Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Overwatch – senki sem győzte még le…

PC-n játszani tök király. Az ember fia egyszer az életben vesz magának egy gépet, ami mindig olcsóbb, mint az aktuális konzolok (persze nem), ráadásul soha többet nem kell rá költeni (persze igen), vesz egy jó 20-as szuperképernyőt az íróasztalára, ami mindenben veri az aktuális tévéket (persze nem), aztán onnantól mindennel ingyen játszik élete végéig (hát persze). Ne felejtsük el azt az apró részletet sem, hogy ha mondjuk ez a fiú történetesen ennyi extra mellé még csalni is akar egy lövöldözős játékban, sokkal egyszerűbben megteheti, mint konzolokon.Nos, a PS4-re is nemrég megjelent [B]Overwatch[/B] lövölde csalásfigyelő programját állítólag – eddig – még senkinek sem sikerült átvernie, így aki cheatelve próbál babérokat aratni, azt rövidesen bannolja a rendszer, sőt, a Blizzard nem csak a csaló accountot, de a felhasználó minden hozzáférését is kiakasztja.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó lenne ugyanezt olvasni a GTA Online esetében is… úgy értem kibaszottul idegesítőek a hackerek… PS4-es változaton (vagy akár PC-n) is ugyanez a helyzet !?

 2. “Én ezért nem is igen multizgatok már, ezért nem hoz lázba sem a ps+, mert nincs kedvem egy rakás csalóval nyomatni. írtsák csak egymást, engem már nem köt az le. Lehet kiöregedtem ebből a “”multiban én akarok a legkirályabb lenni”” felfogásból. Inkább csak tekken az amit még szoktam tolni multin, ott azért nem igen lehet csalni, legfeljebb olyan szintű játékossal hoz össze, aki ledarál, de az nem csaló, csak simán profi. Ezt a megoldást amit itt olvasok, már hamarabb is bevezethették volna, de nem csak egy egy játéknál, hanem mindnél!”

  • Ezzel az a baj, hogy a játékosokból élnek meg. Ha minden MMOba zéró toleranciával bannolnának a fejlesztők, akkor miből lenne bevétel? WoW-ba is csak azért adják vissza puszi-pacsira a feltört accokat, törölt karaktereket, mert különben efogynának a játékosok.

 3. Hát pedig PC-n minden jobb, a konzol és a PS egy nagy szar :/

 4. Ez olyan lehet, mint Steamen a VAC vagy Goban az Overwatch?

 5. “Jó ez a csalás figyelő program, de a kérdés az: “”Miért nem a csalások lehetőségét javítják ki?”” 🙂 Kíváncsi leszek majd hány embert bannolnak jogtalanul. :)””Éppen akadozott a Zinternet szolgáltatás és azt hitték direkt csinálom ezért letiltottak. 🙂 “””

 6. Nem értem mi szükség van csalásra egy játékban.

  • Instant sikerélmény,aki nem szeret küzdeni hanem csak belefeküdni a tutiba!Engem a destiny szokott kiakasztani, amikor lövöm-lövöm és még mindig ugrál,

 7. nagyon helyes, bannolják csak az ilyen pattanásos vérpistiket egy életre! agyhúgykövet kaptam még régen amikor mw-ben lag switches meg wall hackes majmok érezték magukat a királynak.

  • A glitchereket ez nem szuri ki. Kimondottan a csalok ellen keszult.A CoD inkabb glitcherekkel volt tele, a csalokat a legtobb szerveren hamar elkaptak es bannoltak, nekem ez a tapasztalatom.A legtobb sirankozas azoktol jott, akik orosz szerokon jatszottak, mert ott alig volt ez szurve.

 8. Akkor ezzel sem jatszom. xD

 9. Be kellene vezetni minden platformon, minden játékban.