Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Persona 5 – folyamatban””

A japán Famitsu magazin új száma tele van leleplezésekkel: egyik közülük a bejelentés, miszerint készül a Playstation 3-as [B]Persona 5[/B]. (Valószínűleg PS3 exkluzív.) A JRPG-k kémjébe tartozó sorozat új felvonása azonban nem a közeljövőben érkezik: Katsura Hashino rendező szerint Shigenori Soejima karakter-dizájner és Shoji Meguro zeneszerző már elkezdték a munkát, valamint fejlesztés alatt áll egy friss, újgenerációs játékmotor is, de hogy a game mikor kerül egyáltalán bemutatható állapotba, azt ő sem tudja.2012-es TGS villantás vizionálható…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Yess!

 2. Hál istennek végre! Az a csöves Cathrine mekkora foss lett. nekem meg van az összes persona rész nagyon imádtam . Ezzel nagyon mellé nyultak remélem a Persona 5 jó lesz én megveszem az biztos.

 3. Na, már azt hittem sosem lesz 🙂

 4. “Ha visszatérnek a P1-2 komolyabb hangvételéhez akkor várós lesz a játék. 🙂 Ezután remélem végre egy “”rendes”” SMT részt is készítenek majd nagykonzolra, épp időszerű lenne.”

  • A komolyabb Pesona-kat, SMT játékokat kicsit én is jobban kedveltem. De amíg ilyen igényes marad a sorozat, nem bánom a változást.

   • “Én magam se bánom az “”újkori”” Personákat, hiszen valóban tartalmas, átgondolt, jól összedobott jrpg-k. Gondom csak a 3-al van, annak volt olyan a sztorija hogy alig tudtam befejezni a játékot, olyan szinten hatott semilyennek az egész. Ehhez képest a 4 még arra is rábírt hogy megszerezzem az összes Personát, és hogy egyedi skilles darabokat is fúziózzak.”

 5. Az új motor végülis adott már, a Catherine.

 6. ÉLJEN!!!!Imádom ezt a szériát 🙂

 7. Végre lesz Persona PS3ra! Ideje volt!

 8. Ha már itt lenne is késő lenne!:)Várom,mint a messiást…

  • Nahát, persuid, Cortez, ti is Personások vagytok? Akkor azt hiszem lesz még egy fórum majd amit szét fogunk kommentelni, ha végre kijön a game :DEgyébként nem is értem miért várt eddig az Atlus egy újabb teljes értékü résszel, hiszen kint eszméletlenül sikeres a sorozat, kis túlzással talán a legnépszerübb jrpg a Dragon Quest és a Final Fantasy mellett.Az újgenerációs motor meg remélhetőleg szépen fog muzsikálni, mert a régebbi részek, khm, szóval nem a grafikájukkal hóditottak…

   • A Persona 3-4 még ma is igazán jól néz ki, egy ps2-höz képest. Mindez HD tv-n, komponens kábel nélkül. Simán elviszi, a szépen dizájnolt anime-s látvány.Várom, akarom. Bennem is felmerült, hogy a Catherine motorja miért nem jó?

    • Igazad van, úgyhogy pontositanék: esztétikailag nagyon is rendben vannak azok a részek is, de technikailag szvsz le voltak maradva, gondolok itt az alacsony poligonszámú karakterekre és ellenfelekre. Nem azt mondom, hogy minden rpg-nek úgy kellett volna kinéznie a ps2 érában, mint mondjuk az FFX, de az animáció és az effektek minősége azért hagyott némi kivánnivalót bennem. Inkább csak a harcokra gondolok most, a mászkálós rész rendben volt.Catharine? Erre nem is gondoltam, de egy olyan cel-shaded grafika szerintem simán elmenne az ötösnek is, valóban.

     • Pont a harcoknál látszik, milyen frankón animált játék, a mászkálásnál inkább csak hangulat jelzőkkel, meg bevillanó arcokkal operál a játék. Nálam ép ez a megdöbbentő, hogy egy kis dizájnbeli okoskodással, egyszerűséggel is lehet nagyon szép és látványosat alkotni. Míg a SE milliókat szór ki az ablakon új motorra, baromi kegyetlen látványra, az Atlus, csak becsapja izometrikus nézetbe, rágyúr az animációkra, az igényes kivitelezésre és szinte sufni szinten elkészít egy legalább akkora játékot.

   • Hát, kicsi a világ, és túl hasonló az ízlésünk 🙂 Nálam a PSP-s rész többet pörgött, mint a Crisis Core vagy az MGS: Peace Walker, pedig ezek is 100 óra felett járnak. A PS1-es és PS2-es régmúltban szintén a nagy kedvencek között volt, közvetlenül az FF-sorozat mögött/mellett 🙂 Hiányolom is már régóta a PS3-as folytatást, de imáim meghallgatásra találtak az Atlusnál :DRá is fér az új generációra egy tisztességes JRPG, mert eddig a műfaj szerelmesei nem dőzsöltek a kihagyhatatlan címekben…

 9. Helyes, nagyon régóta hiányzik már egy Persona cím PS3-ra 🙂

 10. Már sok szépet és jót hallottam a sorozatról, de még nem volt hozzá szerencsém, így kiváncsian várom a fejleményeket