Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Parasite Eve – siker esetén PS3-ra is

Nyúlfarknyi hír komoly tartalommal: Yoshinori Kitase Square Enix góré kerek perec kijelentette, hogy ha a Playstation Portable exkluzív The 3rd Birthday PE epizód sikeres lesz, a PSP fejlesztésben sok tapasztalatot szerző team nem zárkózik el a franchise Playstation 3-ra való kiterjesztésétől!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kell ez PS3-ra is.

 2. Hajrá PSP tulajok , vegyétek ! Ha lesz egyszer gépem , azonnal megveszem . PS3 -as PE -t !!!

 3. Jó is lenne! 😀

 4. P.E. 1-2 bundle-t mellé és esküszöm leszopok valakit! xD

 5. Félre értés véget, egy kis tisztázás !Ez a játék egy külön álló epizód, ha jobban tetszik angolosan egy spin-off ! Aminek semmi köze a PE sorozathoz csak annyi kapcsolat van a PE és 3rd között, hogy a főszereplő kis csaj aya van benne.Nem hiába a The 3rd Birthday Aya Brea harmadik eljövetelét jelenti és nem a PE harmadik születés napját . ————————————————————http://en.wikipedia.org/wiki/The_3rd_BirthdayMagánvéleményként annyit, hogy várom a játékok, de azért jobban örülnék ha a régi fejlesztők csinálnák mint a két részét és nem csak egy spin-off jönne ki, ami jó formán semmit nem ér, mert ahol befejeztük a második részét semmivel sem mozogtunk előre . Jó megértem ilyenkor a fejlesztőket, hogy nem PE3-ként jön ki a játék, most gondoljunk bele a PE3 megkötni a fejlesztők kezét és sokkal nagyobbak lennének az elvárások, de egy spin-off-ba sokkal könnyebben, kötöttségek nélkül tudják csinálni és ha elkurják, akkor nem megy rá a pe rovására . Hajime Tabata bebizonyította a FFVII CC tud egy külsős is, aki nem évek óta a FF él, jó FF csinálni ! Majd meglátjuk mit tud kihozni a 3rd-ből .

 6. van Isten :))

 7. Alapbòl PS3ra kellett volna kiadni.

 8. remélem siker lesz,és kijön PS3-ra is

 9. Mennyire kotodik a sztori az elso ket reszhez? Csak mert sajna nekem azok kimaradtak, ellenben mindig is erdekelt a franchise.

 10. Ennek nagyon örülök! Anno PS1-en a második rész volt a kedvencem,imádtam!

 11. Szóval vigyétek a PSP -s részt mint a cukrot.

 12. Ugye ez nem komoly ? Mindenki tudja psp játékok nem fogynak , MGS PW is az USA-ban alig fogyott. Lesz ps3 ra PV akkor nem a psp eladásoknak köszönhetjük.

 13. Micsoda hírdömping van. Ezzel a PS3 verzióval az az egy bajom van, hogy sok idő mire elkészül, de legalább lesz, legalábbis lehet.

  • Már rég elkezdődött a fejlesztés, megsúgom.

   • Hmhm, köszi, akkor jöjjön csak. 😀

    • Mivel a Birthday már elég jól áll, a motorfejlesztő részleg már RÉG azon dolgozik, mi hajtsa majd meg a PS3-as PE-t. Vagy rég csinálják a nextgen engine-t, vagy egy meglévőt használnak és alakítanak át. Abban is biztos vagyok, hogy látványtervek is vannak már a bázison.A Square-t ismerve egyébként nem csinálnak új enine-t, szóval lesz bejelentés.

     • Hát örülnék ha az átalakított Crystal Tools-on menne, gyönyörűen nézne ki. Egyébként olvastam olyasmit interjúban, hogy akarnak új enginet, mert a CT kicsit nehezen kezelhető, de meglehet hogy a Versus közben ezeket megoldották. Gondolom így kevésbé költséges is, meg akkor tényleg hamarabb kész lennének ezzel Parasite Eve-el, és az nekünk jó. 😀

     • Szokásos Square mód, csinálnak egy motort és azt fogják majd minden játékukhoz adni . PL: megcsináltak anno a FF8-at, ami a ps1 mindent ki préselt és lás csodát az összes square játék arra a engine-re épült annak idején, ugyan ez a ps2 érában . ( jó itt annyira nem használtak egységes motort, de a FFX és a FXII között szerintem nincs nagy graf különbség)

     • Szerintem sok van, már ha csak a X videóiban lévő epilepsziás karaktereket is nézzük. 😀

 14. Eleve nagy gépre kellett volna csinálni!

 15. Na,eeez,már valami!:)Remélem összejön!

 16. De jó lenne! Ez az egy rpg játék ami tetszett

 17. Ràm szàmithatnak. Tuti vétel! Sőt! Ha az 1-2 felrakják psn azt is megveszem.