Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Okami HD – decemberben érkezik a csodafarkas

AZ OKAMI HD ÁTRAJZOLJA AMATERASU TÖRTÉNETÉT PLAYSTATION 4-RE, XBOX ONE-RA ÉS PC-RE A közkedvelt és elismert, BAFTA díjnyertes mestermű, az Okami HD 2017. december 12-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik. Ismerd meg a színes akciót az új előzetessel: [YOUTUBE]vekiiMbA-Zw[/YOUTUBE]A 2006-ban megjelent, kritikusok és játékosok által elismert játékot a valaha volt egyik leggyönyörűbb alkotásként tartják számon, a mai konzolok erejét kihasználva pedig a feljavított Sumi-e festési stílus még lélegzetelállítóbb élményt nyújt. Az Okami HD káprázatos 4K felbontásban is élvezhető lesz Xbox One X-en és PlayStation 4 Pro-n, valamint a támogatott PC-s konfigurációkon. Az Okami HD-ben a játékosok Amaterasu, a japán napistennő szerepét ölthetik magukra, aki a legendás fehér farkas Shiranui alakjában indul küldetésére, hogy legyőzze a világ pusztasággá változásáért felelős nyolcfejű démont és zsarnok szörnyeteget, Orochi-t. A játékosoknak Amaterasu varázslatos képességeit, eszközeit, támadásait és Celestial Brush technikáit bevetve kell visszaállítaniuk Nippon földjének színekkel és élettel teli régi fényét. Utazása során Amaterasu számos furcsa és érdekes karakterrel találkozik majd, valamint brutális ellenfelek seregeit győzi le, hogy felszabadítsa a vidéket Orochi átka alól. A játékosoknak lehetősége lesz választani a modern szélesvásznú, vagy az eredeti 2007-es 4:3-as felbontás között. A játék tartalmazni fogja továbbá az eredeti változat interaktív töltőképernyőit is, amivel a játékosok plusz démon agyarakat szerezhetnek, melyeket aztán játékbeli tárgyakra válthatnak be. Az Okami HD 2017. december 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Mindenfelé csak jókat hallani róla, engem a trailer mégsem győzött meg.

  2. ezt a gyöngyszemet ps2-n 5-ször, ps3-on 3-szor kitoltam, minden perce arany. akinek nem volt meg mindenképpen próbáljon rá!

  3. PS3 után ezen játék grafikai részét nézve nem látom értelmét a PS4 HD-nak. Ez a rajzolt környezet nem az a grafikai stílus, aminél PS3 HD-után PS4 HD-ban fejlődést tudsz mutatni (max fps szám terén.) Ha finomítanának a látványon, hogy ne legyen olyan vastag sok helyen a grafikát körbehatároló fekete vonal, akkor talán ok lenne.

  4. 6.000ftos aron lesz kaphato. Remeljuk az europai megjelenes is erre a datumra vonatkozik.