Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Persona 4: The Golden – remake Vitára

Ha Japánban sikeresen akarsz szerepeltetni egy új hardvert, nem árt, ha elkészítesz rá valamit egy tipikusan japán szériából. A Sony pedig nem bízza a véletlenre a PlayStation Vita sikerét: a Famitsu online/offline felületének hírei szerint Vita átirat készül a kiváló Playstation 2-es Persona 4 JRPG-ből, [B]Persona 4: The Golden[/B] címmel. A fejlesztő Atlus egy halom extrát is pakol a hordozható verzióba:- 3G, Wi-Fi támogatás- Egy új szereplő, Marie, szinkronhangja Kana Hanazawa- Ha egy dungeon-harc közben halálközeli állapotba kerülsz, segítséget kérhetsz más játékosoktól (ezen funkció működése egyelőre nem tisztázott)- Új átvezető filmek- Új hangok- Új perszónák- Új ruhák- Egy rajongók által “nagyon kért” funkcióMegjelenés: 2012 tavasza, Japánban. A screenshotok/szkenek Famitsu tulajdonát képezik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Fogadjunk hogy az a “”funkió”” a lány verziója lesz a P4-nek, csak itt akkor ne csinálják olyan rózsaszínre a menüt mint a P3P-ben. :S”

  2. De király!!Az eredetibe v 90 órám benne van.

  3. KELL!!!!!

  4. Az új szereplőknek/hangoknak/átvezetőknek köszönhetően másfélszeresére növekszik a szinkron (ez hivatalos adat), ami kicsit rémisztő, tekintve hogy az eredeti 14000 soros volt…Amúgy készülget egy verekedős játék is a Persona 4 szereolöivel, asszem’ erről még hir nem volt, ime az első scannek:http://www.andriasang.com/e/blog/2011/09/01/persona_4_fighter/

  5. Ó, hogy b*sznátok meg! Csak muszáj leszek Vita-t venni E1000es helyett! (Mondjuk a 3. részre inkább kíváncsi vagyok, de a Vita mindkettőt elviszi)

  6. Örülök ennek a hírnek, a Persona 4 kimaradt, és már régóta beakartam pótolni..Egyáltalán mikor jelenik meg a Vita?

  7. Ejj,ezt csinálták anno a Persona 3-al is…először kiadták a FES-t extrákkal,majd a Portable-t PSP-re még több extrával…most ugyanez a 4-el is.Bár a 4 annyira jó,hogy nem csodálom hogy -többek köz t-ezzel akarják eladnia Vita-t.:)Na,utoljára hagytam az új Persona-ról a hírt…nézzük!!!