Paparazzi – menekülős-üldözős indie game PS4-re

Vicces, intenzív, számtalanszor játszható indie szoftvernek mondják a 2015 februárjában érkező Paparazzit, mely egy celebről és az őt üldöző lesifotósról szól. A kétszemélyes pixelpornó multis game a PSN-ről lesz szippantható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A fejlesztők maximálisan kihasználták a gép erőforrásait. 🙂

 2. Lehetne szeretni az indie-t, ha ilyen lenne mind :http://www.youtube.com/watch?v=lw4_9s9fDB8 :PAddig meg jó lesz ez a pixeltenger a népnek 😀 (Ez még Psx-en is futna 😀 )

 3. Ratyi.

 4. Szerintem 20 évig vártak egy PS4 szintű gépre, hogy meg tudják csinálni ezt a játékot. Biztos szaggatott minden gépen.Ilyen szarokért vegyek PS4-et? Eddig csak csalódás a gép, pedig nagyon vártam, hogy legyen egy PS4-em, de szerintem várok még vele egy évet….

  • Te sem tudod felismerni az indie játékokban rejlő bájt és szépséget.Nem azt kell nézni milyen gépen játszod, hanem hogy milyen élményt ad. (ha tévedek javítson ki nyugodtan bárki)

   • bazmeg ember te komolyan nem unod ezt még? 😀

   • Ne haragudj, de ez egy nagy rakás szar!Ha 2014-ben bocsi 2015-re ez lesz az igény Playstationra, akkor dugja fel magának a Sony a PS4-et! Én imádom a PS-t meg minden, de ez már túl tesz mindenen! Nextgen=0 De remélem ez gyorsan fog változni, sőt szeretném is, hogy változzon!

    • A Sony teljes vállszélességgel támogatja az indie fejlesztést PS4-re. Csak hogy ne érjen túl nagy csalódás a jövőben. Egyébként: jönnek itt nekünk olyan játékok is mint a Dying Light, The Order 1886, The Witcher 3, Bloodborne, Batman Arkham Knight (meg még sorolhatnám) és ez csak ez első harmada az évnek. Szóval nincs itt oka senkinek se panaszkodni, szerintem.

  • Szerintem is bőven várhat egy évet a PS4. Addigra talán lesz játékkínálat meg valamennyire normalizálódnak a játékárak.Jó, persze vannak most is játékok, de szinte mindegyik ami érdekel kijött PS3-ra is. A grafika meg annyira nem érdekel.

 5. Már nem azért, de Sonyék észrevehetnék már magukat.

 6. Egy jó Hotline Miamit 2-t várok! 😀

 7. Nekem tetszik. Ki fogom próbálni.

 8. A legalja rá se merek kattintani, ezért akasztás járna amit a sony művel.

 9. PS4-re?!jézusom…….

 10. Hejj, hajj!

 11. Indie játékok között is vannak különböző szintek. Én alapjában véve szeretem őket, de ez harmat gyenge még az én szervezetem számára is.

 12. Ilyen játékokkal ki játszik? Ha akarok ilyet már telefonra is le tudok tölteni…

 13. nem tudom hova tenni ezt a fejlodestvan az igenyes retro stilus meg a szarok bele lusta vagyok odatenni magamps5 akar most is kijohetne ha ez az irany marad

 14. Csak ezért a játékért fogok PS4-et venni! 😀

 15. Ez a videó csak arról győzött meg, hogy sose vegyem meg ezt a szemetet.

 16. Na ilyen fejlesztéseket akarunk mindnyájan látni. Alig várom a játszható demot, egy ekkora játékhoz csak lesz.

 17. Első osztályú játék! :)Kíváncsi vagyok milyen korosztályt céloztak meg vele.Erősen elgondolkodtató, hogy dobom a GTAV-öt ezért 🙂

 18. Több ilyen játék kellene PS4-re. (év végi fogadalmaim között szerepel, hogy ezt nem lövöm el többet jövőre, de nem ígérek semmi biztosat)