Outriders – havonta érkeznek az új infók

Az első adag: csütörtökön.

A Square Enix bejelentette, hogy havonta érkeznek hírek a PS5-re is készülő Outridersről, a People Can Fly RPG lövöldéjéről.

Az első bemutató „Built for the Core” címmel indul május 28-án, csütörtökön, 18:00-kor, és új játékmenetet, helyszíneket, képességeket, a kasztok részletes bemutatását és fejlesztési frissítést demonstrál majd többek között. A kapcsolódó sajtóközlemény a következő gondolatokat tartalmazta még Barket Kmita kreatív rendezőtől:

„A dolgok érthető módon most kicsit furcsák a világban, és igyekszünk a lehető legjobban alkalmazkodni a körülményekhez. Alkalmazottaink biztonságát előtérbe helyezve csapatunk mind a 250+ tagja otthonról dolgozik az egészsége megérzése érdekében. Továbbra is keményen dolgozunk az Outriders fejlesztésén, és tartjuk a 2020 telére tervezett megjelenést. A legnagyobb videojátékos rendezvények idei eltörlésével új módokat kerestünk arra, hogy új Outridersinformációkról számolhatunk be a játékosoknak. Izgatottak vagyunk, hogy ezentúl minden hónapban új részleteket oszthatunk arról, hogy éppen min dolgozunk az Outriders Broadcast keretében.”

A móka PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik az év végén.

Hozzászólás