OUTRIDERS – rengeteg új felfedett részlet

…a PlayStation 5-ös játékból.

RENGETEG OUTRIDERS RÉSZLETET FEDTEK FEL A FEJLESZTŐK

A Square Enix® új részleteket mutatott be a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios (SLEEPING DOGS®, JUST CAUSE®) várva várt lövöldözős szerepjátékáról a havi rendszerességű OUTRIDERS Broacast első adásában.

Légy szemtanúja a drop-in kooperatív élménynek az új First City játékmenet videóban, ami eddig sosem látott Pyromancer képességeket, vadonatúj hiperfejlett lényeket, a World Tier rendszert, a játék néhány magával ragadó táját és sok mást is bemutat!

A videó az alábbi linken tekinthető meg:

A kommentár nélküli változat az alábbi linken tekinthető meg: 

Az egy vadonatúj, sötét sci-fi világban játszódó OUTRIDERS egy valódi műfajokat vegyítő hibrid, ami egyesíti a szerepjátékok mélységét és történetmesélését, a külsőnézetes lövöldözős címek izgalmával, mindezt káprázatos képességekkel kiegészítve. A mély karakterfejlődés és testreszabás sokrétű kreatív kasztépítést tesz lehetővé, és továbbfejleszti a People Can Fly védjegyének számító pörgős, képesség alapú játékmenetet, hogy egy brutális lövöldözős szerepjáték élményt nyújtson.

„Azon a játékon dolgozunk, amivel mindig is szerettünk volna játszani. A People Can Fly csapatának minden tagja maga is játékos és imádjuk a lövöldözős játékokat. Ez a műfaj a vérünkben van és már évtizedek óta foglalkozunk vele. Emellett viszont a szerepjátékokat is imádjuk” mondta Bartek Kmita, az OUTRIDERS kreatív igazgatója a People Can Fly csapatából. „Mindig is szerettünk volna egy mély szerepjátékkal játszani, ami egy epikus történet mellett biztosítja azt a rugalmasságot, hogy rengeteg érdekes karaktertípust építhessünk benne, mindezt egy képesség alapú, kihívást jelentő és izgalmas, valós idejű harcrendszerrel. Mikor szembejött a lehetőség, hogy ezt maguk alkossuk meg, olyan volt, mintha egy álom vált volna valóra.”

Ez persze még csak a havi rendszerességű OUTRIDERS Broadcast első adása volt. A további részekben a fejlesztők még mélyebb betekintést fognak nyújtani a játék különböző funkcióiba, karakterosztályaiba, játékmenetébe, valamint sötét és kétségbeesett világába.

Az OUTRIDERS Broadcast első adása az alábbi linken nézhető vissza: 

Az OUTRIDERS 2020 telén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Kapcsolódó hivatkozások:

Facebook: https://www.facebook.com/outridersgame
Twitter: https://twitter.com/outriders
Instagram: https://www.instagram.com/outridersgame
YouTube: www.youtube.com/outriders

Discord: discord.gg/outriders  
A People Can Fly honlapja: https://peoplecanfly.com 

(sajtóközlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Minden olyan frusztrált ebben a játékban, nem áll össze ez nekem.