Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Óriási PlayStation hype az idei E3 és GDC körül

Ahogy közelednek 2009 nevesebb videojátékos eseményei, úgy lepik el az internetet az izgalmas, furcsa, merész, vad és egyenesen hajmeresztő petykák arról, melyik rendezvényen milyen [I]eddig még soha nem látott, korszakalkotó, fantasztikus[/I] bejelentésekkel delejezik majd meg a kedves játékosokat a cégek. Egy biztos: ennyire sok pletyka nem lehet mind légből kapott, vagy kitaláció, tehát 2009-ben minden eddiginél erősebb PlayStaton jelenlét várható.Ez a csokor alább momentán frissnek mondható… lehet szagolgatni!- Az új, 80 gigás PS3 bundle 2 játékkal 399 dollárért már biztos, hogy kapható lesz amerikában, de májusban állítólag jön egy 40 gigás változat is 299-ért. Elvileg biztos tehát, hogy meglépi a Sony az árcsökkentést – a kérdés az, Európában mennyivel lesz olcsóbb a gép? Koreában jelenleg hetek óta üresek a PS3 polcok: ott most kb. 321 dodóért adják a gépet, Japánban ellenben kb. 415-ért, így a japán gémerek (és kereskedők) egyszerűen átmennek felvásárolni a készleteket.- A szétnyitható PSP tutira ott lesz az idei E3-on. A boltokba 2010-ben kerül. – A jelenleg futó PSP modell ára is csökenni fog. – Fumito Ueda előadást tart a GDC ’09-en, ez már hivatalos. Az viszont még csak pletyka, hogy 2 új játékát is bejelenti, melyek közül az egyik a Shadow of the Colossus Online lesz. – A Syphon Filter PS3-ra költözik, a fejlesztők állítólag a Killzone 2 motorját használhatják!- A Insomniac akció-platform RPG-n dolgozik, amely úgy fest, mint egy Zelda klón. – Készül a Jak 4.- Hamarosan bejelentik az új Ratchet & Clank epizódot.- A Daxter 2 megjelenése a “szétnyitható PSP” debütjére van igazítva. – Fejlesztik a PS3 exkluzív Legend of Dragoont, mely még az idén kijön Japánban. – Az InFamous, White Knight Chronicles, MAG, Heavy Rain, Uncharted 2: Among Thieves és God of War III Playstation 3 exkluzív játékok biztosan kijönnek még ebben az évben – mondjuk kissé zavaró, hogy sok esetben “üzleti évről” beszélnek, ami tudvalevőleg 2010 elején ét véget -, de ez nem minden, további bejelentések várhatók a GDC-n, de főleg az E3-on.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akkor most már tuti,h szétnyitható lesz a következő PSP modell?

 2. Bocsi nem lóval hanem Agro-val…

 3. A SotC Online kábé úgy hangzik, mintha Ueda pénzért eladná a lelkét…

 4. A Ps3 árcsökkkentés viszont jöhetne.

 5. sotc online jöhet.

 6. Új PSP !!!! Új PSP !!!Én csak ezt várom az egész E3-ból.Úgyhogy nekem a fele se kell hogy igaz legyen, elég ha csak ez az 🙂

 7. Remélem csak a fele lesz igaz! Hagyják már végre békén a PsP-t már! PsP2 még ne legyen 4.-ik ráncfelvarrást meg már nem kérünk!

 8. Ez a SOTC pletyka szeritnem hatalams kacsa. Megölné a hangulatot. Az a játék nem arról szólt, hogy ott vagytok több ezren, hanem arról, hogy egyedül lovagoltál a tiltott vidéken, a szerelmed feltámasztásának reményben. Ezt a fajta romantikáját és hangulatát egyből elvesztené. Nem tudom kinézni Uedából, hogy ebből MMO-t készítene.

 9. Shadow of the Colossus Online? Még ha csak pletyka is, elég érdekesen hangzik. Milyen lenne az?

 10. MGS4 Existence ???

 11. Óriàààsi!!! syphon filter 5 a kz2 motorral, ès az 1-2 rèsz bödületes hangulatával vilàg büntetö lenne. Mint a jak 4 az utànozhatatlan màsodik epizod sötètebb atmoszfèràjàval. Jöheeet vàààrom mind kettöt!! Egy kèrdès: a wardevillel mi van, lessz abbòl valaha jàtèk?? A tavalyi videò vègèn feltünt a 2009-es dàtum. Màr itt az ideje hogy a sony összekapja magát!!!

 12. A GT5röl mondanának már valamit!!túl nagy kérés?!:(

 13. Csupa jó pletyka, a Legend of Dragoon-nak nagyon örülnék, bár elképzelhetetlennek tartom, hogy még idén kijöjjön.

 14. Ezek nagyon jó hírek 🙂 Sotc főleg 🙂 Árcsökkentés engem nem érint mert már van PS3-am.

 15. Az árcsökkentésről annyit, hogy a jelenlegi magyar gazdasági /politikai helyzetben hiába csökkent nyugaton a Sony, Magyarországon emelni fogják a gépek és a szoftverek árát. Jobb, ha felkészültök: jön a 20 ezres árkategória, és a gép ára is 100 fölé mehet fixen.

 16. Árcsökkenés: már nagyon itt van ideje, meg kell lépni.Syphon Filter: a két PSP-re készült rész demójával játszottam, azok sötétek voltak. Persze egy ilyen játék nem játszódhat nappal.Jak 4: ideje lenne beszereznem a harmadik részt és végigjátszani.Daxter 2: érdekes, kíváncsi vagyok, h hova helyezik el időben.

 17. Elképesztő hírek… ehhez tényleg már csak egy árcsökkentésre van szükség,és azt hiszem keményen beindul a PS3 vásárlások száma.

 18. már most fogom a fejem:)

 19. Egyébét valóban, csak a fele legyen igaz és akkor már hátradőltem.(egy igazán profi, ps3-as Syphon Filternek én nagyon tudnék örülni)

 20. Idei év is a ps3-é. 8P

 21. Legend of Dragoon nagyon jó lenne. Az egyik kedvencem volt PS1-re, imádtam. KEll a folytatás vagy remake PS3-ra de nagyon.

 22. De durva lista!Öröm lesz ps3 tulajnak lenni.

 23. Hát ennek a hírnek nagyon örülök. Végre tömérdek jó hírt várhatunk a bemutatókról. Csak nehéz kivárni…

 24. Shadow of the Colossus Online-ra kiváncsi vagyok!

 25. Jól hangzik.

 26. Na ezek nem semmi hírek. Kíváncsi leszek, hogy tényleg csinálnak-e Jak 4-et. És persze a nagy PS3-as játékoknak külö örülök (FF, GoW, White Knight Chronicles).

 27. Ez igen….a Sony odaver de NAGYON!!!

 28. Remélem folyamatos friss hireket kapunk itt az oldalon 🙂

 29. JAK 4-ET AKAROK!

 30. Tényleg vhogy a GT5el nem ugrálnak, pedig jöhetne, de nembaj így is sok az olyan cím, amit kötelező lesz megvenni.

 31. Új Recset. Jöhet. (L)

 32. GT5?GT5?GT5?GT5?GT5?GT5? He?¿?Fakk!!!

 33. Hát őő KIRÁLYSÁG LENNI HHAA meg is jelennének…

 34. A Syphon Filterre kíváncsi lennék! Én a 3-al játszottam anno, mivel a PS1-hez adták, s azt jó néhány alkalommal végigvittem, nagyon frankó volt! 😀

 35. Az a durva, hogy ennek a nagyrésze nem is olyan hihetetlen… 😛 (Istenem, csak legyen igaz mind… :D) Amúgy én Kojima mai előadására vagyok igazán kíváncsi… 😛

 36. FElek en,h az arcsokkenes itt alig fog erzodni! 🙁

 37. Szeretem a technikai újdonságokat,az új psp érdekelni fog.És a Syphon is!A psp-s részek nagyon jók voltak,tényleg újjáélesztették a régi nevet ami a 2.résznél volt a csúcson.

 38. Legend of Dragoon!!!!!!!!

 39. ha a fele megvalósul nagyon fogok örülni 🙂

 40. Basszus, ennyi játék mellett megint nem fogok tudni tv-re spórolni:P

 41. Legalább a fele legyen igaz…

 42. “””… Uncharted 2: Among Thieves és God of War III Playstation 3 exkluzív játékok biztosan kijönnek még ebben az évben…”” – számomra ITT A LÉNYEG!!!!! :)))”

 43. Kérem az alábbi 1/3 legyen igaz:-Ueda játékok-Syphon filter Kz2 motorral-Az utolsót rátok bízom 🙂

 44. Mag: 250 ember egyszerre? Laghalmazok. Fejetlenseg lesz az egesz, mert taktika nem nagyon lesz benne. Egyszeru tucat multi fps lesz. Nem fogjak tudni kihozni belole a lehetosegeket… Sajnos

  • Ugylátom te már láttad mürködés közben és vagy programozó lehetsz, hogy enyire biztos vagy benne, aszem erre csak enyit lehet írni LOÁL .

   • Ne legyen igazam. De láttál már PS3on olyat, hogy egyszerre 250 karakter mozog nem előregenerált módon? Bődületes grafikával és hanggal?:) Én még ilyen játékot sem láttam. Nem kötözködés télleg, csak az eddigi megjelent szaggató, ricogó játékok után.

    • Nem azt mondtam, hogy csúcsszuper lesz, de előre leírni egy még csak render videoban látott játékot szerintem felelőtlenség. Ettől függetlenűl még igazad is lehet.

    • A Zippernél kidolgoztak egy új szerver architechtúrát a játék miatt. Engem mondjuk nem a lag aggaszt (megjelenéskor úgyis az lesz egy ideig mint minden játéknál), inkább a játékosok. Online rengeteg hülyével találkozom akik idiotizmusukkal tönkrevágják az egészet, de így, hogy 256 játékos lesz…huh…inkább bele sem merek gondolni…:P

    • Csoportalapú FPS-nél megoldható, hogy a 250 ember ne találkozzon, csak közreműködve legyen jelen.

  • Már meg ne haragudj de már szerintem tart ott a fejlődés hogy meg tudják csinálni a 256 személyes multit.Meg merném kockáztatni hogy a Killzone 2 ben is vannak akkora pályák amin el férne 100 ember és az véletlen sem 256 före van tervezve. Nem beszélve arrol hogy a Warhawk mostani pályáin is el férne 256 ember ugy hogy nem lenne gond azt pedig szerintem meg oldják hogy tudják mozgatni a serverek. Ha pedig a taktikárol van szó szerintem lesz benne már az elözö hirekben is az atom támadásrol volt szó amit gondolom nem lesz mindenkinél a kezdőcsomagban biztos hogy 1-2 bázist el kell foglalni. Sőt tovább megyek mivel 128 ember van egy csapatban és be kempelnek egy bázisra akkor igen is komolya taktika kell a 8 fős scuadoknak hogy be tudják venni… Szerintem épp hogy minél kevesebben vannak annál inkább nem kell a taktika.

 45. “””- A jelenleg kapható PSP ára is csökenni fog, 199 dollárra. “”A PSP USA-ban 2008 és 2009-ben is 169$ volt 😀 , most is annyi … 199$ ért Limited Edition Pack van , (ne értsétek félre nem kötekedni akartam , csak 1 infót osztok meg 🙂 )http://www.bestbuy.com/site//olspage.jsp?id=abcat0705001&type=category”

 46. Ez nagyon kemeny lesz gyerekek. Ueda bacsira meg kulonosen kivancsi vagyok.

 47. Jól hangzik^^

 48. Vajon a Colossus Online-t hogy kell elképzelni? Pl. Coop (4-8) egy Colossus ellen?

 49. Zelda klón-t várom 😀 Számomra minden idők legnagyobb játékai ZELDA-sorozat!!!!

 50. JAK 4 ! JEEE!

 51. Insomniac játékára leszek kíváncsi.

 52. “MAG marhaságXD XDAz év másik legnagyobb dobása a killzone2 mellett..És ez mellett még egy iszonyatos ujjítás egy mérföldkő a multiplayer játékokban … Nem a “”marhaság”” a legjobb jelző rá.”

 53. reméljük még több bejelentés,hogy ez az év tényleg a ps3 éve legyen ! hmm shadow online 🙂

 54. Én már az 1/3-nak is örülnék :)De remélem a Syphon Filter hír igaz.

 55. A Legend of Dragoon annak a bizonyos PS játéknak a folytatása/remakeje lenne? Na az egy komoly cucc volt. Jöhet!Mindenhol játékbejelnetések. Játék hegyek! Nagyon durván beindult ez a generáció basszus. Lehetetlen lépést tartani, még ha csak egy gépe van az embernek akkor is…

 56. Zelda klón ? Jak 4 ? Colossus online ? Jó hangzanak ! :)Várjuk őket szeretettel…és persze a többitt is.

 57. JOO HÌREK. pont

 58. Lassal elözönlenek minket a jRPGk 🙂 csak bírjuk kivárni 🙂

 59. Nanee új Legend of Dragoon és SotC,nálam simán az év bejelentései,régen volt már ilyen jó reggelem:)

 60. Csak Ueda legyen igaz. Tavaly is nagyon vártuk. Colossus Online szerintem bullshit. Évek óta fejlesztenek már PS3-ra, ezt nyilatkozta is, hogy dolgoznak a játékon, de hogy mint arról nem volt szó. Mondjuk ha megnézzük, Ueda 3-4 évig eddig is fejlesztett játékot, szóval 2009 ben egy új ICO vagy Colossus tökéletes lenne…

 61. Vajon a Legend of Dragoon remake lesz?

 62. Azta! Legend of Dragoon nagyon király lenne! Előzmény, folytatás, remake, minden jöhet belőle!

 63. “Az Insomniac gém, és a Syphon Filter érdekel nagyon.””Shadow of the Colossus Online””erre meg már nem tudok mit mondani xDDD”

 64. Na az új PSP az érdekelne. Habár látva a most nyúzott tesztanyagok, ebből is BRUTÁLIS dolgokat ki lehetne hozni. Én komolyan néha alig hiszem el… vadállat, hogy mire képes egy hordozható konzol.Aa buzi warez miatt lett ilyen a helyzet amilyen. B*sznak fejleszteni rá.

 65. Legend of Dragoon!!!:D

 66. Hype? Nézzük sorjában: -Ár csökkentés. Lesz, de minket kb nem fog érinteni.-Új PSP: ez izgalmas és jó hír. Régi PSP árcsökkentése ezek után logikus, nem nagy hír.-UEDA: Aztakurva de hiszem ha látom.-Syphon Filter? Kb az első rész volt használható, a többi fos. Nem hype.-Jak, Ratchet, Daxter. Mindig volt mindig lesz..Legend of Dragoon faszaság!!!!:)-Infamous ratyi, White Kinght kurva jó, MAG marhaság, Heavy RAin jóság, Uncharted 2 zsír, GOW3 fasza. De most tegyük kezünket szívünkre. Ez nem volt egyértelmű, hogy ez lesz??? Ha ez menő a sonynak akkor bukta szagú lesz megint az E3.

  • “””Syphon Filter? Kb az első rész volt használható, a többi fos”” ezt most komolyan mondod?… :)”

   • komolyan, bár ez a szerény véleményem 🙂 Másnak tetszhet:) Syphon Filter 1, Hitman 1. Ezek jók voltak. Na de a többi… áááááá gyökérség 😀

    • A Syphon Filter nekem az egyik legnagyobb klasszikus PSX-re. A második rész szerintem az elsőt is felülmúlta. Imádtam, nem is tudom hányszor nyomtam végig annak idején 🙂 A 3. rész az már annyira nem volt nagy durranás valóban. A PSP-s verziókkal meg csak keveset volt alkalmam játszani, de tetszettek. Én kiváncsi vagyok mit hoznak ki a témából PS3-ra.

  • “””MAG marhaság”” SZÁMODRA!!!”

 67. Ezek igazán jó hírek. Uncharted 2 kell nekem. Oh Crap,Crap,Crap,Crap,Crap,Crap,Crap,Crap.A Demon Souls viszont nagyon csendben van. Nálunk meg sem jelenik?

 68. ez már valami

 69. Fejlesztik a PS3 exkluzív Legend of DragoontEnnek lehet köze a PS1 es verzióhoz?Mekkora volthttp://s1.cdcovers.cc/29494d61b45cc6d75276184334217bf2/5b38464ff1758f2554e5d6f418e02126/49c75116/Legend_Of_Dragoon_pal-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg

 70. ezaz SONYez az!!!

 71. Ueda bejelentését már várom!

 72. super! Köszi Martin a jóhíreket!jönnek a valaha látott legyszebb játékok, pluszmeglesz az az árcsökkenés is, s akkor tényleg felpörögnek az események a sonynál…. 🙂

 73. Ah, Legend of Dragoon! Na ezzel nagyon belopnák magukat a szívembe!(Jak 4 és Daxter 2 is finomnak tűnik)

 74. Legend of Dragoon ps3-ra, áááááááááááááá nem érdekell ha az összes többi hír kacsa, csak ez az egy legyen igaz.

 75. Végre PS3-ra Syphon Filter!