Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Operation Flashpoint: Dragon Rising – képek egy bevetésről

Hogy 2009 legjobb “katonás” FPS-e lesz-e a Codemasters [B]Operation Flashpoint: Dragon Rising[/B] című lövöldéje, azt csak a nagy jós, Lui Padre tudná megmondani. Az azonban egészen bizonyos, hogy a cucc nagyon realisztikus látványvilággal operál, valamint a [A http://playstationcommunity.hu/note/2022]korábbi hírek szerint[/A] tartalmasnak is ígérkezik. Oh, még tank is van benne, meg a jelenleg hadrendben levő szinte összes kézifegyver…Megjelenés október 6-án, friss képek a galériában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Oké, igazatok van, én kérek elnézést. Tényleg semmi közöm hozzá, hogy kinek mekkora az IQ szintje. Ez magánügy. Bocs, ha belegázoltam a lelketekbe.Ui: 15 éve OSX-et használok, nem Windows-t.

 2. “jaaj mar irni se merek … helyesiras rendben ?? :)en nagyon varom ezt a gamet ,mar megrendeltem …. de a KZ2 akkor is nagyon nagy game ….minden szempontbol …. es nem “”fenyparade”” meg “”vakitas”” …igaz Grecsi tanarur kedvence??? … :)”

 3. Rendezz akkor egy Windòss helyesíró versenyt! így tudok írni, Neked pedig sok sikert, rengeteg barátod lehet………

 4. Egy példa DESERT EAGLE hardcore mode 500m HEADSHOT — nevetséges bár előnyömre fordítható..

  • “Gran Turismo (nem Grand Tourismo)és főleg! – írogattam (és nem irogadtam) ír – írogat – írogattamBocs, csak “”báncsa”” a szemem!”

   • De okossss vallakí ….. leszarom . értetted vagy nem? te vagy a tanárok kedvence tuti, vagy voltál? bocs de vitszes vagy …..kinemállhatom az íllllyettt… még hogy bánccsa a szemed- homo – E vagy? próbállddd ki te is PS ről pötttyögtettníí, níggy fíl két sör utann.. Ne vedd sértésnek…. Nekem meg ez nem teccik …

    • “Tanárok kedvence?? Ezen jót röhögtem… Amúgy meg nem tudom, miért kapod fel ennyire a vizet. Egyrészt odaírtam, hogy bocs, és ezt komolyan gondoltam, másrészt nem szeretek kötözködni, csak most valahogy tényleg szúrta a szemem.Mindemellett szerintem sokat elmond valakiről a helyesírása. Ugyanis az egyfajta igénytelenség, ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy legalább az anyanyelvét rendesen megtanulja. (Ráadásul nem is akármilyen nyelvet, mivel a magyar az egyik legkülönlegesebb nyelv a világon.)Ez a “”tanárok kedvence”” duma meg biztos azért jött ki belőled, mert még iskolába jársz, úgyhogy inkább használd ki a lehetőséget és tanulj még egy kicsit.””Nem szokásom ide szarni. Privátban elkűldöm..””Azért mégis csak sikerült beleszarnod a profilomba. (amúgy a küldeni igét rövid ü-vel írjuk… :)”

 5. Martin, több reklámot szeretnék!!! flashpointgame.com AAz MW2 ua. lesz mint az egy csak pofásabb [ homályosabb azt se tudod honnan lőnek grafikával] . Jó itt be is fejeztem… HA KELL MEGVESZED- nem reklám fickó vagyok, csak szeretném ha játékka játs.. mindenki… Bocs, megyek is MW1 et tolni ( : ami jó az jó, de remélem Octóber 6 ig———

 6. Lehet csak magamnak irogadtam, de szóltam! Van aki tudja, és vannak akik csak megveszik, de nem fognak csalódni.. Ha szar lesz elsőként fogok bocsánatot kérni mindenkitől. [ERRE NEM LESZ SZÜKSÉG] . Operation Flashpoint !! Dragon Rising

 7. Kérek mindenkit szakadjatok ki a COD világából! Ha létezik Grand Tourismo AKKOR legyen Operation Flashpoint is- HA a szimuláció számít, különben csak vakít mindenki. : MERT a GT5 is full segítséggel fogod árkádban nyomni, akkor meg csak a szád nagy, GT5 – MW2 ? hogy jött ez ki? Papir olló, te döntessz, én csak szertném jó irányba fejlődnénk…….

 8. “De vki írjon már egy blogot erről a fajta játékról.Nekem az van elöttem, hogy “”Igen!!Ez kell nekem!””. Aztán belegondolva. megyek gyalog ahogy a videókban van. Igen ám, de akkor kur.a lassan érek oda és máris nekiáll futni az ember. Aztán jön a kisebb pörgés stb.Kábé mint annakidején a Driver mikor kijött. Elkezdtünk szépen vezetni L.A. utcáin mint az életben tennénk, de aztán ez 2 utca után unalmas lett és beletaposott az ember.Félre ne értsék. Nem az őrült rohangálást várom. Csak jó lenne, ha nem lenne unalmas pl. 3km megtétele, hogy aztán 1 ház elfoglalása tarson max 5 percig.Szal, kéne egy jó kis fan teszt,hogy mire számítsak.Én legalábbis, mert a videók alapján kur.ára tetszik.”

 9. Lesz lehetőség taktikázni mert bőven lesz hely. Nem csak egy patkány labirint…. Hegyek, völgyek, folyók, erdők, puszták stb…Ez az igazi játék, nem arra mész amerre a prógramozók szeretnék. A videókat nézve se az AI val nem lesz gond se a társakkal. Nállam az MW 2 veri, a BF 2 meg még árkádosabb, szóba se jöhet…

 10. Nagyon várom!! Remélem ugyanannyira élvezetes lesz mint a régi PC-s széria! 🙂

 11. Jól néz ki, csak ennyi kijelző nem kéne a képernyőre…

  • Barátom, Hardcore mode-ban kell kezdeni, akkor aztán semmi nincs a kijelződön, de a szó szoros értelmében. Még a térképen is tájékozódnod kell. Én tuti így állok neki, ez az igazi kihívás.

 12. kivanatos,remelem nem lesz dognehez.

  • Állítólag aki COD-on nevelkedett, az az elején fűbe harap majd jópárszor, mire rájön, hogy ez nem Hollywood 🙂

   • Én OFP-n nevelkedtem 🙂 és qurvára várom már ezt a gammát. Szintén Hardcore módban kezdem majd :-)(csak remélem SD tv-n is játszható lesz, és nem nyomja össze a képet mint sok gaméban azt teszi) 😮

   • En jatszok sok FPS-el,de a nagyon realisztikus nehez jatekokat nem szeretem.Nincs mar heti 5-6 teljes delutanom meg estem,hogy popecul betanuljam oket.Ha nehez lesz,sajna nekem nem kell.

    • Nekem pedig már pont herótom van a tucatlövöldéktől. Killzone 2, Resistance 1-2 egynek jó volt, de nekem végre olyan FPS kell, aminek hosszabb az élettartama, ergo nem a fejlesztők által ráderőltetett keretek között kell mozogj. Az OPFLA2 ilyen lesz, meg az ARMA II is, ha egyszer kijön konzolra.

     • En hasonlo elkotelezettseggel varom a Borderlands-ot.Nagyok a remenyeim,de az elvarasaim is.

     • “Ja, Ja, Hányinger a következő MW2 is. Ebben biztos lesznek “”CAMPerek”” ami csak az idióták szájából szokott szólni. Camper: mostanság mindenkire ráhúzzák ezt a bőrt, pedig csak ésszel játszik………….. Ki a fasz sprintelne élőben egy golyózápor közepébe? Gyerekek gerilla taktika- ennyi – ha béna vagy NE fogd másra! még hogy kamper, az a kemper aki 10 métert se tesz meg, de aki próba szerencse 10-20 méterenként meg-meg áll szétnézni az NEM hülye. PONT -tudom igazam van, akció? játszatok UNREAL t ……… Operation Flashpoint !!!”

 13. imádom a jó kis fps játékokat 🙂

 14. Én már előrendeltem 30 fontért.

 15. szép:)befogom szerezni előbb utóbb 🙂

 16. Valahogy még nem fogott meg, és mivel mindjárt kijön nem is fog.

 17. Ez kell nálam egy jó FPS-hez. Hatalmas bejárható szép zöld táj. Járművek. Taktika.Nem a port akarom nyelni egy huszonhatodik sivatagi vagy posztapokaliptikus szürke darálóban..

 18. Nagyon dicsérik, POWER UNLIMITED értékelése 9/10 volt, úgyhogy ARMA II felkötheti a gatyáját!

 19. azért várjuk meg ténylegesen magunk elött látva, mindenesetre jó lenne, ha tényleg hozná a formáját, amit így vár tőle az ember…ebben az esetben még az is elképzelhető, hogy akár ki is lehet hagyni a játéktermi run&gun-t (COD), és lesz egy játék a komolyabb játékokat kedvelő arcoknak, ha nem, akkor majd a BC2…

 20. elég jol néz ,ki igy elsore, de várok egy tesztet azert, és utána kiderül, hogy megveszem-e 🙂

 21. Majd meglátjuk.

 22. Szép és reméljük okos ( de nem túl komplikált ) is.

 23. hát asszem sikerült egy ujjabb grafikai szintet elérni, ez gyönyörű xD

 24. Realisztikus látványvilág?? Martin, te a Cross Edge óta mindennel ilyen elnéző vagy? 🙂

 25. adamq ez a mennyország nem a kz2,igaz?:)

 26. singel resz lesz benne ? coop ?

 27. Durva. Ez olyan újgenerációs Hidden & Dangerous?

 28. Komoly, nagyon komoly..