Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Online dominanciát hoz majd a következő Mortal Kombat?

Az, hogy a WB Games Chicago minden eddiginél jobban oda fog figyelni a következő – kilencedik – Mortal Kombat epizódra, nem titok: korábban már [A http://playstationcommunity.hu/note/1507]volt egy hírünk arról[/A], hogy Ed Boon, a széria kiagyalója egy felnőttesebb, komolyabb, véresebb stílusban fogant Mortallal akarja visszahódítani a kiábrándult rajongókat. De nem csak ezzel…Egy egészen friss [A https://careers.timewarner.com/1033/ASP/TG/cim_jobdetail.asp?SID=^TbtZ1DSfu9UNxddgazyjbypTAtF/BN_slp_rhc_haVmykM7T55FhmDGX2sUlJu4ZFusfs4iDHb_slp_rhc_LDH0VKULs_C_R__L_F_JJVBCOsgMY0POBVJzJBx/yqMv0DYSvY=&jobId=503928&type=search&JobReqLang=1&recordstart=1&JobSiteId=36&JobSiteInfo=503928_36&GQId=0]álláshirdetés[/A] szerint a kiadó most éppen szakembert keres a következő Mortalhoz… de nem ám akárkit. Ez az illető lesz az, aki olyan [I]eddig még soha nem látott, kivételesen fantasztikus, párját ritkító[/I] ötleteket tesz majd a game online komponenséhez, melyek egy csapásra “arany mércének” állítják majd be a programot a piacon.A Warner tehát online gameplay forradalomra készül a kilencedik Mortallal, most már csak egy videojátékos Che Guevara kell a projekthez.(Az elképzelés így elvi síkon tökéletes és példás… mindössze annyi vele a bibi, hogy a teljes videojátékos médiában egy ember sincs, aki tudná, mik lehetnek azok a “forradalmi” újítások egy verekedős játék online részében. Versus ok, co-op ok… de mi ezen felül? Ha van ötleted, jelentkezz náluk, hátha híres ember leszel.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jó véres legyen!

 2. Valóban jobb lenne visszatérni az első 3 rész komolyságához, mert a MK Deadly Alliance kifejezetten véres volt ugyan, de a kivégzések átfordultak önmaguk paródiájába.

 3. Azért szerintem nagy kihívás lesz visszahozni a régi MK fényét. Nálam a 2. rész az etalon.

 4. A Mortal Kombat halott mint a Star Trek, hagyni kellene békében nyugodni.

 5. Nos ha tényleg dominálni akarnak a verekedős online gammák birodalmában, akkor a köv MK már Natal kompatibilis lesz X-en, illetve lila bohócorr kompatibilis PS3-on. Különben esélyük sincs.

 6. 3v3 Tag mód. :DNagyon szeretném, ha egyszer a Mortal a régi fényében tündökölne – értsd: az első két rész hangulatát és komolyságát hozná. De ehhez egy új fejlesztőcsapat, egy új mentalitás sem ártana. Teljesen új (mint írtam: régi) hangulat, fasza animációk, újra ütős, sallangoktól mentes karakterválaszték és egy halom ötletes kivégzés kellene ide.

 7. A Mortal-t sosem szerettem. De egy jól összerakott online verekedős játékot már régóta szeretnék.

 8. Én remélem sikerül összerakniuk,a sorozatot nagyon szeretem

 9. Már magát a sorozatot is kemény lesz feléleszteni,hát még egy bika online módott megcsinálni…Azért várom nagyon !

 10. Ez tök király, hogy oda fognak figyelni az onlinra a 9. részben, én hiszek nekik, mert a 8. résznél is nagyon oda figyeltek a story-ra, amin 3 író is dolgozott……..

  • Dark Kahn igen is nagyon eredeti.Tudod meddig tarthatott össze rakni a nevét Shao Kahnból és Darkseidből?És a kinézete is lehengerlő,nem pontosan ugyanúgy néz ki mint Blaze a MK Armageddonból.

 11. El kéne már egy normális MK.Kíváncsi leszek rá.

 12. Kíváncsi vagyok hogy mi fog kisülni ebből, várom nagyon a folytatást:)

 13. MK MMO-T A NÉPNEK!

 14. vagy 8 játékost felosztanak 4X2es párbajokra és a tovább jutó 4et pedig 2X2es párbajra osztanak, majd az uccsó 2 egy co-op módban megküzd egy bossal vagy vmi szörnnyel

 15. egy egyszerü kiesös se lenne rossz:8 játékost felosztanak 4X2es párbajokra és a tovább jutó 4et pedig 2X2es párbajra osztanak, majd az uccsó 2 is megküzd egymással, a nyertes pedig vmilyen pontokat kapna v nem tom

  • Olyan kell, ahol nem kell a másikra várni, mivel akkor hamar lekoccolnak az emberek. Instant akció, szórakozás kell.Esetleg ha lenne egy tournament mód, vagy ilyesmi, akkor használható lenne.

   • lenne egy másfélperces idökorlát, addig meg kell ölni a másikat, vagy ha lejár az idö, akkor akinek több életeröje van az tovább jut, igy nem kell várni 🙂

 16. sztm a verekedős játékokat most már csak az online mentheti meg,sajnos a régi generáción nagyon haldokoltak a verekedős játékot.online megmenti majd az összes verekedős stílusú játékot,mert minden nap nem fognak a haverok átjönni egy-egy mentre .online meg mindig vannak fen az egész világból emberkék ,és bárkivel játszhat bármelyik órába legyen az …..MK mondjuk rá férne egy alapos ránc felvárás ,mert eléggé szar,lapos stb úgy kellene nekik megújítani ,mint a pl:SF4 …:)Vagy a tekken,KOF csinálniuk ….

 17. Én Mortal Sakkombatot csinálnék. Lesz benne lórúgás, parasztvakítás. Mattnál Finish himet nyomhatsz az ellenfeledre, és a vesztes kópiája megsemmisül a gépben. Hogy legyen tétje is. 😀

 18. Várjuk szeretettel 😛

 19. Jelentkeznék, de sok a dolgom, elárulni meg azért nem fogom az ötleteim, mert lenyúljátok.

 20. Reflexszerű gombnyomkodás :)Aki hibázik veszít az energiájából……..

 21. Utolsó jó MK a Shaolin Monks volt,és az nem is hagyományos rész volt.

 22. Szeretnék egy Mortal Kombat vs. Street Fighter-t, 2D-ben! Vagy csak bilibe lóg a kezem?

 23. ez egy vicc.