Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Persona – bejelentve két új ritmusjáték

Az Atlus bejelentett két új ritmusjátékot a [b]Persona[/b] sorozatban, amely hírt két új előzetes is kísérte. A [i]Persona 3: Dancing Moon Night[/i] és a [i]Persona 5: Dancing Star Night[/i] 2018 tavaszán futnak be Japánba, PlayStation 4 és PS Vita konzolokra.[youtube]cNl9P8FmEp0[/youtube][youtube]0INh3MYkeiI[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Én örülök neki, vétek lenne ezeket az istentelenül király zenéket nem felhasználni egy jó kis ritmusjátékhoz. Aztán jöhet a Persona 6 is persze. És annak a ritmusjátéka is…

  2. Szóval akkor lesz Persona Sun and Moon? Akarom mondani Star and Night.Nem zavar, bár a Persona 3 hangulatához valahogy nem látom azt, hogyan illik bele a táncolgatás.

    • Nekem is az jutott eszembe 😀 Hawaii úgy is volt az 5-ben.Makoto konkrétan azon a helyen táncol, ahol kileheli a lelkét. Ez viszont olyan szintű fekete humor amit elvárunk a personától.

  3. Nem értem az Atlust. A Persona 5-ből úgy fogyott majd 2 millió darab, hogy veszettül rétegjáték, ráadásul exkluzív is. Erre fel nem el kellene gondolkodni, hogy jó itt a PS4, megveszik a minőségi játékainkat és belekezdünk egy újabb SMT játékba? Mondjuk a soron következő Shin Megami Tensei 5. részébe. Nem, erre fel időt és pénzt pazarolnak két táncikálós játékba, bőr lehúzva a Persona sikerén. Hányinger. Ja és buzis ez az egész.

    • A Persona 3 és 4 is sikeres volt, a persona 3- 3 kiadással, 1 félresikerült(anime), és pár jó filmfeldolozással rendelkezett. A 4 sikertörténetet járt be, 2 kiadás, 4 kanonikus mellékjátékot(2 harc, 1 tánc, 1 dungeon crawler) és több animációs, képregényes és regényfeldolozást kapott. Én végigjátszottam a táncos játékot is, ki is platináztam, úgy mondom, hogy ezek képesek voltak még annak is jó(!!!!) történetet keríteni. Akkor mondtam volna, hogy bőrlehúzás, ha nem lett minőségi cucc, de az volt. Anno mikor az kijött, a rajongók ki voltak, akadva, hogy a 3 számai nem voltak a játékban. Ez majd nekik szól. Másrészt nem a főstúdió dolgozik a tánccímeken, hanem eleve a Project Diva fejlesztői. A fő stúdió forrásai egy új ipbe mennek. Mellesleg anime és dungeon crawler is bejelentve.

    • Nem pazarolnak semmit, csak kiadták a lisencet más fejlesztőnek.