Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

OnOff Magazin

Lassan eljutunk oda, hogy kedvenc oldalunk megünnepli 1 éves születésnapját. Már a kezdeteknél is gondoltunk a jövőre, hogy minél színvonalasabb és biztos életű portált dobjunk össze számotokra. Ezért csábítottuk el nektek az ipar legjobb kőszerkesztőjét.Ismeritek nagyjából a magyar videojáték újságírás piacát, így azt is tudjátok, hogy még [a http://playstationcommunity.hu/u/martin]martin[/a]nal kartöltve sem fenékig tejfel az élet, ha nincs egy jól bejáratot brand és nincs meg a megfelelő ismertségünk. Tehát kell reklám. Reklámhoz viszont kell pénz. Viszont pénz meg reklám nélkül nincs. 22-es csapdája.Egyik nap viszont kipattant a fejemből, hogy mi lenne akkor, ha csinálnánk magunknak egy saját magazint, olyan témákkal amik minket is érdekelnek (film, zene, internet, videojáték stb.) és amiben megjelenhetne saját szeretett oldalunkat is.[9536]Így született meg az [b]OnOff Magazin[/b], ami az ország első ingyenes IT-kultúrális havi lapja. Páran már biztos találkoztatok vele (Duna Plaza, Überkonzol, Platinum-shop stb.), de aki nem az most megtekintheti a második szám digitális példányát. Nagyon fontos számunkra, hogy minél többen töltsétek le és nézzétek meg ezt a példányt, mert a későbbiekben nagyban hozzájárulna munkánk sikeréhez, ha jövő héten egy kérdőív formájában véleményt tudnátok formálni a magazinról.Szóval, [a http://playstationcommunity.hu/u/Shwetster]Shwetster[/a] szavaival élve, fogadjátok szívünkből csobogó patakként szerelemgyerekünket az OnOff Magazint. [b] KATT a címlapra a letöltés megkezdéséhez[/b]. Cca 30 Mbyte.[a http://drfantasy.atw.hu/onoffweb/onoffwebre.pdf][9537][/a]Akinek nem megy, mert berohad tőle a böngésző az töltse le.[b]Jobb katt és Save Target As[/b]. Akkor letölti. Magyarul asszem hivatkozás mentése más néven.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fos :poop:

 2. na sehogy se tom megnyitni, biztos velem van a baj

 3. Be kell vallanom, annyi ilyen sz*r van már, hogy már ezekkel törlök s*gget. De azért teszek vele egy próbát.

 4. nem sikerült megnyitnom :Sötlet, h mivel próbálkozzak ??

 5. worship THX

 6. PayPal thx hasznos iras, igy talan raveszem magam!

 7. Nem szeretek magazint olvasni a gépen, ezért nem is tettem meg részletesen, de természetes letöltöttem.

 8. Firefox-al nem lehet lementeni,hiába a jobb katt és hivatkozás mentése másként… illetve megnyitni se lehet mert error-t ír ki. Viszont explorer 8-al sikerült a dolog mind a 2 féle módon. Szerintem teljesen korrekt az újság és tetszik. Bár azt fura volt lárni hogy a Guitar Hero -hoz box-os dobozképet raktatok be 😀

 9. Sok szerencsét a laphoz.

 10. Vidékre is kelne belőle. Biztos fogyna.

 11. Köszi fiuk 😀

 12. Ez nagyon jó, kíváncsi vagyok rá !!! Holnap otthon le is töltöm most mobil nettel nyomulok.

 13. Ne mááár!!! Ez hogy néz ki??!! Ilyen amatőr design-nal tuti nem lesz reklámozó! Ha már benne van, kérjétek már meg KenChi-t, hogy csináljon egy rendes layout-ot. A Corel-es clipartokat meg felejtsétek el, szörnyű. Aki ezt csinálta, annak semmi köze az újságtervezéshez. Már a címoldal se semmi, de a belseje igazán szörnyű!Ne értsetek félre, sok sikert, meg jöjjön össze a tervetek, stb., de ezzel nem fog. Tényleg nem rosszindulatból írom (sőt!), de ez szánalmas! Barabás Grafika??? Kik ők? Valami kedves ismerős, akinek feltétlenül kellett adni valami melót?

 14. PS3al nem lehet letölteni, pc-m nincs, igy nem buli a buli.

 15. Nem is tudtam, hogy ilyen magazin van. :O Felettébb jó, és még csak nem is kellett moziba, plázába vagy gyorsétterembe mennem, hogy olvashassam mint a többi hasonló magazint. 😀 De ahogy olvasom ezt is belehet szerezni itt ott, ha arra járok ahol van feltétlenül olvasni fogom.

 16. “Biztos én vagyok a tufa, de mit jelent az, hogy “”IT-kultúrális …””?”

 17. Tetszik, már el is olvastam pár tesztet/cikket. Nagykanizsán lehetne kapni ilyet, én tuti megvenném (az már más kérdés, hogy valószínűleg nem sokan vennék meg itt rajtam kívül :S).

 18. Most jövök egy valag C64-es demó nézegetéséből, arcon ütött a valóság 🙂

 19. Na, Safari-val sikerült megnyitnom:) Nagyon tetszik az újság, igaz, még csak végig néztem, majd holnap kezdem el olvasni. Várható a többi rész is digitálisan, vagy ez egy kivételes lehetőség volt? (sajna nem pesti vagyok )

 20. Vajon miért van olyan érzésem, hogy a Cannon-os cikket Oka rittyentette?…( Mondjuk szerintem rakétavetővel lett kikényszerítve belőle. :D)

 21. Összeségében és kezdetnek nem rossz.Az arculat elég egyszerű, konkrétan nincs koncepció, max cikkenként. Meg még pár dolog.De most nem ragozom, itt egy példa ingyenes magazinra: http://issuu.com/twens/docs/focus37

 22. Ez jó!

 23. szerintem az a baj hogy szerintem sok volt 576konzol vásárló nem tudja hová tűnt martin.Én is úgy találtam rá erre az oldalra hogy cimbi linkelte azt hopp:O Itt egy martin…ja ő az a martin.

  • Na ezért kell reklám. Mert nem tudja senki. Martin miatt féltékeny ránk az egész gamer média, így kb esélyünk sincs, hogy más portálokra kirakjuk a saját reklámunkat. Így csináltunk egy újságot.

 24. A tördeléssel csináljatok valamit, meg az egész megjelenéssel, ennyi a kritika. A tartalommal semmi baj nincs.

  • na szuper 🙂 majd lesz kérdőív róla. A gamer oldalak meg még szarok. Ja és a mérete A5 (Pesti Est, Exit stb.) úgy nézzétek.

 25. Töltsétek le. Save target as. :-)34,5 mega. Abba bele szokott zakkanni a böngésző.Más városok: a későbbiekben a nagyobb vidéki városokban mint Pécs, Szeged, Debrecen és Győr tuti, hogy lesz. De jelenleg 20.000 példányban jelenik meg havonta ami nem sok, de hát el kell indítani. Nagyon durvák a rezsi költségek, amit ki kell termelni valahogy. Épp a további fejlesztéshez kell egy olvasói közvélemény kutatás, hogy a magunkfajta gyerekeknek, ergo Ti, mi a véleménye róla mit tetszik, mi nem, min kell változtatni. Majd tolunk kérdőívet a PSCről is, csak végre érjük már utol magunkat, hogy 24/7-ben lehessen foglalkozni az oldallal.

 26. Még csak átfutottam, de azt mondom ez baromi jó!!!Tetszik, hogy sokszínű témát vonultat fel és vannak folytatásos cikkek. Szívesen venném kézbe az újságot, úgy még is csak másabb. Remélem idővel Debrecenben is beszerezhető lesz, addig is sok sikert, jó úton haladtok!

 27. Nekem csak explorerben jön a cucc. Firefox 3, Opera feladta, vmit. optimalizáljatok szerintem.

 28. Hát, én a Duna Plaza mellett 5 percniyre lakok, minden nap benézek, és én még egyszer sem láttam. :OAmúgy jó.

 29. De jó! 🙂 Én támogatom az ötletet…

 30. Jó magazin.

 31. Húzom.

 32. Tetszik így egy átfutás alapján, de az igazi aktuálisan és kézben fogva lenne. Várható, hogy a közeljövőben más városokban (Pécsen is) elérhető legyen? Vagy mindig az aktuális számot le lehessen tölteni?

 33. Én nem tudom megnézni. Nálam van a gond, vagy másnál is előjött ez?:S

 34. Én nagyon jó ötletnek találom,remélem,h nagy siker lesz belőle!!!

 35. Ingyenreklám? Gáz… Aszittem ennél jobb vagy 😀