Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Outbuddies DX – Metroidvania a hó végén

Zárd márciust egy kalanddal.

A Headup Games és Julian Laufer elárulta, hogy az Outbuddies DX PS4-es verziója a hónap végén fut be. A játék egy nem lineáris Metroidvania, ahol öt egyedi területet fedezhetnek fel a játékosok, tele feladványokkal, akadályokkal, látványos főgonoszokkal és kimenekítheti kis figurákkal.

A “Buddy” egység folyamatosan felderíti a térképet, és egyéb módon is segíti az előrehaladást: képes hackelni, szkennelni és telekinézisre is. A kalandorok az Atlanti-óceán déli részének mélységeiben található Bahlamba, a régi istenek elsüllyedt városába látogathatnak Nikolay Bernstein kalandorral és tengeri régésszel, aki a helyszínen tér magához. A hős súlyosan megésrült, és akaratán kívül összekapcsolódik a már említett “Buddy” egységgel – így indul el válaszok után, fokozatosan észlelve, hogy egy ominózus jelenlég garázdálkodik a barlangokban. Az úton összefut egy barátságos bányásztörzs tagjaival, a Wozanokkal, akik próbálnak visszajutni a felszínre, miután 5000 évvel ezelőtt felmenőiket rabszolga sorba taszították: voltak, akik el tudtak menekülni és titkos kolóniákat alapítottak a romok között, míg másokat kihasználnak azok az ellenséges lények, akik átvették a várost, miután a régi istenek hirtelen eltűntek.

Blahamot szabadon lehet felfedezni mászva, kúszva és merülve. Idővel ősi fegyverrendszereket, ruhafejlesztéséket és a droid által használható hackprotokollokat lehet felfedezni, és minden felszerelés ki lesz egyensúlyozva a küzdelem terén – plusz, használni kell őket a továbbhaladáshoz is a logikai feladványoknál és csapdáknál. Ha egyedül nem lenne kedved játszani, akkor egy cimbora átveheti az irányítást a sebezhetetlen “Buddy” egység felett, hogy ezzel segítsen ki.

A játék március 31-étől lesz elérhető PlayStation 4-re.

Hozzászólás