Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pathfinder: Wrath of the Righteous – szeptember végén érkezik az izometrikus RPG-t

Bejelentve egy új kiegészítő is, egyelőre PC-re.

A Prime Matter és az Owlcat Games bejelentette, hogy az eltolt, majd márciusra tervezett Pathfinder: Wrath of the Righteous végül szeptember végén márciusban lesz kapható PS4-en. A játék egyébként a 2018-as Pathfinder: Kingmaker folytatása – utóbbi tavaly óta kapható PS4-re a Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition formájában, minden kiegészítővel. Ízelítőt kapott továbbá a The Treasure of The Midnight Isles kiegészítő is, ami először PC-kre jön majd.

Az izometrikus szerepjáték története egy démonokkal teli világba kalaúzol, ahol a játékosok megismerkedhetnek a jó és a rossz természetével, megismerhetik a hatalom valódi árát, és a halandók elvárásainál jóval túlmutató tetteket hajthatnak végre egy mitikus hősként. A “Világseb” egy nagy szakadék, ahonnan mindent felemésztő rémületek szabadultak a világra. Több mint egy évszázadon keresztül a szomszédos nemzetek próbáltak ellenálni a portálból érkező veszélynek, de hiába. Most a játékosok véget vethetnek a konfliktusnak, de a megváltás útja nem egyenes. Mindenki maga dönti el, hogy milyen utat jár: tündökló angyal lesz, akit érdemes paladinok támogatnak? Hatalmas nekromanta halhatatlan élőholtakkal az uralma alatt? Vagy valami más? A hadsereggel óriási démonurak ellen lehet vonulni, a hadjárat pedig események olyan láncolatát indítja be, amely a világot és a főhőst is örökre megváltoztatja.

25 osztály, 12 faj és több ezer varázslat, képesség és egyéb opció közül lehet választani, amelyekkel valós időben, a szüneteltetés lehetőségével, illetve körökre osztva lehet majd csatázni – és bármikor lehet váltani a két mód között. A hőst több mint 10 egyedi szövetséges kísérheti, akik bizalmát és tiszteletetét ki kell érdemelni, hogy minden áron kiálljanak a főszereplő mellett. A kalandorok mellett azonban seregre is szükség lesz, amit stratégaként fentről lehet irányítani, vagy a helyszínen, az összecsapások hevében parancsnokként egy új taktikai módban. A figura nyolc “mitikus úton” indulhat el, hogy különleges képességekre tegyen szert: a döntések alapján lehet égi angyal, brutális démon, az élőholtaknak parancsoló hatalmas “Lich”, ravasz csaló, becsületes és a törvényeket tisztelő “Aeon”, lázadó “Azata”, bölcs “Arany Sárkány”, vagy folyton éhező “Járó Raj” – a világ pedig örökre más lesz.

Az eredeti videojáték az amerikai Paizo Publishing Pathfinder Roleplaying Game asztali szerepjátéka alapján jelent meg még 2018-ban, stílusa pedig az Infinity Engine-nel készült klasszikusokéra hajaz, mint a Baldur’s Gate vagy a Neverwinter Nights.

A móka szeptember 29-étől lesz elérhető PlayStation 4-re. A DLC augusztus 11-én jön, először csak számítógépekre.

Hozzászólás