Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pénteki szabadnapon – hírözön

[7254]”A Német Nagydíj hatalmas szerepet játszik Baden-Württemberg imázsában, és ezzel mindenki egyetért. Valamennyiünk érdeke, hogy hosszú távú és gazdaságilag megvalósítható tervekkel továbbra is Formula-1-es versenyt szervezhessünk.” – mondta Dienst Oettingert Baden-Württemberg miniszterelnöke a Sport Informations-ban.Bízik abban, hogy sikerül megegyezniük Bernie Ecclestone-nal és csökkenhet a licence díj. Még azonban így sem biztos a 2010-es rendezés, ehhez máshonnan is kell pénzt szerezni.[7255]Még emlékszem, amikor a csapatok versenyeztek, hogy ki tud gyorsabban kereket cserélni. Nem emlékszem a rekordra sem a rekorderre, de 5 másodperc alatt volt. Most, hogy jövőre eltörlik a futam közben tankolást, ismét kezdetét veszi majd egyfajta versengés. Pat Symonds a Renault főmérnöke is örül ennek a szabálymódosításnak.”Manapság minden attól függ, hogy egy csapat mennyire gyorsan tudja felhelyezni és leszedni a tankoló egységet. A benzin egységes sebességgel folyik, és a kerékcsere kevesebb ideig tart, mint a tankolás. Ismét öt másodpercre rövidülnek a kiállások, aminek örülök.”Ami kérdés lehet még az az, hogy az autót újra kell emiatt tervezni, hiszen lényegesen több üzemanyagot kell cipelniük az autóknak. Ezért aztán lehet, hogy a vrseny távja is rövidülni fog.[7258]Az Autosport.es internetes portál szerint a Renault év végén kiszáll a Forma1-ből. Fő okként a költségvetéssel és az új szabályokkal kapcsolatban kialakult huzavonát jelölték meg. De emelett tudni lehet, hogy kiszáll az ING – a főszpozor – és Alonso is távozni akar.Az oldal azt is tudni véli, ha Max Mosley-t eltávolítják az FIA éléről Jean Todt léphet a helyére.[7256]Bernie Ecclestone nem ért egyet Max Mosley-val, hogy a Ferrari távozása nem jelent problémát a sport számára. „Nos, aggódom miattuk, hiszen nem akarom, hogy távozzanak. Senki sem akarhatja, hogy kilépjenek. Több, mint 70 csapat volt a Formula-1-ben, de csak a Ferrari az, amely gárda az első naptól fogva velünk van. Nyilvánvaló, hogy nem akarjuk őket elveszíteni.”[7257]A FOTA pénteken egyezte újra Max Mosley-val. Ha ezen a megbeszélésen sem tudnak megegyezni a szabálytervezetről és a 40 milliós költségvetési plafonról, akkor több csapat – Red Bull, Ferrari, Renault, Toyota, BMW – távozhat a mezőnyből. Közben Forma1-es szakértők már azt pletykálják, hogy a kilépő csapatok egy konkurens sorozat indítását tervezik.”Ha nem indulnak a Formula-1-ben, máshol sem fognak. A jelenlegi gazdasági helyzetben ezt a gyártók nem engedhetik meg maguknak. Max Mosley-t nem lehet megfenyegetni, tárgyalni kell vele.” – mondta Bernie.[7311]A McLaren pilóták sisakján gyémántból lesz kirakva a rajtszámuk a Monacói nagydíjon. A verseny után a sisakokat elárverezik és a pénzt jótékony célra fordítják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nem értem,h az F1 miért nem lehet egyszerűen F1????A rajongóknak nem erre van szükségük:-(((

  2. “Börnit száműzni kéne, Mózlit meg egy náci-öregekotthonába bedugni, ahol naponta fajtalankodnak vele. Azt úgyis szereti. Aztán “”GPjárókeret”” néven új sorozatot indíthatnak.”

  3. Ezek a hírek egyre lehangolóbbak…..

  4. Vicc ami itt most megy.(rossz)

  5. Max és Bernie…lássuk be ,megérett már az egész F1 + FIA team egy kis vérfrissítésre.bár ezt Max megoldja másképp’ 🙂

  6. Ezt a max figurát ki kéne lassan csapkodni már a helyéről!méghogy kiszállnak a csapatok.hogy lehet valaki ilyen idióta,hogy hagyja hazavágni ezt a klafa sportot?????

  7. Az aldott jo szivem az…:)Egyebkent erdekesek lesznek a tankolas nelkuli futamok, bar ezt nem modositottam volna az FIA helyeben.

  8. Max Mosley-nak en egy zsiros, havi rendszeressegu nyugdij szelvenyt adnek legszivesebben.