Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Persona 2: Innocent Sin – látnivalók

Az Atlus nem is olyan régen jelentette be, hogy Playstation Portable-re érkezik a méltán közkedvelt, talán barokkos túlzások nélkül is zseniálisnak mondható Persona JRPG sorozat következő újragondolása (a game tehát egy remake, a régi PSone-os program bővített kiadása), a [B]Persona 2: Innocent Sin[/B]. A kifejezetten bizarr és erősen misztikus game főszereplője a már ismert Yukino, de feltűnik benne Tatsuya Suou, Lisa Silverman, Eikichi Mishina, Maya Amano és Jun Kurosu is – ha ismered a szériát, ezek a nevek ismerősen csengenek majd.[YOUTUBE]gkQUnth9vV4[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Kell,kell,kell…:)

  2. Ezt ki kell majd próbálnom!!!

  3. Az elozo remaket is beszereztem, de egy par napos nyustoles utan feladtam. Nehezseg, unalom, ismetlodo full ugyanolyan kinezetu, belso nezetes folyosok el tudjak tantoritani az embert. Annak ellenere, hogy a seria alapveto pozitivumai azert ugyanugy megvoltak benne (hangulat, tortenet, karakterek, zene). Ez, ha jol tudom mar egy eros fokkal jatekosbaratabb megjelenessel bir, szoval valoszinuleg meg fog erni meg egy probat, foleg, ha most is lesznek uj videok. Mert a Persona jo, meghozza nagyon.

    • “Én a P2 Eternal Punishment-t végén tartok és arról annyit tudok neked mondani, hogy az sokkal változatosabb – rengeteg titokkal – mint az első része. És nem belső nézetes, hanem izometrikus “” 3D “” szerű nézete van.”

    • Mint ahogy előttem is mondták, rengeteg változáson ment már át ez a rész, az első Persona valóban nagyon kezdetleges, még ha jól emlékszem sztoriban se túl erős. Az Innocent Sin, meg az Eternal Punishmen-t viszon mindenben túl szárnyalja az elődöt: elképesztően örült, néhol humoros és csavaros történet, millió aljátékkal/feladattal, izgalmas és pörgős csatákkal (talán ez változott a legnagyobbat az egy óta). Erről a részről meg annyit, hogy talán az eddigi legjobb Persona amivel valaha játszhattam, (egy remek fan translation segítségével) pedig egészen addig az EP volt számomra a legeltaláltabb. Aki kedveli a sorozatot feltétlen szerezze be.