradjanak már el a mérkőzés 80. percében. Az ígéret szerint ilyen többé nem lesz, sőt ezt ellensúlyozva, majd nyilakkal mutatják csapatársaink szándékait, úgy mint pl az üresre futás vagy, hogy a védőket elcsalják.. A védekezés is javul az elmondás szerint, ugyanis amikor szemtől-szemben találjuk magunkat egy csatárral, lehetőségünk lesz arra, hogy feltartsuk addig míg a társaink visszaérnek.Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezek tényleg így lesznek:)

 6. Persze a köcsög Pepe itt feszít.

 7. Régen én is nagy FIFA rajondó voltam, de leszedtem a PES 2012 demót és most azt mondom, hogy ez jobb.Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=uWTt6Atq9Zo&feature=player_embedded

 8. Begyepesedett a konami, nem tanul a hibáiból. Marad a Fifa.

 9. Ezekről a fejekről, rögtön a Holtak hajnala jut eszembe! 😀

 10. “””a játék alatt végig hangyafoci folyik a képernyőn””Nem az:) Majd egyszer megmutatom, ahogyan a Brazilokat sz*rá verem az Argentínával. Olyan mintha HD-ben néznéd a VB-t.”

 11. Ezt a hangyafocit 🙂 már vagy 3x olvastam különböző hozzászólásaidban….és még mindig nem értem!Van több kameranézet….pl nagyon közeli is!És ha akarod a visszajátszásokban megnézheted a gólokat,helyzeteket,játékosokat is Extara közeli nézetben.

 12. Nem gyözött meg, inkàbb a Fifa

  • Grafra szebb a fifa…csak egy focis játékba a játékmenet a lényeg!Abban viszont a Pes verhetetlen! 🙂

   • Hehe. inkább fordítva:D Grafra sokkal szebb és élethűbb a PES mint a robotjátékosok FIFA:D

    • “Hát a “”törött”” nyakukkal azért ez merész . + animációban ( is ) a FIFA kenterbe veri . Ja és hol vannak már a “”zombi”” fejű FIFA játékosok ?! Sehol .”

     • Hja,néhol elég ijesztőek az arcok.Hiába lehet jól nyomni a focit vele(már ha lehet,mert én nem éreztem rá a demókból eddig) a hangulat(=szurkolók+kommentár) épp annyira kell,ami nincs meg.Sajna ezeket is vegyíteni kéne,mint sok más játékot..

  • “Meggyőzött. Sokkal inkább ez mint a “”minden évben ugyanúgy nézek ki”” FIFA.”