Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ollie a polip – a PS3 Move a nyerő

Emlékeztek még Paulra, a polipra, aki megjósolta a 2010-es focivébé eredményeit? Nos, most Ollie, az angol csodapolip lépett színre, aki videojátékos témában van igazán otthon. Az angliai Weymouth városában született 2 éves állatka ugyanabban az akváriumban jött a világra, mint Paul. Most Blackpoolban él. A nagy előd [I]félelmetes[/I] tehetségéből úgy tűnik rá is ragadt egy adag, hisz a Kelkoo.co.uk weboldal megjósoltatta vele, 2010 karácsonyi időszakában a PlayStation Move vagy az X360-as Kinect lesz-e a kelendőbb árucikk.Ollie a Move-ot választotta. Megenni sajnos nem tudta.[26249]A Kelkoo munkatársai bizonyára szétröhögik magukat a tényleg vicces procedúrán – egyre több cuccot dobnak be a polipnak, hogy válasszon közülük. Ollie például az iPad győzelmét is vizionálta a Samsung Galaxy Tab és a BlackBerry Playbook ellenében a 2010 év végi tablet-háborúban.[A http://ollie.kelkoo.co.uk/]KLIKK[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem kicsit photoshop-osnak tűnik az egész ….

 2. Hát szerintem az emberek nem a Kinect vagy a Move miatt fognak xboxot vagy PS3-at vennni. Akinek Xbox-a van az Kinect-et akinek meg ps3-a van az meg Movet fog venni ha mocorogni akar játék közben.Mondjuk én nem tudhatom, nem vagyok polip (bár nem volna rossz, 8 kar az mégis csak 4 kontroller, játszhatnék egyszerre 4 playerrel split screenen XD)

 3. Okos állat ez a polip, felmérte a lehetőségeit.Rájött, hogy a csak a Move-al lenne esélye játszani, mivel ahhoz elég lenne az egyik karját kidugni az aquváriumból. A Kinect-nél viszont hiába lenne képes utánozni az emberi testalkatot(lásd: Tunyacsáp a Spongyabobból), az infra kamera nem látna be az aquváriumba. 😀

 4. Aki kinnt járt a Budapest Game Show rendezvényen és látta / próbálta pl. a Dance Central-t, tudja, hogy mi a helyzet, boritékolható a Kinect sikere. Szívesen kipróbálták volna többen is a Move techológiát, de a BGS-n ha jól láttam a Nintendo és a Microsoft volt jelen.

 5. Marhaság ez a polipos mizéria 🙂

 6. “nem tudom melyik lesz a nyerő karácsonykor, egy biztos..igazán rossz kritikát a moveról csak azoktól hallani akiknek minden második mondata amúgy meg az h “”ahalorícsjobb”” bármiről is legyen szó :D. Olvastam már néhány fórumot, mert én is gondolkodok rajta, és a kedvenc hozzászólástípusom – mert ezt kb bárhol meg lehet találni ebben a témában – a “” sztem a move egy szar..őőő..fps-ezni is biztos szar vele”” reakció: “”sokat toltál már vele?”” “”jah nem..boxom van”” (ahalórícsjobb) :DEzeket persze elég könnyű kiszűrni :)”

  • Nem mellesleg ugyan ez a hozzáállás igaz a másik oldalon is a Kinecttel kapcsolatban, és itt nem is kell messzire menni, hogy megtaláld.

 7. Ezen jó mosolyogtam. 🙂

 8. “Kinect:””…nem csak az Egyesült Államokban, itthon is már előrendelésben elfogytak az első készletek – nyilatkozták érdeklődésünkre az 576 KByte videojáték-üzlethálózatnál, bár a behozott darabszámot nem árulták el.”” :))”

 9. “Xbox 360 konzol + Kinect kamera (1-4 játékos részére) 80-90 ezer forintNintendo Wii + mozgásérzékelős irányítók két játékos részére 70-85 ezer forintPlayStation 3 + Move mozgásérzékelős irányítók két játékos részére 110-120 ezer forinthttp://www.origo.hu/techbazis/hightech/20101110-kicsi-a-panellakas-a-kinect-kameranak.html”

 10. Szánalom hogy a Sony mennyire nem nyom semmilyen kampányt.. Vérgáz szánalom.Olyan mint a síkosító. Van aki már hallott róla, de igazából csak páran tudják mekkora király.

 11. Pulpo a la gallega…imádom:)

 12. Paul volt a király ! R.I.P ! De gyanús a halála ! VB döntőben a spanyolok javára döntött és igaza lett. De a polip Német o.-ban lakott. Szerintem biztos hogy meggyilkolták a németek bosszúból ! :-(Amúgy a MOVE jobb de a KINECT nagyon durván fog fogyni nyugaton.

 13. A BGS-en látottak alapján olyan max 6 éves korig vennék Kinect-et… ha min 2 db 6 éves gyerekem lenne. Azok aztán simizhetnék a tigrist, és csapkodhatnának a szárnyaikkal… De ezt a csatát évekkel ezelőtt megnyerte a Wii…

 14. ki (mi), ha nem egy polip ért hozzá a legjobban, de végülis 1et értek

 15. Mondjuk itt az a bökkenő, hogy lehet, hogy a polipnak tök8 volt melyiket veszi le, csak egyszerűen ráment a közelebbire…Viszont a kinect nekem ritka mód nem tetszik.

 16. Hehe most kérdezte meg tőlem 2 csaj az osztályba, hogy mennyi az új XBOX(!) amit a mozdulataiddal irányítasz(mondták biztos vagy 50000 ezer :O), mert mindenképp venni akarnak és áradoztak róla, hogy milyen király. Persze a Move-ról soha a büdös életbe nem hallottak,(még a PS3-ról sem, azt hitték a PSP amit néha beviszek az-az egyetlen PlayStation és az XBOX a nagy konzol amit a tévére kötsz meg minden. Pedig lehet, hogy az is érhetett volna el hasonló sikereket, ha a Sony megnyomja a marketinget. Mondjuk gondolom ők főképp az USA-ra és az UK-ra koncentrűltak amíg a MS bevette a kisebb országokat is.

 17. 3 napig csoda, a negyediken meg pizza feltét. 😀

 18. A polip mindig tudja az igazat, és soha nem téved!

 19. Paul se élte túl sokkal a világbajnokságot:)

 20. Ez a polip egy ritka okos állat. Az emberi butaság viszont határtalan.

 21. Hajrá Ollie! 🙂 Sajnos Paul azóta már elhunyt.

  • olyan kár, hogy az aranyos kisállatok pár évig élnek csak.azt hittem, hogy a polipok hosszú életűek legalább de nem. 😀

 22. hehe! 😀 jólesett most ez a hír, mosolyogtató. :)milyen aranyos már a polipka. tényleg olyan mint Dr Zoidberg, rányammog a zsákmányra. :Degyébként lehet, hogy a jobb oldal a kedvence, mindig arra tapad rá, ami közelebb van hozzá. 🙂

 23. LoL!!! :D:D:D

 24. Nostradamus jelenleg nyolc karral él köztünk…. 🙂

 25. Hát igen, ebben nagyot tévedett mert a Kinect alaposan elpicsázta a move-ot.

 26. ja főleg,hogy a Kinect-ből már az első napon elfogyott az osszes darab másnapra Amerikában:Da Move meg ha jol tudom egyenlőre nem nagyon fogy.

  • “Tök jól hangzik az a mondat, hogy “”Kinect-ből már az első napon elfogyott az osszes darab másnapra…””Eladásra kínálnék két játékot, és ezt a szöveget elsütném, akkor az elég hangzatosnak tűnne, pedig csak két játékról van szó. Mik a számok? Mi értelme a Kinectnek? :-)”

 27. NEm semmi 😀

 28. a kinect nem bírja leverni a move-ot mivel a sony rájött a titokra :] gombok amit az ipod ról is hiányolok :/

 29. De ez magátol érthetődő 😀 van mind a két konzolból itthon de akkor is a Move a nyerő 😀

 30. Ez igaz!!

 31. Komoly 😀

 32. ennyi…

 33. Kemény!:D

 34. Mekkora… és igaza lesz!xD

 35. K*cs*g Sony-bérenc polip… 😀