Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Paul Rustchynsky – bezár a driveclubos Evolution Studios

Paul Rustchynsky rendező saját Twitter-oldalán adta hírül a világnak: a Sony bezárja a PlayStation 4 exkluzív DriveClub autóversenyt is tető alá hozó [B]Evolution Studios[/B]-t.A game, bár igen sikeres és nagyon minőségi projektté nőtte ki magát megjelenése óta, a PlayStation brand egyik legproblémásabb fejlesztéseként tartja számon a szakma, hiszen több kitűzött időpontra sem sikerült elkészülni vele, sőt, emiatt eredeti rendezőjét le is váltották. Rustchynsky végül megmentette a szoftvert, aminek és így is hónapok kellettek debütálása után, hogy online ranglistás funkciói működjenek.Az SCE Worldwide Studios “regionális átszervezésre” hivatkozva csukja be az Evolutiont, mely több mint 10 évig szállította a versenyjátékokat, pl. a WRC és MotorStorm szériákat. A játék további kezelését egy másik, “tehetséges” csapat veszi át…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 🙁

 2. ~3.14 csába!:(

 3. R.I.P. EvoR.I.P. MotorstormR.I.P. Sony

 4. Nagyon elszomorít, a megjelenéstől számítva a kedvencem a DC és az is marad. Kár értük 🙁

 5. Last Guardian csapatot meg hátraviszik és lelövik. Miután elkészültek persze.

 6. Nahát….

 7. Ezt nehezemre esik megemészteni. A Driveclub az egyik kedvenc autóversenyzős game-m a shift2 mellett. Komolyan mondom, ha ezt a hírt nem innen tudom meg, kinevettem volna, mert szinte hihetetlen. A ps4 egyik húzócíme, és ez történik… most megyek és leiszom magam! 🙁

 8. Kár értük. De biztos más stúdiókban kamatoztatják tudásukat.

 9. Azért egy új MotorStormot összedobhatak volna még.

 10. Sajnos ez is eljott. A kis indiánok meg szaporodnak.A jatekipar megy a csuszdan.

  • Emlékszel, amikor pont azt mondtam neked meg a többieknek pár napja, hogy de jó lenne egy új Motorstorm? Erre tessék :)Szomorú hogy a játékipar a pénzről szól, ez öli meg ezeket a fejlesztőket, a nyereség hiánya a csőd szélére vonszolja ezen csapatokat 🙁 🙁 :(Én reménykedem azért hogy az indie között sok olyan feltörekvő csapat lesz aki fel meri karolni ezen hátrahagyott címeket, még ha a license díj elég borsos is lenne számukra. Max a sony majd támogatja őket.

   • “””Szomorú hogy a játékipar a pénzről szól””Jaj, azért hagyjuk már ezt könyörgöm. 🙂 A játékipar mindig a pénzről szólt, mondj egy olyan korszakot amikor a két szép szemünkért készítettek játékokat.”

 11. Nagyon problémás volt a DriveClub, meg ezek szerint a kasszáknál sem teljesített jól. Ha a folytatást emiatt lelőtték volna még megérteném, de azon meglepődtem, hogy az egész stúdiót bezárják. Azért nem egy kezdő csapatról van szó…Remélem más stúdióknál kapnak munkát a fejlesztők.

 12. Ez a játék sokkal jobban a szívemhez nőtt mint a GT. Nagyon sajnálom hogy így alakult.

 13. GT sporttal ne hogy legyen valami, az azért jobban érdekel.

 14. Ma este se fogom álomra hajtani a fejem. Hogy mik vannak

 15. Olyan depi lettem, hogy öngyi leszek! Hova szarjak, és mekkorát? Ha bezár… hát bezár! Na itt igaz az, hogy sokkal nagyobb problémák is akadnak!

 16. Ez most komolyan megrázott :((

 17. …jaaaaa, az Uncharted 4 hányszor csúszott??

 18. Valahogy nem tudok meghatódni ezeken a bezárásokon/elküldéseken.

 19. Ezt nem hiszem el!!! Driveclub az egyetlen játék ami a ps4 szinthez méltó! A Motorstorm következő epizódját epedve vártam. Ezt a lépést a Sonytól nem tudom megérteni! Nagyon marketing szagú már így is ez a Sony gen, nagyon úgy néz ki, hogy az Uncharted 4 lesz az uccsó game, aztán befejezem 20 éves gamer pályafutásom! Nagyon csalódott vagyok, de NAGYON!

 20. Sracok, olyanok vagytok, mint az aranyhalak :Dhttp://playstationcommunity.hu/note/14376Az itteni kommentek javabol gyurtam az enyemet.

 21. Rohaggyon meg az MS, hogy ilyen xar a vallalati kulturaja. Remelem a Sony ezeknek is csinal egy allasborzet.Ennyi az MS, penzsovar zsici csapat, szetbasznak mindent ami gaming.

  • MS ?

  • Szarkazmus az életelemem, szóval én értékelem. 🙂 Én reméltem, hogy lesz Driveclub 2, mert amikor valóban kész lett az első rész, az egyik legjobb racing játék volt amivel valaha játszottam.

  • Azért ne keverd a szezont a fazonnal. A Lionheadet úgy zárták be ,hogy a legutóbbi shown meg preziben ott volt a Fable legends mindenhol…A Evolutionnak már régóta lógott a kasza.. a motorstorm 3 pont a japá földrengéskor jelent meg…. borzalmas eladásokat produkált. Majd jött a Driveclub…. amit ugyancsak elkúrtak. Tavaly 55 embert ki is rúgtak és egy kisebb team marad akik a dlc-ket csináltak a Seasonal pass-hoz és azon túl a Motorost meg az idei 2-3db-ot.azért ez nem ugyan az. A liverpool studió is semmit sem tett le az asztalra amikor bezárták…. a zipper meg a socom és a mag közepes teljesítése után is szomorú de logikus lépés volt.A sony akkor lenne egálban az ms-el ha mondjuk a last guardian teamjét holnap szélnek eresztené .