Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Overwatch: Origins Edition – érkezik PS4-re is

PC után PS4-re is megjelenik [B]Overwatch: Origins Edition[/B] címmel, 2016 tavaszán az erősen rajzfilmes grafikájú, csapatalapú lövölde-zúzdaként számon tartott akciójáték. Az igen sokféle karaktert felvonultató szoftver a Blizzard munkája.[A http://us.battle.net/overwatch/en/]KLIKK[/A][YOUTUBE]UEYp1RTvllM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha f2p lenne várnám . De hogy min 40 dollárt fizetni ezért 🙂

 2. Jajj de örülök ennek. Tudom, olcsó dolog a TeamFortress-hez hasonlítani, de azért valljuk be… hasonlít na. Én pedig millió órát öltem TF2-be, és ez is hasonlóan mókásnak tűnik.

 3. Amúgy tipikusan az az gyors arena shooter, amit biztosan nem lesz jó kontrollerrel játszani.Remélhetőleg a megjelenésig összerakok egy pc-t, aztán mehet a móka.

  • CoD-ot lehet kontroller-el játszani? Nem egészen egy műfaj tudom, de annál gyorsabb és pörgősebb multi nincs jelenleg a piacon. Ha az működik akkor ez is. A Blizzard nem az a csapat aki nem működi játékot ad ki a kezei közül.

   • Ahogy neztem az OW-ben tovább kell lőni az ellenfeleket, ráadásul amiokor össznepi banzai van, akkor ember legyen a talpán aki ott kontrollerrel tudja uralni a helyzetet :)A sony official fragfx meg 110 euro azóval meg azt sem mondanám, hogy olyan olcsó lenne egy egér+irányítót beszerezni a játék mellé.

    • Semmivel se bonyolultabb/komplikáltabb az irányítása mint akármelyik CoD vagy BF-nek, amik ugye tökéletesen működnek konzolon.Egy egy ugyanolyan FPS, csak MOBA elemekkel, de ez első sorban nem az irányításban nyilvánul meg.

     • Nem mondtam hogy bonyolultabb vagy komplikáltabb az irányítás. Egyszerűen kontrollerrel nem leszel elég gyors a profik vagy a fragfx-eaek ellen. Mikor màr 30x lesarálnak egymàs után akkor talán érteni fogod miért kevés ide a kontroller.

     • Ne haragudj, de csak ismételni tudom magam: ha a legpörgősebb multi, a CoD életképes konzolon akkor ez is. Egérrel lehetsz még gyorsabb ezt aláírom, de ugyebár nem PC-sek ellen játszol majd PS4-en. De mit vitatkozol én, a mai napig sokan (na ugyan kik) vallják azt, hogy konzolon nem lehet normálisan FPS-t játszani.

     • Nézd meg a cod-ot es egy ow gameplayt. Lényegesen továvb kell lőni az ellenfelet, amihez meg ugye mozgás közben kell pontosan lőni.Ehhez kell úgyesbek lenni kontrollerrel. Na de most jön az official fragfx ami nekünk lehet drága, de hivatalos, szóval vinni fogjàk mint a cukrot. Ez ugye azzal jár, hogy aki nem elèg ügyes azt meg többen alázzák le :)Én msr nem vagyok olyan ügyes mint mondjuk 2 éve, szóval nekem annyi…Pedig nagyon bejön a játék, de a sikízozó tinik és az egerhuszárok engem és a hozzám hasonló jàtékosokat fogják legyilkolni…Persze 40eftért én is vehetnék fragfx-et, de akkor inkább ràgyúrok a pc-re. Sajna most ezt latom a jósgömbömben.

     • Majd nézd meg az én jövőmet is.

  • Te valami fizetett reklámembere vagy ennek az oldalnak, hogy ennyire lelkesen linkelgeted őket nap mint nap? Lassan kiszámlázom nekik a reklámköltséget. Vajon a PSC-t is visszalinkelgeted nekik?

 4. kurvajo…hamár igy van johetne egy WoW is PS4re. 😀

 5. Bár nem hiszem, hogy olyan sikeres lesz, mint a WoW, ez egy elég szórakoztató FPS-nek tűnik.

 6. Blizzard játék PS4-en? Kötelező tananyag.